Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 158
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Аз нямам оплакване конкретно от никой, дори Силвия в единствения контакт с мен, беше много любезна и услужлива. Мен само ме дразни една руса мацка на регистратурата, обикновено е в средата, млада, е никога не мога да се разбера с нея, нямам спомен да поздравява и да ме кани любезно, както другите. Чак надменно гледа  ooooh! Всички други са страхотни  Heart Eyes

# 286
Бъти  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Не се представят, казват обаждаме се от Надежда или ембриолозите от Надежда   Outta Joint

# 287
Джази, мисля, че се сещам коя е. На смяна ли беше в събота? Една с права руса коса?
Ако е същата и на мен ми направи неприятно впечатление на човек, който е адски отегчен от работата си.
Те надменно гледащите да внимават, защото тези неща определено правят впечатление, ако не на клиентите, то на шефовете.

# 288
  • София/Стара Загора
Аз нямам оплакване конкретно от никой, дори Силвия в единствения контакт с мен, беше много любезна и услужлива. Мен само ме дразни една руса мацка на регистратурата, обикновено е в средата, млада, е никога не мога да се разбера с нея, нямам спомен да поздравява и да ме кани любезно, както другите. Чак надменно гледа  ooooh! Всички други са страхотни  Heart Eyes

Ако става въпрос за тази с бенката, пнапълно те подкрепям. Хем надменна, хем дръпната и нелюбезн. Тя не знае ли, че ние й плащаме заплатата и трябва поне да е любезна и отзивчива, а не да се държи така все едно я прекъсваме по време на отпуска. Чакай, че набрах и се ядосах

# 289
Джази, мисля, че се сещам коя е. На смяна ли беше в събота? Една с права руса коса?
Ако е същата и на мен ми направи неприятно впечатление на човек, който е адски отегчен от работата си.
Те надменно гледащите да внимават, защото тези неща определено правят впечатление, ако не на клиентите, то на шефовете.

Да Бъти същата, дори би трябвало да ме помни за толкова години, но не! Няма случай да е мила, все си е такава, а и все се прави на заета като се приближиш към нея, докато другите жени те канят дори от разстояние!

# 290
Честно, за нея си мисля, че е връзкарка, защото никой друг не си позволява такова поведение. Я кажете виждали ли сте Дани, аз не  newsm78

# 291
момичета, аз съм много, много доволна от Елза - много отзивчива, внимателна, приятна, по принцип седи най-вдясно, с вдигната коса. тя е от тази година, но определено е емоционално интелигентна Wink
а за Силвия въобще не ми пука - звъня й на мобилния от сайта и пращам мъжа ми за документи - това е тяхна работа - ако не им се работи, да си ходят!

# 292
  • гр. София
Коя е таз с русата коса? С дълга или къса е?  newsm78

# 293
  • гр. София
Аз също не знам някой да харесва тази руса персона с дългата коса, а най обичам да ми каже ами няма ви в списъка нещо е станало  #2gunfire Но има една друга жена която стои отзад на телефона ами само добри неща мога да кажа за нея.

# 294
Не е Елза, винаги е с изправяна, дълга коса и е в средата, слабичка и е от старите и май наистина има бенка.

# 295
Ако ви кажа,че въобще не ме интересува как ме гледат от регистратурата.Гледам си интереса и си следя нещата изкъсо,като малоумна питам няколко пъти.Ние имахме проблем единствено с една ембриоложка за едно изследване,но накрая си взехме парите.
Пате,Бъти Hug Hug  искрено съжалявам,това направо е меко казано недопустимо.Няма ли начин да се направи оплакване,то верно,че гледаме да не сме конфликтни,ама пък защо да си го причиняваме,ние си плащаме.
Нещата не тръгват на добре по мои наблюдения и е редно нещата да се променят.

# 296
руса, вързана, мисля, че й е дълга косата. отличава се от другите не само с любезност, но и с отзивчивост - ходи по кабинетите, разправя се с докторите, много е ангажирана и активна Simple Smile
а йорданка въобще не е учтива, илияна - супер разсеяна...
другите не ги знам много

# 297
  • гр. София
Някой утре на обяд, следобяд в клиниката да си плямпотим?  newsm78

# 298
Я кажете виждали ли сте Дани, аз не  newsm78

ми няма къде Wink,нея визирах малко по горе Peace

# 299
  • гр. София
Шоки, стискам палци утре и дано резултата да е добър  Hug

Общи условия

Активация на акаунт