Гледам из сайтовете, ама има по 1 -2 модела и то едни цени 

Дано и на Яна и хареса. Ама ви е забавно с нея - интересни фиби използва, сама иска да си прави млякото.
Стискам палци да намериш нещо на поносима цена. Superfit, Clarks и Primigi имат такива номера, но и тяхната цена е една...
Ей ви едни кецове - http://www.javari.de/Superfit-Bully-20024991-Unisex-Kinder-Hauss … mp;dept=344077031 . Ние за море не мислим, но ей сега за великден / майските празници ще се организираме, че после не се знае кога ще ме огрее да мръдна.
Ехх направи ви завидях за двата дни младоженство. Ние за сефте спахме при баба на обед миналия уикенд, но мисля скоро да го оферирам и една вечер да остане да спи с баба и дядо.
Обаче майка ми като каже "това е моето момиче" и той "нее, това е моята мама"
Не че ми пречи толкова, ама..
Преди беше 1,3,9,10.
Направо се втрещих! айде, това, че не си помръдват от местата , докато децата им се изтрепват за играчки, по- мога да го преживея.....или, всъщност и него не мога 
Не мога просто!
Обаче вчера, като видях какви бацилчета излизат от яслата, викам "Край! Не ми пука кой за какво реве! Няма детста дадина!

Добре, че скоро пак се задават повечко почивни дни и Юлия няма да реве за кака си и за бацилника!

Дано успеете да разрешите проблема
Благовест също е голям почитател на колите и повечето хора не вярват,че познава марките, дори и в движение 
Много е неприятно наистина... 
Та за периода от средата на февруари до днес веднъж ми се обадиха да ме уведомят, че имат съмнения, че сме с конюнктивит и 2, а може и 3 пъти аз съм го спирала заради хрема. За хремата обаче никой нищо не ми е казвал. Миналата седмица срещнах пък едната майка на пазарчето до нас и тя "оо защо не сте на ясла?" , казвам "със сополи сме" , а тя "еее ии, че те всички със сополи, на мен ми писна и вече не я спирам само когато е със сопол". . Та правете си изводите.
. После като обясних, че леля му Цвети е на работа и мама и тати също имат ангажименти, последва "искам баба". Звъннахме на баба му да се увери, че и тя на работа. И какво какво "аз болен"..
Убедих го, че не е хубаво да лъже, че е болен, понеже не е и веднага отговор "не искам детската гина, Виктор хапе мене"..
А Виктор даже не съм го виждала на градина тия дни. Говорихме с едната сестра, при нея не е имало такъв случай, утре ще видим другата какво ще каже. Малее ще излезе голям хитрец това дете.
Истината е, че като го взема е супер усмихнат, доволен, днес дори искаше да се връща при децата, че играеха с един тунел, който имат. Изглежда спокоен винаги като отида, спи на обед, яде всичко. Само сутрините са трудни. В понеделник бях обаче толкова тъжна и отчаяна, че си казах, ако това не престане до седмица-две, ще го спра поне за месец-два и след това може пак да се пробваме. А ако трябва пък ще се оправям и сама с двамата, както мога. Искам да ходи, но искам да има желание, а той има само вечер и в почивните дни, като опре ножа до кокала друго почва да пее.
Идва ММ-той винаги идва, когато се случи нещо, каквато и работа да има-и казва, че ръката на детето е подута. А аз, патката заспала, не бях забелязала
Отиваме при ЛЛ, тя не погледна сгушеното в мен дете, но веднага даде направление за снимка и ортопед. Отидохме в рентгена-не се справих изобщо и снимка не направихме! Юлия беше стиснала ръката в юмрук и изобщо не разтвори пръстите. Това поне ме успокои, че ръката не е счупена. Отидохме да търсим ортопед. В поликлиниката има 2-3, но към момента нямаше нито един на работа 

Аз като малка все си прещипвах ръцете по вратите - това ми е ярък спомен на болка от детството ми и все дебна ръцете на Ая, заради моя опит
Много нечестно 

Да не говорим как хуква и даже не поглежда накъде, зарязва я камион, я колело и тича - да се чудя да мятам колелото на рамо и да го гоня ли, да зарежа колелото и така да го настигам и убеждавам да се върнем ли...
И като ми се шмугна в едни храсти онзи ден и да видиш - хили се като зелка и бяга, на гоненица играе детето. Пък то в храстите не искам и да си представям какво има..
И как от другата им страна минават коли и той аха да скочи на пътя... И бягам с тумбака - а бе забава.
Като се изака му мина.
Друг път вика "боли ме корема", питам "защо" - "аз ядох много" и това понеже често, за не прекалява с нездравословни неща му казвам "стига толкова, да не те заболи коремчето" . А де!