Университети в Германия и в други държави с немски език 2

• 78 071
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Това с билетите   много, ама много го преглътнах. Ситуацията беше инфарктна.Кьолн-Виена -Варна и обратно -526 евро Shocked, с прикачване и престой. При това закупен на 26 септември. Младежът не искаше, струваше му се ужасно скъпо. Много по-евтини бяха билетите до София. Но после придвижването отново зависи от мете -обстановката. Другият вариант, но късно ни го подсказаха, е до Букурещ или Истанбул. Новобранци сме все пак.  LaughingСтранното в моя случай беше, че исках да си закупя билета on-line на много по-ниска цена/120евро по-евтино/, но системата не ме допускаше. Даваше възможност само да резервирам по телефона. При агентите веднага излезе като единствена възможност и най-ниска цена.Сега същата дестинация е 632евро.

Уау, моята си купи по същото време билета за 300 евро - пак Кьолн-Виена-Варна.
Май ще се отписвам от темата и ще отивам в Семейни отношения, защото онзи ден девойката ни информира , че са се сгодили с гаджето германец #Crazy лесно ви е на вас майките на първокурсници Simple Smile

# 166
Е,че новина-честито!Живот и здраве да е!

# 167
  • София
 cheers   mama Tin Честито! Важното е да се обичат, разбират и да са много щастливи заедно!

# 168
  • София
Поздрвления, mama Tin!
Хармоничен и дълъг семеен живот за младите!
По принцип купуваме самолетни билети поне 6 месеца по рано, особено за Коледа и НГ, когато е по-лесно да се планира отрано. Нашите билети са под 230 евро, но са купени в началото на лятото.

# 169
mama Tin, честито и всичко най-най! Само не ни изоставяй, че толкова много ни помагаш. Ще ти разрешим обаче да смениш ник-а на baba Tin Wink

А за билетите - тази година според моите впечатления са скочили почти двойно спрямо миналата. М.г. в средата на ноември взе до София, някъде към 250-260 евро беше.

# 170
 mama Tin, честито Hug
Да са живи здрави децата!

# 171
Желая ви бъдеще, изпълнено с хармония и благополучие, мама Тин. Не казвай, че си изненадана,  Wink дъщеря ти отдавна се е интегрирала и очевидно там се чувства като у дома си.

mama Tin, честито и всичко най-най! Само не ни изоставяй, че толкова много ни помагаш. Ще ти разрешим обаче да смениш ник-а на baba Tin Wink

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

ПС Много ме разсмяхте и зарадвахте тази сутрин. Да ви се връща доброто настроение.  Hug

# 172
Мамо Тин-чудесна новина. Много щастие на децата. Е, това е живота, а нашите деца вече са граждани на света, така че трябва да свикваме.....Ти се радвай, че е германец, че дъщерята на наши приятели от ученето в Испания прелетя в Мексико по любов (няма лошо, ама много далече, бееее, въздиша майка й, а самолетните билети до там са по 3 и то на възможно най-скъпите до Германия).....
Нещо вярно станаха много скъпи билетите. Като се сетя, че сме купували октомври за декември до Мюнхен за 116 евро само преди 2 години ...., а тая година купен края на август за декември ни излезе 620 лева-е много ми се видяха, а още не сме студенти Joy Joy Да се взема в ръце Луфтханза, че не ми се мисли в следващите 4-5 години, ако се развиват нещата в такава прогресия.

# 173
  • Варна
mama Tin , Честито! И, никакво отписване. Ние новобранците от кого ще черпим опит? Laughing
  bouquet

# 174
  • София
mama Tin, честито и от мен!   bouquet  Сватба на хоризонта, супер!  Grinning

казабланка, билетите до Мюнхен са много скъпи, понеже до там лети само Луфтханза... Дано почне още някой да лети до там!  Praynig Ние обикновено си купуваме билетите за там 8-9 месеца преди датата, за да ни се вържат на прилични цени...

# 175
  • София
Mама Тин, честито и от мен. Дано бъдат много, много щастливи!  Hug

# 176
Благодаря ви момичета Hug Да ви се връща Laughing Е, след време де, сега да учат Peace

# 177
  • София
Честито, мама Тин! Много да са щастливи!
И дъщеря ти все така да има успехи!

# 178
  • Под гъбата
Честито и от мен mama Tin!  bouquet
С нашият билет явно сме имали късмет за 180 евро. Laughing
Не знам вашите деца обаждат ли ви се всеки ден, но на мен ми липсва като не ни звънне 2-3 дни. Още от преди като учеше в Ловеч ни беше предупредил, че щом не звъни всичко е наред, ама сега като е на толкова километри и все го мисля Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 16:00 от I am the same

# 179
Честито и от мен mama Tin!  bouquet
С нашият билет явно сме имали късмет за 180 евро. Laughing
Не знам вашите деца обаждат ли ви се всеки ден. но на мен ми липсва като не ни звънне 2-3 дни. Още от преди като учеше в Ловеч ни беше предупредил, че щом н звъни всичко е наред, ама сега като е на толкова километри и все го мисля Rolling Eyes
Не се притеснявай, липсата на новини е добра новина Hug То и нашата не обича да ни се обажда честичко, ама като я обраха тотално една вечер, в 2 часа посред нощ ни се обади ooooh!. Така, че щом младежа не се обажда, всичко е наред, успокой се.

Общи условия

Активация на акаунт