Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 141
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Ще се разберем  Joy Joy Joy Joy Дани беше нещо като главна, малко е дървена ама се ядва, но аз не съм я засичала до сега. Да не е отзад нещо? А тази, която аз визирам е многооо по-млада. Дали не й е дъщеря, имат нещо общо  Mr. Green

# 301
Някой утре на обяд, следобяд в клиниката да си плямпотим?  newsm78
Е бе Шоко ,изкара си месеца там  Hug  цял ден те чакам за резултат от контролата.
Те са 2 руси,с дълги коси.Едната видимо по-голяма на години,връзва си я на кок,а другото нацупеното е малко,и му е пусната косата,слабичко.

# 302
Някой утре на обяд, следобяд в клиниката да си плямпотим?  newsm78
Шоки, аз ще ходя към обяд след като си взема заповедта да я предам на Силвия, но тъй като съм ангажирала две приятелки от София, ще гледам да бъда максимално бърза, доколкото ми е възможно.
Все пак ще се радвам да се запознаем на живо ако си там по същото време. Ти от колко часа ще си там?

# 303
  • София
Те са 2 руси,с дълги коси.Едната видимо по-голяма на години,връзва си я на кок,а другото нацупеното е малко,и му е пусната косата,слабичко.
и аз две руси помня, по-голямата става, ама по-малката е като мумия, ни приема, ни предава  ooooh!

# 304
  • гр. София
Да, цял месец съм там.  Mr. Green
Утре трябва да взема контролата от имунологията, да пусна 2 хормона и да ме биопсират. Та ако някой е там да свирка.  Whistling Whistling Whistling

# 305
Ще се разберем  Joy Joy Joy Joy Дани беше нещо като главна, малко е дървена ама се ядва, но аз не съм я засичала до сега. Да не е отзад нещо? А тази, която аз визирам е многооо по-млада. Дали не й е дъщеря, имат нещо общо  Mr. Green
Аз не я познавам Дани,знам че е била нещо като шефка на администрацията,и една от малкото който знаят за какво иде реч.Това обаче не са лични впечатления.Малко след като откриха новата болница са я махнали,заради гафове.Знам за един от тях,но явно е имало и други и са се разделили "по взаимно съгласие" Mr. Green

# 306
  • София
ами кажи като знаеш де   Mr. Green

# 307
Да, цял месец съм там.  Mr. Green
Утре трябва да взема контролата от имунологията, да пусна 2 хормона и да ме биопсират. Та ако някой е там да свирка.  Whistling Whistling Whistling
Ти утре имаш яка програма,каква компания търсиш мъри  hahaha
Да те капарирам за др седмица  newsm78 hahaha  ,да ударим пак един лаф
Бамби тя е  Joy

# 308
  • гр. София
От вторник съм на работа. Свърши моето блаженство.

# 309
Кажи кажи Ел, да не е барнала пари  Shocked

# 310
От вторник съм на работа. Свърши моето блаженство.
Еее,значи аз започвам с офертите за компания  Naughty

# 311
Леле, как им помните имената? Аз знам само Силвия и акушерката Ани.
При мен най-големият гаф, който допуснаха, беше отивайки на трансфер, ми казват сумата за заплащане досега и добре, че попитах какво включва. Оказа се, че отново са ми калкулирали цената на лекарствата за стимулацията, които вече бях заплатила предния път - съвсем не малка сума. Та, казах им, отидоха да проверяват, оказа се, че е тяхната грешката, естествено. Разказвала съм го и друг път, но наистина трябва много да се внимава какво и колко плащаме.
Друг път на касата се опитаха да ме убедят, че имам пускани хормони, които не са ми платени - е, нямах такива и след като се взираха около минута в компютъра, казаха - "Да, нямате"  ooooh!

# 312
ще ви кажа,ама на лични
че е много лично Mr. Green

# 313
  • гр. София
 Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 08:42 от Shokoladche

# 314
  • София/Стара Загора
ще ви кажа,ама на лични
че е много лично Mr. Green

И на мен, моля, моля, моля Praynig Praynig Praynig