Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 034
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък снощи гледах поредната серия от втори сезон .
Брях супер интересен става , обаче гл. герой Едо .. много бързо плещи бе .Немога да сваря да се напрягам да разбера кво става .
Много , много се заплита историята на това голямо семейство .

извинявам се , че ги правя тия монолози относно този не предизвикващ почти никакъв интерес сериал , но просто доста ме вълнува и ми се споделя .. та затова си пиша.
моля , никой да не се чуства длъжен да ме чете .. аз просто така си говоря . Embarassed Wink Laughing

# 556
Аз пък снощи гледах поредната серия от втори сезон .
Брях супер интересен става , обаче гл. герой Едо .. много бързо плещи бе .Немога да сваря да се напрягам да разбера кво става .
Много , много се заплита историята на това голямо семейство .

извинявам се , че ги правя тия монолози относно този не предизвикващ почти никакъв интерес сериал , но просто доста ме вълнува и ми се споделя .. та затова си пиша.
моля , никой да не се чуства длъжен да ме чете .. аз просто така си говоря . Embarassed Wink Laughing

Пиши си спокойно Маркрит Hug, няма лошо, но поне да беше казала за кой сериал говориш? #Crazy

# 557
Добро утро момичета   bouquet
По едно позакъсняло сутрешно кафе, но при мен е 10ч.

Лиа  Hug разбрах те какво не ти е харесало и съм съгласна с теб, но аз не обърнах много внимание на това. До като провлачваха някой кадър, аз неволно се хвърлях в размисли и страсти  newsm78

.....Цитат: аз неволно се хвърлях в размисли и страсти   - твърде много мислиш или....страст-вуваш Wink, сложила си второ кафе за деня, дори не си забелязала моето hahaha

Дейзи Hug, то си е казано, ако ще сто човека да ти говорят, като си в криза, само ти сама можеш да се извадиш от това състояние! Браво на теб! Peace

Ето ти и Гарко замислен newsm78

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 16:19 от lia-martin

# 558
Мария Hugнапомняне, нова опция за теб /че си най-близко/ Heart Eyes

# 559
Здравейте  Hug

Кали, благодаря за филмите. Ким Росси Стюарт си го спомням много добре от "Фантагиро", мисля че играеше Ромуалдо Laughing Не съм гледала други филми с негово участие и ще ми бъде интересно.

# 560
Емили Hug, ох че хубаво клипче, голямо удоволствие, че и Козима е включена! Peace

И малко смях...не прекалявайте със стимулантите Mr. Green hahaha hahaha hahaha

http://www.vitadadonna.it/video/component/content/article/9-vide … zzi-imparate.html

# 561
Емили Hug, ох че хубаво клипче, голямо удоволствие, че и Козима е включена! Peace

И малко смях...не прекалявайте със стимулантите Mr. Green hahaha hahaha hahaha

http://www.vitadadonna.it/video/component/content/article/9-vide … zzi-imparate.html

Много весело клипче  hahaha Hug

Мисля да се възползвам от хубавото време и да направя няколко обиколки на стадиона, след това пускам филмите, които Кали е качила.  Simple Smile

# 562
Здравейте!

Аз не мога да се възползвам от сутрешното кафе, но пък с удоволствие чета постовете ви и слушам и гледам клипчетата, които сте качили.

Момичета, не е може всички да харесваме едни и същи неща, колкото и италиански да са. 
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
.

Маркрит, пиши си. Аз те чета.
Познавам (от собствен опит) това състояние.
Да искаш да споделиш, това, което те е впечатлило.
Но не мога да взема отношение, защото не съм го гледала.
Сигурно е хубав, но като няма превод...
Никой не успя да го свали от канала по който го дават.

Емили,  да точно в тази роля беше.
 Ах, колко го харесвахмеееее....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Смъквай филмите. Гледай. Сподели...  Hug (независимо от мнението)

# 563
Здравейте!

Маркрит, пиши си. Аз те чета.
Познавам (от собствен опит) това състояние.
Да искаш да споделиш, това, което те е впечатлило.
Но не мога да взема отношение, защото не съм го гледала.
Сигурно е хубав, но като няма превод...
Никой не успя да го свали от канала по който го дават.
Емили
Мдаа за жалост никой не успя да го свали от AXN .
Дано някоя незнайна все още  за нас ,фенка на итал. филми вземе та ги качи я в замунда , мастерс или поне в ютуб/трябва да взема да потърся между другото там /.  Praynig

# 564
Хмъ открих нова функция на сайта им
http://www.axnwhite.bg/videos/series/collection-incantesimo/otdadenost-918

Party Party Party Party Party
http://www.axnwhite.bg/videos/series/collection-family/semeystvoto-101
Ето ги първите три серии които са излъчили до този момент с бг субтитри .
Всички серии които дават после ги закачат .Няма такъв кеф. Party Party Party Party Party Party Party Crazy Joy

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 18:09 от Markrit

# 565
# 566
Markrit, благодаря за този линк. Hug   bouquet

# 567
Намерих си още един филм със Стюарт.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятна вечер и слънчеви почивни дни!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 568
Къде стеее .. newsm78

# 569
Кали Hug, като си намерила още един филм, ако ти хареса, моля дай линк за сваляне. Peace
 Маркрит Hug , така е, който силно иска, намира....аз също благодаря за линка, въпреки, че напоследък нещо май натискаш бутон "игнор" на питанията ми newsm78 Stop

Брей, дори русия Гарко наричат май "падре" Heart Eyes

много ми е забавна новата му визия Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт