Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 149
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Джази  Hug Heart Eyes

Интересно ми е на тия момиченца, дето записват часовете дали им провеждат някакво въвеждащо обучение- да знаят все пак кое кога се прави, че да могат адекватно да реагират и ако има някакви спорни ситуации да могат да преценят правилно кое подлежи на отлагане и кое не.

А манипулационната сега ( там където бият инжекциите за стимулации) къде се намира?

# 271
  • гр. София
Бъти,  Hug Hug Hug
Манипулационната е до кабинета на Перси.

# 272
Шоки, мерси   bouquet
... аватарът и подписът ти силно ми напомнят на Животът на Пи.

# 273
  • гр. София
Да ти кажа, че като видях снимките и аз за това се сетих. Peace
Някой утре в клиниката?  newsm78

# 274
Момичета, нали знаете, че в клиниката събират мнения за работата си с една анкета. Тя е доста измислена - да се пишат оценки от 1 до 5 на служителите, както и да се посочват имена на най-добрият ... лекар, санитар, акушерка и т.н.  и на най-лошият. В стария сайт няма имената на всички служители, а аз не смятам да се взирам да им гледам баджовете кой как се казва. Аз бях застанала до кутията вчера и въпреки прилежно сгънатите на 4 листове, тук там прозираха оценките. Видях поне 5-6 броя максимални оценки от 5. Има много доволни пациенти, нали и за това сме в тази клиника  newsm78 . Последният път чаках 4 часа при Док.
Вчера имаше още една мацка съвсем нова на регистратурата. Прати ме без картонче на преглед и за малко да ми се скарат.

# 275
Бъти, не се тревожи Hug
Как да напиша името на момичето, което е объркало ин витро с инсеминация като не се представят по имена по телефона newsm78

# 276
  • София/Стара Загора
Бъти, не се депресирай излишно. Точно сега не е най-подходящия момент, при положение, че ти предстои отново да започнеш стимулация. Трябва да си спокойна, за да мине всичко без проблем.

На мен лично персенска ме прати в да ходя в някоя от държавните болници за моя кюретаж след миседа, за да не се охарчвам излишно, а после изобщо не ми поиска епикризата, защото каза, че не й върши работа, понеже се пишат едва ли не под индиго. Това последното с индигото бяха мои думи и тя само ги потрърди с кимане и бързо "да"

Така че споко. Те си ги знаят тези неща, просто ние не искаме да приемем, че е възможно  Hug Hug Hug

# 277
А като ги знаят защо ме питат?  Tired
Диагнозата, която беше поставила д-р Михова беше написана на ръка на една бланка. Даже се учудих, защо не го набра на компютър това, а трябваше да се зверим с другите лекари после да прочетем какво е надраскала, защото е повече от ясно, че аборт при патологична бременност не се прави без наличието на доказателства. Тогава точно отваряха новата клиника и имам едни съмнения, че тогава още не й е бил оборудван със всичко кабинета, та хич няма да се учудя, ако се е загубила информацията някъде.

Отделно, ако оставим настрана тази тегава тема за аборта- още две изцепки във връзка с обмена на инфо:

1. Вече писах веднъж как им се водеше, че ми е правена пункция през април, което не отговаря на истината.
2. Последния път като ходих да плащам на касата, май не беше наред нещо с ЕГН-то, което са въвели срещу името ми, тъй като касиерката първо не ме откри по ЕГН, а после като си казах имената коригира нещо и чак след около 5 минути ровене ми взе парите.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 20:24 от Анонимен

# 278
А да и мен това супер много ме дразни, че никой не се представя по име!!! И секретарките и ЕМБРИОЛОЗИТЕ! Мен ми се струва, че съвсем не смогват, защото Перси не беше толкова отнесена преди. Втори път ми се случва, да се чуди защо отивам и аз я подсещам, преди не беше така! А като не смогват, нямат друг избор освен да отсвирват, рецепционистките правят това, което докторите им казват. Ванчето беше казвала, като не става може да си ги послъгваме, колкото и грозно да звучи

# 279
не съм много сигурна newsm78,но все си мисля,че на мен не ми се е случвало да не ми се представят,когато съм се обаждала за час
по спомени..Илияна и Любомира newsm78 newsm78 ми се въртят в главата
дайте да ги разобличим,колко му е Mr. Green
Скрит текст:
от едно такова писане вече има една уволнена Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бъти Hug

# 280
  • гр. София
Джасии, еми не е редно да ги лъжем но май ще ни принудят не може секретарка да определя кой пациент при кой лекар да запише за преглед пък и да "предполага за какво отивам на преглед".

# 281
  • гр. София
На мен пък досега не ми се е случвало да ме питат докторите за какво отивам. Дори и на рецепцията и в кафенето са мили с мен.  Simple Smile

# 282
Така е против съм, ненавиждам лъжата, под каквато и да форма! Но и ние душа носим, как след 4 месечна, та и повече невъзможност да си запиша час по моите проблеми, накрая си записах за друго и се разбрахме с докторката.  ooooh!

# 283
  • София/Стара Загора
А като ги знаят защо ме питат?  Tired
Диагнозата, която беше поставила д-р Михова беше написана на ръка на една бланка. Даже се учудих, защо не го набра на компютър това, а трябваше да се зверим с другите лекари после да прочетем какво е надраскала, защото е повече от ясно, че аборт при патологична бременност не се прави без наличието на доказателства. Тогава точно отваряха новата клиника и имам едни съмнения, че тогава още не й е бил оборудван със всичко кабинета, та хич няма да се учудя, ако се е загубила информацията някъде.

Отделно, ако оставим настрана тази тегава тема за аборта- още две изцепки във връзка с обмена на инфо:

1. Вече писах веднъж как им се водеше, че ми е правена пункция през април, което не отговаря на истината.
2. Последния път като ходих да плащам на касата, май не беше наред нещо с ЕГН-то, което са въвели срещу името ми, тъй като касиерката първо не ме откри по ЕГН, а после като си казах имената коригира нещо и чак след около 5 минути ровене ми взе парите.

На мен също ми се случи като ходих преди месец, за да се уточним с перенска какво правим като излезе заповедта, да не ме намерят в компа при записването на час (още през юли) и наново писаха данни, имена, телефони и т.н. Добре че поне досието ми беше там и цяло....

По повод на представянето по тел. на мен винаги са ми се представяли, друг е въпросът, че аз не ги помня

# 284
На мен Силивия ми е много интересна като се ядоса. Направо почва да трепери горката. Ами кво да направим, че бавно вдяваме  Laughing

Колкото до лъжата, аз така или иначе като се притеснявам много, каквото и да изрека, звучи като опит да излъжа...колко са ме подозиралиии митничари, полицаи, кондуктори, ехеее.... Къде някой е минал по перваза, мен все са ме хващали натясно. Подозрителен вид имам явно. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт