СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза - тема № 38

• 46 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
За всички, които молят за достъп до пощата ще си позволя да напомня - още в миналогодишната седмокласна тема, от съображения за сигурност, беше въведена практиката достъп до мейла да се дава на потребители, писали активно в поне две последователни седмокласни теми.
Темите са от 50 стр., но се изписват бързо, така че не отнема много да се натрупа необходимия " стаж".
В първи пост на темата пише към кого да се обръщате за адрес и парола. Добре е това да става на ЛС, както е посочено на същото място.  Peace

# 571
Аз както бях обещала качих 2 странички тест за На прощаване. Снимчици са и качеството е малко зле но се четат, съжалявам - нямам време да го тъкмя.

# 572
Аз  пуснах сутринта един тест от разлагане. Теста от На прощаване ще ви го спестя - тежък, със сложни въпроси и отговори от типа - от 4 верни най-верния и обратното.

# 573
Аз  пуснах сутринта един тест от разлагане. Теста от На прощаване ще ви го спестя - тежък, със сложни въпроси и отговори от типа - от 4 верни най-верния и обратното.
Аз ще кача нашия тест "На Прощаване", мисля, че е добър, макар подобен на G...D..

# 574
Имам предложение. Grinning
Достъп до пощата да се дава срещу верните отговори на поне един пробен изпит по МАТ или БЕЛ, качен в пощата. Laughing

# 575
  • София
Имам предложение. Grinning
Достъп до пощата да се дава срещу верните отговори на поне един пробен изпит по МАТ или БЕЛ, качен в пощата. Laughing
Добре, че съм потребител със стаж в темата hahaha! Честно ви казвам, не знам дали бих могла да се справя безгрешно с тези тестове  Embarassed.
И в училището на синът ми са правили тест върху "На прощаване", но госпожата им по-бавничко ги проверява, а и не винаги ги дава на децата да ги носят вкъщи, та едва ли ще мога да кача нещо...

# 576
  • София
Хаха, Фран , успокои ме, ако отговори от минали пробни са достатъчна виза за пощата, аз съм си я спечелила честно... hahaha Ама сега ще кажете, че старите отговори  нямат давност и трябва да са такива на нови тестове .. Joy Шегувам се. Hug

Нашите днес  са правили тест на "На прощаване" - 25 въпроса и 3 минитези. Да видим какво са сътворили моите девойки .  По математика на формули за съкратено и на разлагане е бил вчера.

# 577
  • Русе
ние имаме контролни по мат всеки ден - 5 минутка в края на часа или "ооо говорите, значи вадете лист" и.... домашните са огромни. тест по БЕЛ днес - ще е интересно като го върне. - това е първия тест по БЕЛ. иначе на род среща г-на обеща да им взема и проверява преразказите, а сега само четат някои в час и другите не се проверяват - незнам до колко с прочитането и анализа на чужд преразказ децата могат да преценят как са се справили със своя.

# 578
  • дядовата ръкавичка
......а сега само четат някои в час и другите не се проверяват - незнам до колко с прочитането и анализа на чужд преразказ децата могат да преценят как са се справили със своя.

И при нас е така и не ми харесва. Смятам да поставя въпроса на РС, но не очаквам промяна.

# 579
  • Карлово
незнам до колко с прочитането и анализа на чужд преразказ децата могат да преценят как са се справили със своя.
A,  не става ли детето да иска проверка и анализ на грешките, ако има такива, на своя преразказ. Предполагам, че не всички ученици изгарят от желание да им се проверява всеки преразказ.
Аз настоявам за такъв анализ по СИП, те по друго не са и правили. А детето ми вика" Мамо, омръзна ми от твоите претенции!"
В карйна сметка, само устно бил казал грешките по преразказа. Confused

# 580
  • Варна

за сравнение проверих минималните балове на второ класиране от това лято, и да речем за НЕГ момчета е 34,572, което по обратен ред прави средно по 5,286 и на двете НВО-та  по 80-81 точки

с такъв резултат едно момче ще е по-скоро на ръба, за момиче пък съвсем

ама се чудя дали аз го смятам правилно, или някъде бъркам...

По този пост следва ли да разбирам, че  в някой градове и училища  има  квоти за приема момчета момичета .Мисля  за Варна приема си е на общо основание без квоти ...                    

# 581
  • София
Има училища с квоти, да. Особено за ЕГ.

# 582
Скрит текст:

Тези тестове ми ги препоръча госпожа по литература за самоподготовка .

# 583
  • Варна
Във Варна ,  нито за ЕГ , нито за МГ има квоти  момчета -момичета .
На практика ЕГ-тата са леко феминизирани , обратното е в МГ-то .

(Съжалявам , че спамя ама мислех че квотите се водят вид дискриминация и по закон са премахнати от МО)   

# 584
  • Русе
незнам до колко с прочитането и анализа на чужд преразказ децата могат да преценят как са се справили със своя.
A,  не става ли детето да иска проверка и анализ на грешките, ако има такива, на своя преразказ. Предполагам, че не всички ученици изгарят от желание да им се проверява всеки преразказ.
Аз настоявам за такъв анализ по СИП, те по друго не са и правили. А детето ми вика" Мамо, омръзна ми от твоите претенции!"
В карйна сметка, само устно бил казал грешките по преразказа. Confused
Това казах и аз, но той не искал нейния защото била добра, другите имали повече нужда. Нормално да е така - в часа да се четат на различни деца, а не само на моето. Затова и аз исках да го вземе и в удобно за него време да го провери и да напише рецензия. Подразни ме това, че изрично го питах и той каза, че ще се радва и няма проблем, а се получава друго.

Общи условия

Активация на акаунт