Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 030
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Кали Hug, като си намерила още един филм, ако ти хареса, моля дай линк за сваляне. Peace
 Маркрит Hug , така е, който силно иска, намира....аз също благодаря за линка, въпреки, че напоследък нещо май натискаш бутон "игнор" на питанията ми newsm78 Stop
Брей, дори русия Гарко наричат май "падре" Heart Eyes

много ми е забавна новата му визия Joy Joy Joy
Shocked newsm78

# 571

Drunk Highway, Maui, Hawaii hahaha

# 572

">#t=72[/video]

# 573
Много хубав филм!  Peace Peace Peace - Пиано.Соло
Очарована съм от играта на Ким Росси Стюарт, който изпълнява ролята на Лука Peace Историята е истинска и разказва за живота на невероятния джаз-пианист Лука Флорес.

В този филм жените играят по-слабо newsm78 Wink

Е, имаше и  smile3518, но не усетих кога свърши  smile3521....а и това, че звучеше много красива музика - класика и джаз, го направи много разбираем и близък до мен newsm78!

# 574
За всички ранобудковци да сложа сутрешното кафе с Ким Росси Стюарт  smile3501 newsm10

Весели почивни дни! Party Party Party

# 575
Добро утро! Слънчеви почивни дни на всички.
Маркрит, дори не подозирах, че ще има нов епизод от втори сезон на "Семейството". Не са ли по един на седмица? 

# 576
Много хубав филм!  Peace Peace Peace - Пиано.Соло
Очарована съм от играта на Ким Росси Стюарт, който изпълнява ролята на Лука Peace

а и това, че звучеше много красива музика - класика и джаз, го направи много разбираем и близък до мен newsm78!

newsm10

Добро утро!

Ето, тази сутрин ще се възползвам от кафето!  Hug Hug Hug

Много хубав филм. Заради музиката мога да си го гледам по-често.
И заради играта на Стюарт. Как движи пръстите по пианото...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последният филм, който намерих ще трябва да се преведе.
.

# 577
Добро утро и честит празник на имениците,ако има такива.  bouquet

# 578
Добро утро! Слънчеви почивни дни на всички.
Маркрит, дори не подозирах, че ще има нов епизод от втори сезон на "Семейството". Не са ли по един на седмица? 
Ако говориш за втория сезон който излъчват по раи уно ,  по две серии на седмица дават .
Понеделник и четвъртък .

# 579
  • Швейцария
Добро утро момичета   bouquet
Лия, благодаря за кафето, което ни сервирате всяка сутрин с Shatzi  Hug
Голям кеф...
Честито на имениците!!!  Party Да си носят хубавото име с радост и чест!!!
Лек ден и спокоен weekend  Heart Eyes

# 580
Кали Hug, Стюарт вероятно свири на пиано. В Пиано.Соло играта му беше удивителна! Peace Каква съдба...невероятен музикант, много чувствителен, виртуоз на пианото....замислих се, че повечето хора, когато има някаква лоша случка или настъпил проблем, първо обвиняват другите , а после търсят вината в себе си.....при Лука Флорес беше точно обратното, той винаги търсеше вината първо в себе си! А пряко не беше виновен за ничия смърт....не разбрах защо приятелката му толкова бързо реши да махне бебето, нали много го обичаше? newsm78 Лука не можа да издържи на ударите на съдбата....по един или друг начин тя му отнемаше любимите хора - майката, жената, която обича, бебето, приятелите  музиканти, все хора, които ценеше и обичаше Weary Чувствителната му душа просто не можа да издържи.....

Кали Hug, благодаря за този филм newsm51

Честито на всички именици днес, да са живи и здрави!    bouquet  bouquet  bouquet Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

http://www.youtube.com/watch?v=VXU7I_Yyi2Y&list=RD02x8l37utZxMQ

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 13:16 от lia-martin

# 581
# 582

Мелодията на есента

# 583
 Hug Hug Hug

Пълна тишина днес newsm78

Стара снимка на Гарко Hug

Нова снимка на Гарко Hug

# 584
  • Швейцария
Лиа  Hug пишем тихо и не вдигаме шум

При такова хубаво време как се стои в къщи
Скрит текст:

Лиа, хубави снимчици на Гарко...ама Гарко си ходи по дискотеките, а ние тука вече да преритваме за тъй дългоочакваните му проекти и филми...Много ми са странни тези ходенията на ВУП-те по заведенията и дискотеките. Нямат много добра репутация такива  Crossing Arms Водят ги като “мечки на плажа“...... Peace Пищят всички като за олимпийски рекорд  и цялата олелия за има няма няколко минути.... newsm78

А сега на бг парти  cheers!!! Лека съботна вечер момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт