Отговори
# 690
Ох, с тези ваши терзания, започнах и аз да се притеснявам дали ще се хареса моята изненада Rolling Eyes
Комплектчето за другарчето ми е готово, бродерийката дано ми остане време да я оформя този уикенд. Е, остава надеждата. Мисля, че всяка от нас е вложила старание и въображение в изобилие и дано всички останем приятно изненадани.
Да ви кажа за шоколадите. Ами аз снощи гледах в магазина, шоколадите са по 80гр. За какви 100 / 120гр. говорите..... newsm78 мойто другарче да не остане ощетено Naughty
Не харесвам шоколади с плодов пълнеж и с карамел  Blush

# 691
Аз нямам против и 80 гр да е Laughing даже е за предпочитане. Аз пък имам други терзание, нали ви казах, че доста отдавна си харесах за другарчето мотивчето. Толкова търсих и все нищо не ми харесваше, но като го видях това се влюбих в него. Сега като го гледам по-подробно изглежда малко по-сложно, защото има четвъртинки и френски възли. Надявам се другарчето ми да си го хареса, защото го избрах за него  Peace

# 692
  • sf
Хора, не откачайте  Joy сега за грамове се хванахте. Аз като се каже шоколад и си представям стандартен Милка, Своге и т.н. пък колко грама са , не съм и гледала  Mr. Green

# 693
  • Пловдив
Ама, Вие съвсем "изтрещяхте" с наближаване на датата...............
Я се стегнете, всичко което е изработено и създадено с желание няма как да не се хареса.
А щом се притеснявате за грамажите - има наливни шоколадови бонбони - поръчвате 120гр и готово - така ще има и за децата.............. Joy Joy Joy

Забравих, за протокола - нямам нищо напротив да публикувам схемата си след играта........

# 694
  • sf
Аз за протокола да кажа,че схемата ми е оттук и няма какво да споделям после  Mr. Green

# 695
Кой иска да види моята шоколадница  Laughing Не е първа красота, не съм целяла това, а да схвана как става. И шоколадът не е цял, но това имах под ръка  Embarassed

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 09:10 от Hrisi

# 696
  • Плевен
Като ще си мерим шоколадите  Grinning аз искам от онези големите милка с лешници Mr. Greenкак ще се побере в картичка -не ме интересува.И аз обичам със стафиди и ядки  smile3533 smile3534

Но току що попаднах на ей това

http://data21.gallery.ru/albums/gallery/342529-7d230-73722262-m750x740-u19672.jpg

Може и без бродерията , и един стикер ще свърши работа Joy Важен е ПЪЛНЕЖА-орехи/начукани разбира се/ сушени плодове-домашни и най вече стафиди и смокини  ....../ Та ако другарчето ми не си е опаковало още подаръка и изобщо не е готово /като мен/ .Да направи една торбичка-мешоче Сколкото се може по-голяма  Blush/ и да я  напълни до горе , не връщам  Peace

# 697
Ненаситница...

# 698
.....една торбичка-мешоче Сколкото се може по-голяма  Blush/ и да я  напълни до горе....

Joy Joy  Hug
Пепен , те това са бая мешочета, гледам по две кила портокали побират  Mr. Green

# 699
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз вчера купувах шоколад, но да си призная видях и по-голям шоколад  Twisted Evil от стандартните имам предвид.
Та си помислих - дали има толкова голям картон за да направя по-голяма шоколадница. Така със сигурност ще бъде спазен регламента. newsm08

# 700
  • Балчик
Ами,другарче, не знам какъв шоколад харесваш, но аз го купих вече и го скрих от себе. Разбира се, купих няколко, за да замаскирам положението. Rolling Eyes

Пепен,ааааа, не ! Шоколадница предложи, казах,че  не мога.Направих я. Сега чувалчета тука предлагаш. Не мога да шия. Абсурд да го направя това!

# 701
Другарчето на Пепен да не й се връзва, тя само си чеше клавиатурата. Последния път като идва у нас каза че иска супа да яде. Купих пиле, сварих й супа... изяде половин купичка и каза че се е наяла.
А миналата седмица видях в Кауфланд огромни шоколади - по един метър.

# 702
  • Плевен
Ей това с "чешенето на клавиатурата" ми хареса много.От толкова чесане, другарчето ми ще остане без подарък.Роси супа ядох , ама не мога изям цялата тенджера.За това следващия път -пържола  Mr. Green

Повтарям за тези които не са разбрали!Живот и здраве от 10 декември ме няма на този адрес.Така че другарче,ако не си готово ,може и след Коледа да ме ощастливиш, не се притеснявай!А моето -него ще го оправя чрез по добрата половинка LaughingБачийска  Naughty ,намери ми куриер от твоите /така че и на теб да ти хареса /и от по закачливите да е.Днес тия дето ги пусна на Делфинчето -направо и завидях.Ти не ми гледай годините-акъла е по важен, а той не ще да расте ,та съм все още на 20 Wink

# 703
Пепен, нали по регламент трябва на 09.12. да започне изпращането? Може да се направи едно изключение за твоето другарче - да ти пусне пакетчето 3 дни по-рано, за да го получиш навреме. Съгласни ли сте всички? Другарчетата от и за чужбина също ще пращат по-рано Simple Smile
А другите да вземат да си опаковат подаръците, че от 100 гр шоколад стигнаха до един метър  Mr. Green

# 704
А какво ще кажете да си сложим една начална дата и крайна-примерно от 2 до 9 декември. За да има всеки ден изненади. Само предлагам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт