СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза - тема № 38

• 46 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз съм приготвила 2 теста, но моят младеж отказва да решава. Снощи стигна до извода, че няма да успее да има 6 за срока по математика и няма смисъл да се напъва въобще.

Донесе и една двойка по рисуване, господинът ще се пенсионира и ще им разкаже играта, така ни заплаши на родителската. Сега повечето момчета имат двойки.

# 541
Не откривам отговорите на пробния по математика на школа Междучасие от ноември миналата година  newsm78?

# 542
  • Пловдив
Излязоха резултатите от Димо Малешков.
Аз съм недоволна, но не и изненадана. Имаме 80 точки от 100.  Confused
Искрено се надявам този слаб резултат да го мотивира да работи по съсредоточено.

# 543
Не откривам отговорите на пробния по математика на школа Междучасие от ноември миналата година  newsm78?
Имам някакви...
Скрит текст:
1-а
2-б
3.г
4.г
5.в
6.г
7.а
8.г
9.г
10.б
11.б
12.г
13.в
14.а
15.в
16.а
17. 51 и 91
18. а-3, в-1, с-5
19.270 кв.см, 64 см
20.240 и 243
21. физическо, математика, БЕЛ,  5,60
22.180 лв, 165 лв, 20 %
23. а) 3х+8, б)7,5, в) (5х-8)(х+1)
24. а) А=16у^2+3у, в) В=(3х-4у+2)(3х-4у)
Виж дали пасват на условията.  Joy

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 11:48 от Анонимен

# 544
  • Варна
Не откривам отговорите на пробния по математика на школа Междучасие от ноември миналата година  newsm78?

Ако става въпрос за този, който е качен с дата 12.11., върни се няколко страници назад G..D.. ги беше написала.

Дидева ме изпревари Peace

# 545
Дидева  Hug,  супер си! Точно това са .   bouquet

# 546
Хихихи... Сега видях, че съм ги пуснала, както съм ги копирала миналата година от мнението на една потребителка. Оправих го, де.  Joy

# 547
  • Пловдив
Искрено се надявам този слаб резултат да го мотивира да работи по съсредоточено.

Не бъди максималистка. При един изпит с класиране не е важно твоето дете колко има, а къде се намира сред останалите. 80 т. поне по това, което видях в класирането, е много добър резултат.
А и е първи пробен изпит по формат НВО.

# 548
Момичета цена нямате.  bouquet Мерси за отговорите.

# 549
  • София

Не бъди максималистка. При един изпит с класиране не е важно твоето дете колко има, а къде се намира сред останалите. 80 т. поне по това, което видях в класирането, е много добър резултат.
А и е първи пробен изпит по формат НВО.

Вярно е като цяло. Примерно, изпитите на СМГ са труднички, и макар резултатите хич да не ми харесваха като числово изражение се оказваше, че детето е примерно в първата третина по математика и около средата по български. Като се има предвид, че на тези изпити се явяват както деца от курсовете и от самото СМГ, така и външни, изводите бяха оптимистични.
Все пак е добре да се държи и броят на получените точки.
Според мен най-добри са пробните на СМГ и Софроний. На Образователни технологии и Веди нещо не ме кефеха.

# 550
  • в тристайна гарсониера :)
Привет   bouquet
Моят син днес ще прави контролно по математика на многочлени, по л-ра вече са на "Немили недраги". На Ботев не знам да са правили контролно  newsm78

# 551
За днес съм приготвила на младежа пробния по БЕЛ на Междучасие от ноември 2012.
Дали обаче има някъде отговори  Thinking
Този тест има ли го в пощата?
В пощата  от миналата година има първия пробен изпит в Междучасие. Изтеглете го, ако искате и дайте на децата да го решат. Много е добър.

Дали са готови според вас вече да направят този тест, има ли невзети задачи, ние сме в началото на геометрията?

# 552
За днес съм приготвила на младежа пробния по БЕЛ на Междучасие от ноември 2012.
Дали обаче има някъде отговори  Thinking
Присъединявам се към молбата за отговори на този тест.  bouquet

# 553
  • Карлово
Донесе и една двойка по рисуване, господинът ще се пенсионира и ще им разкаже играта, така ни заплаши на родителската.
О, 4 по рисуване разписвах още 2-та седмица, ама си беше заслужена Mr. Green, както и 3-ка по физическо на 50м. за 9сек - заслужена tantrum

# 554
В пощата  от миналата година има първия пробен изпит в Междучасие. Изтеглете го, ако искате и дайте на децата да го решат. Много е добър.
В пощата има два пробни изпита от ноември 2012 по МАТ- Междучасие.
Горните отговори от кой тест са?

П.П. По отговорите се ориентирах от кой тест са.
Някой има ли отговори и на другия ПИ от Междучасие, качен в пощата на 6.11.12г.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 12:53 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт