Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 130
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
може би готви, а може би вече не Wink

# 331
Оф,готова съм...ако някой не е получил писмо,да каже Peace

# 332
  • гр. София
може ли и на мен Praynig

# 333
Еми, и аз искам! Имам впечатления като от съвестен служител, който си брани шефовете. Поне доста усилия хвърли да ме убеди, че не може да ми се даде ЦС, нито епикриза, когато беше времето за това ... В този смисъл, съм много изненадана, че не са си я запазили ...

# 334
  • София
ако може и на мен Hug

# 335
  • гр. София
Някой може ли да ми каже дали мога да пия кафе преди  Е2 и прогестерон, които ще изследвам следобяд? Разбрах, че може да съм хапнала, но за кафето не разбрах.  newsm78

# 336
  • гр. София
Шоки аз си пих и на мен никой нищо не ми каза, защото го споменах при взимането на кръв.

Мойта биопсия беше чак вечерта.

# 337
Здравейте момичета, чета ви редовно, но не пиша още толкова, започвам в момента, в който и аз започна....имам следния въпрос - през пролетта, след неуспешният ми опит, д-р Стаменов предложи втора стимулация веднага, защото при първата до трансфер се стигна само на 1 ембрионче (за протокола от 6 - 4 незрели и 2 готови). Тогава отказах поради ред причини, една от които финансова. Сега обаче съм решила да го направим по този начин. Някой от вас дали има опит при подобна схема - стимулация, пункция, оплождане, замразяване и на ново като втория месец има трансфер. Много ви благодаря!

# 338
При мен беше нещо подобно. Стимулация, пункция, оплождане, след което, обаче, единствената оплодена яйцеклетка не се разви. Докторът каза, че стимулацията ми е задействала яйчника и ме викна веднага след идването на цикъла за втори опит. Направихме отново стимулация, пункция, този път бяха повече яйцеклетки, които се оплодиха и развиха, върнахме 2 и 2 замразихме.

# 339
Момичета какво пиете за гловоболие при стимулация? След вчерашния Гонал ще ми се пръсне главата? #Crazy

# 340
Здравейте и от мен. Днес бях на преглед и ми правиха промивка, защото PBMC не действало. Утре пак и след това поредната биопсия дано този път вече всичко да е наред.  Изключително лошо впечатление ми направи нежеланието да дадат резултатите от биопсията- все пак си я плащаме и ми се струва доста нередно. Ако всичко е наред д-р Шефкетова предложи ин витро, докато Стаменов държи за инсеминация . Моля за съвет , вече имам 2 инсеминации.
Видях и новия доктор, не вдъхва много доверие с тези ръце в джобовете....

# 341
Момичета какво пиете за гловоболие при стимулация? След вчерашния Гонал ще ми се пръсне главата? #Crazy

Мимето,няма смисъл да пиеш нищо.След няколко часа ще ти мине и аз бях така.

# 342
какви писма се разменят тук?я дайте и на мен, не бъдете егоисти newsm78

# 343
Здравейте момичета, имам един въпрос който изобщо не съм сигурна, че формулирам правилно, пък дано разберете за какво иде реч! В деня след пункцията ми се обади ембриолога да ми каже , че няма признаци на оплождане и да спирам лекарствата, аз го попитах "а икси?" и неговия отговор беше, ами вече е късно newsm78 Е като е вече късно защо не са го направили по-рано??!! Изобщо как ги преценяват тези неща и кой решава как да се процедира! Доста съм бясна, защото беше ЕЦ, съответно яйцеклетката е една и сега за кой ли път чакам следващия месец!!! #Cussing out

# 344
  • София
избира се съвсем в началото ивитро или икси.
защо сте избрали инвитро и кой го е избрал точно питай на място.

Общи условия

Активация на акаунт