„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 5

• 103 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Да разбирам, че никъде няма със бг превод?

# 376
Да разбирам, че никъде няма със бг превод?
Привет, привет!!!

Добре дошла!
На първа страница има линк към списъци на филмите предлагани в темите. След всеки филм е дадена темата/страницата където е обсъждан и предлаган напр 2/15 (втора тема 15 стр ) За всички филми, които сме предлагали със субтитри в скоби е поставено (да) Обикновено тези филми са в торент.

# 377
Вальс Бостон и Александр Розенбаум

Скрит текст:
На ковре из жёлтых листьев
В платьице простом,
Из подаренного ветром крепдешина,
Танцевала в подворотне осень вальс-бостон,
Отлетал тёплый день и хрипло пел саксофон.
И со всей округи люди приходили к нам,
И со всех окрестных крыш слетались птицы,
Танцовщице золотой захлопав крыльями,
Как давно, как давно звучала музыка там.

Как часто вижу я сон, мой удивительный сон
В котором осень нам танцует вальс-бостон.
Там листья падают вниз, пластинки крутится диск,
Не уходи, побудь со мной, ты мой каприз.

Опьянев от наслажденья, о годах забыв,
Старый дом, давно влюбленный в свою юнось,
Всеми стенами качался, окна отворив,
И всем тем, кто в нём жил, он это чудо дарил.
А когда затихли звуки в сумраке ночном,
Всё имеет свой конец, своё начало,
Загрустив, всплакнула осень маленьким дождём,
Ах, как жаль этот вальс, как хорошо было в нём.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 20:08 от nataly_gr

# 378
А това е един изключително нежен, искрен и приятен филм със същото заглавие Вальс бостон (2013) на режисьора Юлия Краснова

Чудесна и затрогваща игра на екранната двойка съставена от
опитната и талантлива Елена Яковлева    
и съвсем младия, но изключително талантлив Михаил Маликов (24)

Он-лайн на руски http://kinobanda.net/film/25718/

Заслужава си отделеното време! Приятно гледане!!!

За тези които предпочитат големия екран премиерата на филма ще бъде 24 ноември по телеканал Россия.

# 379
За доброто настроение на всички предлагам час и половина с чудесните одески песни от филма Жизнь и приключения Мишки Япончика

# 380

(музика от Примадонна)

Бях гледала само един епизод, днес му дойде времето... и вече съм на четвърти Grinning  Харесва ми и продължавам Wink Фенче  Hug Peace

# 381
Натали, благодаря, признавам, че не съм гледала темите.

# 382
Хубав ден желая! Peace Grinning

(Видеонарезки из кинофильма " И всё-таки я люблю ". )

# 383

Татьяна и Oльга Арнтгольц похожи как две ксерокопии.

# 384

Ставиский и Арнтгольц Очарована околдована
/уточнявам, това е Татяна Joy/

# 385

Татьяна Абрамова о сериале: Всегда говори "всегда".

# 386
Привет, привет!!!

Реших да напиша за тази млада и талантлива актриса след като изгледах и сериала Уральская кружевница.

Ольга Сухарева (26) 

Оля е родена в Алтайския край, гр Славгород, но когато е на 4 годинки с майка си заминава да живее в Одеса. Там тя посещава школа по изкуства и учи пиано.
На девет годинки започва да се занимава с театрално изкуство към руския и украински драматични театри. Взима участие в различни спектакли, а първата си главна роля, тази на Червената шапчица, изиграва на 12 години на сцената руския драматичен театър „В. Туманов”.  По-късно взема участие в постановката „Марк Шагал. Преодоление” по пиесата на Сагалов „Полеты с ангелом”. Спектакълът е поставен на сцената на театър студио за „Арт-терапия” към центъра за рехабилитация на деца инвалиди и се играе до 2004 г., когато завършва средното си образование.

Във филма Любовь до востребования (2009)

Мечтата на Оля е да бъде актриса и да се учи за това, не къде да е, а в Школата- студио при МХАТ. Първият й опит да постъпи е неуспешен, но тя не се отчайва. Една година работи и през 2005 я приемат студентка в класа на Константин Райкин.
По време на обучението играе в постановки на учебния театър, а след дипломирането през 2009 е приета в трупата на театъра на Моссовет, кудето играе в спектакъла „Вуйчо Ваньо

Във филма Обет молчания

В киното се снима от 2009 г. Първата й главна роля е в първия й филм Любовь до востребования. От тогава до днес има 15 реализирани проект. Седем от тези филми и сериали Повороты судьбы (2013), Только ты, Случайный свидетель, Поцелуй судьбы, Обет молчания, Новое платье Королёвой, Гаражи (в 14 серия) вече са предлагани в нашите теми.  В производство e филмът Золотые ножницы, който може би ще излезе на екран по Коледа като се има предвид Рождественската  му тематика.

Успех Оля!!!

# 387
Тетър Моссовет  Дядя Ваня  Режисьор Андрей Кончаловский
В ролите - цяло съзвездие - Александр Филиппенко, Наталья Вдовина, Юлия Высоцкая, Ирина Карташёва, Павел Деревянко, Александр Домогаров, Александр Бобровский, Лариса Кузнецова, Ольга Сухарева

Приятно гледане!!!

# 388
И да допълним колекцията, предлагам още два филма с участието на Оля Сухарева.

1. Любовь до востребования (2009) на режисьора Артем Насыбулин

С участието на  Ольга Сухарева, Дмитрий Муляр, Павел Кузьмин, Людмила Пошехонова, Михаил Левченко, Наталья Мацюки др. 

Таня, героинята на Оля Сухарева, след смъртта на родителите й живее в детдом, където си пише с курсант от военното училище в близкия град. Но от известно време писмата престават да идват, а Таня вече е пълнолетна и трябва да напусне Детския дом. Какво я очаква в „цивилния” живот и ще намерили своя курсант ще научите от филма, който може да гледате:

Он-лайн на руски http://kinobanda.net/film/25086/

Избрах този филм, защото е първият в който се снима и да можете да направите сравнение с играта й в един от последните й филми от 2012

2. Уральская кружевница (2012- 8 серии) на режисьора  Владимир Койфман в който Оля изпълнява блестящо ролята на едно сляпо момиче.
Участват още  Вячеслав Дробинков, Андрей Егоров, Константин Милованов, Ольга Куликова, Илья Алексеев, Ольга Хохлова (II), Владислав Резник, Сергей Пиоро, Равшана Куркова, Анна Данькова, Роман Чора,Виктор Рябов, Максим Радугин

Какво свързва Рим, Москва и малко уралско селце? – Отговорът е тайната на Палестинската дантела. А как? - отговорът е в сериала.

Он-лайн на руски http://serialu.net/uralskaja-kruzhevnica/

Чудесен филм, в който има от всичко в умерена доза, без да споменавам уралските напеви, които те обгръщат още от първия кадър. Препоръчвам го! Приятно гледане!!!

# 389
Това е за желаещите да гледат руски филми с бг субтитри

В торент с бг субтитри

Пропавший без вести - преди има няма 2-3 страници е предлаган на руски
         (1-4 серии от 4)  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=91191

Марьина роща - криминална история с един блестящ Александр Домогаров в главната роля. Действието се развива непосредствено след края на Втората световна война
         (1-2 серии от 16) http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=91072
        (3-16 серии от 16) http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=91076

Общи условия

Активация на акаунт