и 92

Нашето албумче:
Имаме си групичка и във Фейсбук:

А особено Стела е много музикална, тя въобще - както каза майка ми, говори пеейки, всичко казва в някаква мелодия, има си любими песни от тези, които аз харесвам и иска да й ги пускам пак и пак, и след това им измисля неин си текст и ги пее, аранжимента й е много успешен. Има една песен на Тивъри Корп. - Екзилио, на нейния припев, който в оригинал звучи нещо като А ля льо ле, льо ле льо ле, льо ле льо ля ля ляяяяяяяя - тя вкарва - Та пука бон, Та пука бон, та пука бон бон бон - Балон се пука, с други думи. Като е сама си играе с количките на бате и си говори - Идааа, идааа, ооо, падаааа, падааа - и колата излита от масата. Много обича да се маже с крем и понеже в плажния почти нищо нямаше, а аз исках на спокойствие да се изкъпя, й дадох тубичката. Излизам от банята и тя пъха пръстче в отвора - широк е, вади крем и маже по шкафовете. Питам я: Защо цапаш шкафовете? И тя: Неее, мамо, пото гая. (просто играя)
Никога с нищо почти освен с топка и тротинетка не мога да го накарам да се занимае повече от 10 мин. Конструктор строи когато седя до него, книжки разглеждаме много кратко(обичаме и да ги късаме, кеф ни е да играем с балон и федербал, правим и сапунени балони, ремонтираме всичко - нали купихме куфар с инструменти. В интерес на истината сега пак дойде това време, в което мисля как да се забавляваме. Доскоро бяхме голяма част от деня навън и не оставаше време за каквито и да е занимания. Не съжалявам за което. 

За ученичката нищо не пишеш?
ОТ ЯД!!!

сигурна съм, че вместо сърдити има дововлни.

А Зори е добре, доволна и ентусиазирана, харесва й да ходи. Абе момиче, съвсем друга работа са момичетата. Но пък се усети, че някак времето за игра е намаляло. 

Моето отношние към пластилина, лунния пясък и други такива е същият-само на двора на вилата, където оставя цветни платна върху наронения сив плочник на свекърите, че да им вади очите 
Юлия е приета на ясла, но няма да ходи за сега и и зобщо мисля и се надявам така да ми се организират професионалните ангажименти,че изобщо да не ходи на ясла. Тя вече и в детските клубове не влиза, откакто я оставих там за 1 час-иска с мама 
Да са ми живи и здрави родителите, че поне на 10 дни веднъж мога да оставя децата през деня у тях и да отметна доста домакински задачи.

Страхотна торта! Да ти е жив и здрав порастналия малък мъж! А баткото как се справя с училището? Дано да му харесва. Разписвай се по-честичко. 

Даже повече от чудесно.
За анкетата ще гласувам във вторник другата седмица, ако не ни мине котка път, че сем тръгнали на ясла 
Тортата е страхотна 

Много ще ми е приятно, ак ое така 
Вечерта ММ като свърши работа, ходихме да и купим още едни домашно обувк иза яслата и няколко комплектчета дрешки, клинчета с блузки, и два плътни чорапогащника и взех-абе пак намаза. Така си хареса новите обувки, че като се прибрахме у дома се разрева направо тях да и обуваме, пък в колата през цялото време си разглежда торбата с покупките, много беше доволна, че сме и купили нови неща