Какво да си приготвим с кухненски робот Филипс 7778

• 10 023
  • 21
  •   1
Отговори
Привет от мен на всички във форума, от днес вече и аз съм член. Тъй като от скоро имам робот на Philips 7778, ще се радвам, който има такъв да сподели впечатления от него, както и за какво го използвате.
Това, което мога да кажа за сега от него е, че вчера приготвих любимата ни питка, дори малко прекалих с брашното, което е допустимо за уреда (1кг) и стана страхотна! Също така пасирах в блендера предварително изпечени до омекаване тиквички за пастет. Още не мога да придобия представа дали сокоизтискавачката е добра. Какво мислите вие?

# 1
Здравей, мисля да си купувам същия робот, би ли ми казала дали си заслужава, всичко, което е описано ли работи - сокоизстисквачката, меси ли робота тесто, действително ли може да нареже пържени картофи. Интересува ме също, докато меси, необходимо ли е да държа миксера или то само си меси, като го пуснеш. Предварително благодаря!

# 2
Може да разгледате това клипче от мрежата:
www.youtube.com/watch?v=V7Qf_JGM8Pg

Според мен този робот е добро попадение за всеки. Мисля скоро и аз да го включа към инвентара, но все още проучвам! Все пак ще следя развитието на темата..

# 3
Здравей, както вече казах по темата мисля да си купувам, притеснява ме дали наистина реже картофи за пържене и също двойната бъркалка за леки смеси, не е ли много къса, мисля си, че много малко количество ще може да разбърка.
Радвам се да чуя, че меси добре, това също е важно за мен, че е доста трудоемко.

# 4
за мое огромно щастие и аз получих от любимия за коледа такъв робот, много съм доволна една зелка я режа за 2 3 мин за тестото слагам всичко и то просто се меси а бъркалката за смеси е уникална точно защото е двойна и кремовете стават страхотни в къщи сме се побъркали с този робот и чесно да си кажа мъжлето ми иска всичко тои да прави с него и ми е трудно да се добера до роботчето Simple Smile за коледа майка ме помоли да и настържа тиква 2 броя средно големи тикви ги настъргахме за няма и 10 мин, сокоизтисквачката не се пребира ( въпреки че има шкаф за нея) всяка сутрин ме посрещат с прясно изцедени плодове. Съвет към дамите който искат роботи: наи-вайното нещо при закупуването на робот е ножовете да са на цели дискове а не да се слагат на пластмасова приставка, обяснявам веднага защо - преди майка ми имаше на мулинекс ножовете се поставяха на един пластмасов кръг и след стъргане на тиква (тя е доста по твърда) от големия натиск се счупи пластмасата това автоматично значи че робота става неизползваем Simple Smile
Успех с ползването на новите роботчета Simple Smile   bouquet

# 5
Вече имам този робот, но въпреки това не можах да намеря из нета ръководство за експлоатация на български. Моля, ако някой знае нека посочи линк!

# 6
някои ще ми каже ли дали тази купа --> http://www.philips.bg/c/food-preparation/avance-collection-mini- … id-hr7994_90/prd/  е по различна от приставката която е с металния въртящ нож  newsm78    ииииииииииии забравих да попитам дали на някои му е известна цената защото аз не я намирам  baby_neutral

# 7
Запис и от мен в темата. Моя робот е HR7775, но понеже са почти еднакви се записвам тук.

# 8
Имаме го от месец и половина и го ползваме непрекъснато, най-вече за салати, сокове и месене на тесто. Голямо удобство и голям помощник ми е и стои непрекъснато на плота, не го прибираме. Бъркалката за смеси я ползвах няколко пъти - и аз се съмнявах да не е къса, но се оказа идеална - тя си се върти, а аз си добавям нещата с две ръце, не както, когато ползваш миксер.
mariana900, доколкото разбрах тази купа е по-малка от другата. Цената е около 60 лв. Мисля да я поръчвам скоро и ще дам допълнителни отзиви.

# 9
Имаме го от месец и половина и го ползваме непрекъснато, най-вече за салати, сокове и месене на тесто. Голямо удобство и голям помощник ми е и стои непрекъснато на плота, не го прибираме. Бъркалката за смеси я ползвах няколко пъти - и аз се съмнявах да не е къса, но се оказа идеална - тя си се върти, а аз си добавям нещата с две ръце, не както, когато ползваш миксер.
mariana900, доколкото разбрах тази купа е по-малка от другата. Цената е около 60 лв. Мисля да я поръчвам скоро и ще дам допълнителни отзиви.

Vidqh q tazi kupa, noja ne ti trqbva imash si go v pristavkite a samata kupa s kapaka e okolo 40 lv nai dobre otidi i q vij na jivo v serviz predi da q porychash(syjalqvam za latinicata no ot telefona mi e trudno s kirilica)

# 10
Хм, не знаех, че ножа е същия, мислех, че е по-малък от стандартния. Благодаря за съвета, не съм се засилила да купувам, но ще го имам предвид да я огледам преди да я поръчам.

# 11
Здравейте и аз имам този робот - много съм доволна и щастлива, че си го купихме, много ми помага във всичко което правя. Имам един въпрос - дали някой от вас има мелничката за ядки, която се продава отделно,и ако да на каква цена я е купил.  bouquet

# 12
Здравейте и аз имам този робот - много съм доволна и щастлива, че си го купихме, много ми помага във всичко което правя. Имам един въпрос - дали някой от вас има мелничката за ядки, която се продава отделно,и ако да на каква цена я е купил.  bouquet

нямам я но от сервиза ми казаха че ще я имат в наличност средата на февруари и мисля че цената беше около 20 лв.   Grinning

# 13
18 лв. ми казаха на мен декември месец, като това е само чашката, която се поставя отгоре, а ножа е ножа на блендера - т.е. от сервиза ме посъветваха да си меля с блендера и да не се занимавам един вид. Действително скоро ми се наложи да смеля две супени лъжици ленено семе и ги смлях успешно в блендера, но още не съм се отказала от миникупичката.

# 14
18 лв. ми казаха на мен декември месец, като това е само чашката, която се поставя отгоре, а ножа е ножа на блендера - т.е. от сервиза ме посъветваха да си меля с блендера и да не се занимавам един вид. Действително скоро ми се наложи да смеля две супени лъжици ленено семе и ги смлях успешно в блендера, но още не съм се отказала от миникупичката.

а как се сваля ножа на блендера?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт