"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 795
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз не искам злодей, а зрял мъж с професия, около 35-40г., който тогава среща любовта  Peace Но и в отрицателна роля не бих изпуснала да го гледам  Peace

# 421
  • Варненска клюкарка

Опитвам се, ама не мога... много ми е отблъскваща Серенай. Има едно такова излъчване... ooooh!

То само излъчването и да беше, ами дето и една емоция не може да изиграе като хората...нали не разбирам езика и като я слушам имам чувството, че непрекъснато мрънка и се оплаква нещо...добре, че фенчетата много не и забелязват, покрай блясъка на Чачи...

И аз като Мисенцето много исках да го видя Ча в роля с някоя кака- Берен примерно Heart Eyes
Не ми беше мечта да го гледам като 17 годишен оръфляк, още повече, че колкото и да е отслабнал и изхърбил, няма вид на такъв, а на доста по-голям...Чаатай ми се гледаше в нещо като ЗП 2 ,  Heart Eyes (ама кой ме пита  Crazy) Много му отива като заглади косъма- да кара лъскави коли, облаци парфюм да се носят от него и някоя кака да му се качи на главата и да се размажат от любов ама....и  изобилие от блясък, яхти, коли, къщи, пък тука историята, колкото и да се кривят от оригинала е ясно,че чак такива неща няма да има Whistling А и наскоро чух, че двете сценаристки паралелно ще списват сценария и на сериала на Къванч, а като се сетя какви ги сдиплиха с Фатмето втория сезон, когато пак работеха с Киво, а последна серия все едно въобще нямаше...цялата беше една ретроспекция...много оригинално-няма що Sad

# 422
Олеее колко е бил качил килограмите в Пътят на Емир

# 423
  • София
Бел, и аз го искам като мастит бизнесмен, който си намира майстора  Hug Ще му "тича" такава роля  Peace

Скрит текст:
Честно казано и аз не останах очарована от статията тази седмица, че сценаристките са започнали усилена работа по сериала на Къванч  Tired Веднага си помослих, дали няма да е за сметка на ПО   Embarassed

Toni:), качил е, ама я гледай какъв мускул, какъв пич  Heart Eyes

# 424
Цитат
Toni:), качил е, ама я гледай какъв мускул, какъв пич  Heart Eyes
[/quote]

Охооо и още как !!! Сладур !  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 425
  • Банкя
Ами да .Яко борче.Но мооого готин.Тук ми е любим.
Може да мечтаете и с коя от Холивуд ще му дадат...

# 426
Много му отива като заглади косъма- да кара лъскави коли, облаци парфюм да се носят от него и някоя кака да му се качи на главата и да се размажат от любов ама....и  изобилие от блясък, яхти, коли, къщи,

newsm10 smile3521

# 427
На мен пък Берен ми е много противна и лигава  Sick и надменна  Rolling Eyes

# 428
Във Вики третия епизод е преведен, а четвъртия е на 36% с бг субове.

# 429
На мен пък Берен ми е много противна и лигава  Sick и надменна  Rolling Eyes
+1

# 430
  • Варненска клюкарка
Честно казано и на мен Сери нещо ми се вижда много странна в очите. На фото сесиите не ми изглежда така, както в сериала. Според мен я карат да прави такива физиономии.....

Да живее фотошопа, Wink че ако не е той и снимките и ще са така. Crazy
 В кадър, каквото и да я карат да прави, всъщност виждаме реалния и вид...Явно хич не го жалят фотошопа при нея, затова се забелязва толкова очебийна разлика между снимките и и сцените пред камерата.

А Чаатай и по фотосесиите въпреки обработката и в кадър си е все същия- говорещ поглед и същата красива външност. А в случайните клипчета хванат на пазар, на почивка, с приятели, или току-що излязъл от морето и където е видно, че няма грим или допълнителна обработка на кадрите, изглежда още по красив  Peace

# 431
Честно казано и на мен Сери нещо ми се вижда много странна в очите. На фото сесиите не ми изглежда така, както в сериала. Според мен я карат да прави такива физиономии.....

Да живее фотошопа, Wink че ако не е той и снимките и ще са така. Crazy
 В кадър, каквото и да я карат да прави, всъщност виждаме реалния и вид...Явно хич не го жалят фотошопа при нея, затова се забелязва толкова очебийна разлика между снимките и и сцените пред камерата.

А Чаатай и по фотосесиите въпреки обработката и в кадър си е все същия- говорещ поглед и същата красива външност. А в случайните клипчета хванат на пазар, на почивка, с приятели, или току-що излязъл от морето и където е видно, че няма грим или допълнителна обработка на кадрите, изглежда още по красив  Peace

+1  newsm10

# 432
Вижте само каква усмивка и какви трапчинки !  #Crazy   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 433
Белора,Лалето гледала ли си го да видиш как е там  Peace

# 434
Белора,Лалето гледала ли си го да видиш как е там  Peace

Те ако не й сложат грим на Сери въобще няма да прилича на себе си !

Общи условия

Активация на акаунт