Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 140
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Перник
Да ти кажа, че като видях снимките и аз за това се сетих. Peace
Някой утре в клиниката?  newsm78
аз съм утре там  Simple Smile

# 316
Момичета,ще пиша
Скрит текст:
ама след малко,че готвя...а то е доста дълго,трябва и доказателства да изнамеря Wink

# 317
  • София
ами ще чакаме  tooth

# 318
# 319
Хич не сме клюкарки, напълни се балконя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 320
Дано El_Vel да готви някой аламинут  Laughing

# 321
  • Перник
Момичета, тази Силвия до колко часа е там? Утре ще ходя след лапарото да им махат конци и исках да я видя, тъй като Персенска каза, че ще почваме инвитро. Какво ще ме посъветвате, да ходя ли предварително до Силвия - т.е. към 16 часа или да мина при Персенска първо и след това при нея?  Thinking

# 322
Опасни сте,още някой желаещ
  Joy    няма постване

# 323
Момичета, тази Силвия до колко часа е там? Утре ще ходя след лапарото да им махат конци и исках да я видя, тъй като Персенска каза, че ще почваме инвитро. Какво ще ме посъветвате, да ходя ли предварително до Силвия - т.е. към 16 часа или да мина при Персенска първо и след това при нея?  Thinking
Първо се минава прегледа и док ще те прати при Силвия,ще си запишеш час за старт и после през 1 кабинет.

# 324
neji_s  Силвия е до 19 ч. на работа. Ако си по Фондта може да минеш първо при Персенска и след това при Силвия, да ти оформи документите за инвитрото .

# 325
  • Перник
Благодаря, час имам за 17.15, дано я хвана щом е до 19, че не ми се разкарва пак. Simple Smile

# 326
С тия закъснения с 2 часа може и да се изтървете  Naughty

# 327
  • Перник
Ако закъснея, няма проблем ще отида на следващия ден 30 км. не са проблем  Grinning

# 328
Верно, че балконът ще се срути скоро  hahaha

# 329
  • София
a тя готви ли готви  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт