Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 119
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Момичета кога трябва да се представи вирослогията на мъжа? Преди пунцията или преди трансфера?
Можем ли в деня на пунцията, когато се дава материала Wink да си направи и вирусологията?
Може,ще отиде малко по рано,ще даде кръв и за 1 час резултатите са готови.В момента на даване на материал трябва да са качени на компютъра,за да не му правят проблем.

# 376
В комплекта документи, който попълваме преди пункция, има една част, където се отбелязва как да бъдат оплодени извадените яйцеклетки и аз винаги отбелязвам икси.
Един път имаше опит да оплодят Я инвитро, но така и не се получи, дали защото тя беше калпава, не е ясно, но оттогава не искам инвитро.

Еви, аз в тези документи отбелязах, че по преценка на лекарите съм съгласна и на икси! И честно казано ми се иска да знам какви са критериите за такава преценка! В момента просто съмм с усещането, че или аз съм пропуснала нещо или в клиниката не са дооценили ситуацията! пък и си правя списък с нещата, които искам да обсъдя с Шефкетова/категорично ще се прехвръля при нея, когато му дойде времето
и при мен първият път на ЕЦ пробваха ин-витро и нямахме оплождане. оттам нататък е само икси. пробват - ако не стане, не стане... гадно е, но те съветвам да си пазиш нервите Wink

# 377
Моя мъж и двата пъти изчака,за да види дали ще има яйцеклетка,дава материал и след това кръв.

# 378
  • Перник
Момичета, моля за съвет. Днес бях на сваляне на конци от лапарото  и промивка след хистерото, но естествено забравих да попитам, може ли като ми дойде М да ползвам тампони?  Thinking Thinking Thinking

# 379
Добър вечер момичета  bouquet
Искам да попитам дали някоя ат Вас е правила крос мач тест в болницата ,и каква е цената му.
Предварително благодаря.

# 380
Моя мъж и двата пъти изчака,за да види дали ще има яйцеклетка,дава материал и след това кръв.
Умница, що да си хаби мат'риала hahaha, ако не сме снесли яйцеклетка.

# 381
  • Sofia
Бенито, аз съм правила крос мач тест преди 1,5-2 години и по спомен струваше 240 лв. Най-добре звънни на имунолозите и питай, те винаги вдигат и обясняват. И без това при тях трябва да си запишете час.

# 382

Моят мъж два пъти дава материал, имаше яйцеклетки, но доктора решаваше в последната минута, че иска да замрази не ембрион, а яйцеклетки и му изхвърляха материала на вятъра Simple Smile

# 383
  • София

Моят мъж два пъти дава материал, имаше яйцеклетки, но доктора решаваше в последната минута, че иска да замрази не ембрион, а яйцеклетки и му изхвърляха материала на вятъра Simple Smile
Моят мъж винаги чака обаждане от биолозите, че има Я. и тогава отива да дава материал.
Вирусология пуска веднага след това.

# 384
Здравейте на всички,  да дам малко инфо.  Шефкетова и Персенска ги няма събота и неделя. Ще преглеждат Стаменов и новия доктор Александър Айков. Д-р Айков има собствен график поне така казаха от регистратурата. Хубав ден на всички.

# 385
Здравейте на всички,  да дам малко инфо.  Шефкетова и Персенска ги няма събота и неделя. Ще преглеждат Стаменов и новия доктор Александър Айков. Д-р Айков има собствен график поне така казаха от регистратурата. Хубав ден на всички.

Уаууу. Скоро ще има впечатления от момичетата, които ще минат на преглед при него. Ще чакам с интерес.

# 386
  • Варна

А сега!
Кой е Др. Айков и има ли той почва у нас?  Thinking
 Joy Joy Joy

# 387
Аз в събота съм на преглед, като нищо ще ме засилят при него, но да видим.

# 388
А сега!
Кой е Др. Айков и има ли той почва у нас?  Thinking
 Joy Joy Joy

От проведеното проучване тук в темата,засега едно е сигурно,че се облича в червено hahaha hahaha

# 389
  • гр. София
А вчера си беше с типичното за клиниката облекло- сиво долнище и бледо зелена блузка.

Общи условия

Активация на акаунт