Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 151
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Предварителна среща с анестезиолог няма при лапароскопии. Може да има срещи при момичета, които са по - съмнителни и са писали, че имат някакви алергии. Но при останалите, те си вадят заключения на база на попълнения въпросник и ако няма алергии - няма предварителна среща. Срещата е вече когато застанеш на операционната.

# 256
  • Варна
Предварителна среща с анестезиолог няма при лапароскопии. Може да има срещи при момичета, които са по - съмнителни и са писали, че имат някакви алергии. Но при останалите, те си вадят заключения на база на попълнения въпросник и ако няма алергии - няма предварителна среща. Срещата е вече когато застанеш на операционната.

А кардиограма не ти ли направиха преди да те вкарат в операционна? Кръвно не ти ли измериха?

# 257

А кардиограма не ти ли направиха преди да те вкарат в операционна? Кръвно не ти ли измериха?
Да, правиха ми. Говоря, че нямах среща с анестезиолог. Дори попитах сестрата, кога ще дойде анестезиолога и тя ми каза, че щом не е дошъл, значи на база на въпросника той е преценил, че няма нужда от такава среща.

# 258
  • Варна

Да, правиха ми. Говоря, че нямах среща с анестезиолог. Дори попитах сестрата, кога ще дойде анестезиолога и тя ми каза, че щом не е дошъл, значи на база на въпросника той е преценил, че няма нужда от такава среща.

Явно е така, както ти е казала...
На мен кардиограмата ми я направи лично анестезиолога. Както и на другите четири момичета, които чакаха с мен. И с всяка от нас разговаря. Д-р Траянов се казваше, ако не се лъжа!

# 259
  • гр. София
Не е така. Аз нямам алергии, а се видях с анестизиолога вечерта преди лапарото.  Peace

# 260
Запис   bouquet

# 261
Моето лично мнение е, че ако анестезиологът има време - има предварителна среща с него. Ако няма време - няма.

# 262
Лака на ноктите са ме карали да махна в Щерев.
Тук преди лапарото имахме среща с анестезиолог,бяхме 3 момичета в стая,човека обърна внимание на всяка една от нас.А с кардиолога се срещнахме още след настаняването .

# 263
Момичета, в събота ми беше оперативната хистероскопия при д-р Персенска  и утре трябва да съм на промивка, но още си имам кафеникаво зацапване и понякога и ярка кръв . Дали да се обадя да си отменя часа как мислите. Проблем ли ще бъде ако отида така,да не ме върнат че сме отдалече. Пия витамин С. 

# 264
Момичета, в събота ми беше оперативната хистероскопия при д-р Персенска  и утре трябва да съм на промивка, но още си имам кафеникаво зацапване и понякога и ярка кръв . Дали да се обадя да си отменя часа как мислите. Проблем ли ще бъде ако отида така,да не ме върнат че сме отдалече. Пия витамин С. 
Аз също имах зацапване, когато ми правиха промивката. Споделих с д-р Персенска за това, а тя ми каза, че не е проблем и ми направи промивката. Така, че недей да си сменяш часа, но непосредствено преди прегледа просто и го спомени.

# 265
Момичета много съм разочарована от девойките на регистратурата. Дадоха ми час за започване на стимулация за ин витро за 4-ти ден от МЦ, защото по-рано нямали часове. Четох тук, че на едно момиче наскоро също са дали за 4-ти ден и реших, че е нормално. Влизам при д-р Шефкетова и тя ме пита стимулация за инсе ли ще правим, така било записано срещу името ми. Затова ми били дали такъв късен час. Имах фоликул 16 мм  #Crazy и един малко по-малък, така че месеца пропада. Нямам думи. Сега при трима лекари не можем да си запазим час, не ми се мисли другия месец, когато д-р Стаменов отсъства какво ще се случи с часовете.
Аз по принцип последните месеци съм с ранна О, но доста големичък ми се вижда този фоликул. Възможно ли е продължителния прием на Дуфастон предния цикъл да е повлиял? Заради инсето го пих доста време и изкуствено си удължих цикъла с няколко дни. Или това е признак за ИЯР newsm78

# 266
  • София
на нищо не е признак, случва се просто.

# 267
Дано, Бамби, не ми се иска още да съм изтървала всички влакове. Но понеже от няколко месец на сам О ми е 2-3 дни по-рано и взех да се замислям.

# 268
white duck, чак и мен ме хвана яд заради теб. Как може толкова несериозно да подхождат?!
И на мен ми държи влага от миналата събота - оказа се че никъде не пазят документи от прегледа, на който ми казаха, че бебето ми ще се роди с аномалии почти на 100% и трябва да го абортирам час по-скоро. Наложи се да се червя и обяснявам като ученичка, защото колегите на д-р Стаменов не са придвижили документите до него, а после защо и от държавната АГ клиника не са си свършили работата както трябва.
Ами какво да направя, че тогава нямах 400 лева за неочакван аборт след всички разходи за пътни и прегледи всяка седмица. В крайна сметка пак техните напътствия следвам, не ми е хрумнало ей така да сложа край на живота на нещо, за което съм копняла и съм се надявала толкова години да се случи.
Разбира се, нищо от това не можах да кажа, защото щях да ревна и да стане мазало. Просто останах като попарена и сега цяла седмица съм в депресия заради спомените от случилото се.

Е, поне като попитах мога ли да разчитам, че ще ми запазят час за 2-ри ден от цикъла през ноември, докторът ме увери, че след като е казал, няма къде да ходят. Но сега като прочетох какво си написала, ще се съмнявам до последно.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт