СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза - тема № 38

• 46 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Излязоха резултатите от Димо Малешков.
Аз съм недоволна, но не и изненадана. Имаме 80 точки от 100.  Confused
Искрено се надявам този слаб резултат да го мотивира да работи по съсредоточено.

Моята дъщеря има 81т. , но най-интересното е ,че една от  задачите от втори модул е решила заедно с учителката си и получили различен отговор от този ,който е посочен за верен  Sad

# 556
Случват се грешки и разминавания в отговорите,но на мен ми се струва,че е добре отново да пререшат въпросната задача. Peace

# 557
Фран, мисля, че е този с по-късната дата. Самата аз се пообърках - бях извадила един тест, прикачих му отговори, а се оказа, че не съответстват. Решавайте си ги на общо основание, без отговори.
Относно поста на Иланг-Иланг - ако 80 т. са "слаб" резултат, детето ти се цели най-малко в 91-ва немска в София .  Ако ще кандидатства в Пловдив 80-85 точки за му достатъчни за най-високобаловите паралелки в града. Не си и помисляй да му казваш, че резултатът му е "слаб", защото е един отличен резултат . Моят син е с 63 точки, 30-то резултат, и като имам предвид, че пред него са момчетата от ОМГ - направо си е супер като за първо състезание - подчертавам, защото е състезание, а не пробен. Поздрави си детето и го насърчи за чудесния резултат. Аз поне така направих.

# 558
  • София
Излязоха резултатите от Димо Малешков.
Аз съм недоволна, но не и изненадана. Имаме 80 точки от 100.  Confused
Искрено се надявам този слаб резултат да го мотивира да работи по съсредоточено.

Моята дъщеря има 81т. , но най-интересното е ,че една от  задачите от втори модул е решила заедно с учителката си и получили различен отговор от този ,който е посочен за верен  Sad
Би ли казала, коя е задачата?

# 559
Аз решавах у дома 24-та - няма разминаване при нея. Другите моя ги беше решил и отговорите му излизаха. На 24-та се беше запънал - неизвестно защо - вероятно пирамида и паралелепипед му са се строили далечни. Не мисля, че има разминаване.

# 560
  • Пловдив
Аз реших задачите. Не виждам отговорите само на третата задача от втори модул.
На другите получих дадените отговори.

# 561
Има ли някой верните отговори на 1 ПИ на Междучасие за БЕЛ и Мат от миналата год.?. Търсих в пощата но не ги открих. Смятам да ги разпечатам и да ги връча на г-цата тези дни, че я чакат пробни.
Благодаря.

# 562
Фран, мисля, че е този с по-късната дата. Самата аз се пообърках - бях извадила един тест, прикачих му отговори, а се оказа, че не съответстват. Решавайте си ги на общо основание, без отговори.
Относно поста на Иланг-Иланг - ако 80 т. са "слаб" резултат, детето ти се цели най-малко в 91-ва немска в София .  Ако ще кандидатства в Пловдив 80-85 точки за му достатъчни за най-високобаловите паралелки в града. Не си и помисляй да му казваш, че резултатът му е "слаб", защото е един отличен резултат . Моят син е с 63 точки, 30-то резултат, и като имам предвид, че пред него са момчетата от ОМГ - направо си е супер като за първо състезание - подчертавам, защото е състезание, а не пробен. Поздрави си детето и го насърчи за чудесния резултат. Аз поне така направих.
това как е сметнато? питам от съмнение, че може би аз не изчислявам правилно, та да сравня... понеже миналата неделя за пръв път видях оценка на преразказ от школата (досега имаше само рецензии) и реших да посмятам по формулата за оценка при преобразуване на точки и стигнах до следния извод
първи модул 65 точки, втори (преразказ) - 35 - в нашия случай беше оценен на 30 точки; приемам, че на първи модул също ще има някакви пропуски и да кажем от там 58 точки, общо стават 88 точки
по формулата това прави 5,56 оценка, за удобство приемам по МАТ да е същият резултат
бал 5,56+5,56 +12+12 (при шестици от училище) = 35,12

за сравнение проверих минималните балове на второ класиране от това лято, и да речем за НЕГ момчета е 34,572, което по обратен ред прави средно по 5,286 и на двете НВО-та  по 80-81 точки

с такъв резултат едно момче ще е по-скоро на ръба, за момиче пък съвсем

ама се чудя дали аз го смятам правилно, или някъде бъркам...

# 563
  • Пловдив
Това с предварителното смятане на бал е много относително.
Всичко зависи от това с каква трудност ще бъдат НВО и резултатите като цяло.

Антеа, смяташ грешно балът.
Оценките от изпитите се удвояват, а не тези от дипломата т.и. при 5,56 на двата изпита и 6-ци от дипломата балът е 34,24, което в София ще те остави извън най-желаните училища, но в Пловдив например е достатъчно за ЕГ и ОМГ.

# 564
  • София
Бъркаш. При оценки от 5,50 по двата предмета, балът е 34.

# 565
  • Варна
antea, по това което си написала аз изкарвам бал 34,24 = 2х5,56+2х5,56+6+6. Оценките по БЕЛ и мат от НВО се удвояват + един път оценките от свидетелството за завършен 7-ми клас по БЕЛ и мат.
В нашата МГ оценката от НВО по математика се утроява + един път оценката по БЕЛ от НВО.

# 566
много благодаря за поправките относно начина на смятане!  Hug помня, че нещо се удвояваше, ама очевидно съм избрала невярната компонента

# 567
http://www.lyuboznaiko.com/index.php/кандидатстване-2012/

тук е систематизирана информацията около предстоящото кандидатстване и друга полезна информация

# 568
  • sofia
Моля да ми пуснете паролата за пощата и на мен 

# 569
И аз да помоля за парола на пощата Hug

Общи условия

Активация на акаунт