Братовчедка ми разбра, че е осиновена от "доброжелатели"

• 20 230
  • 18
  •   1
Отговори
# 15

айде ся, васи ес ,.....не пускай такива мухи , че някои само това чакат. Ша  довтасат, и ще  трябва и на тях да давам обяснения какво съм искала да кажа .
 Прецених ,че мога да изкажа мнението си, дано авторката се светне в какви филми сама се вкарва  и не подозира ,че не само не помага , ами и вредИ на семейството осиновители. Но най-много на себе си.
   Значи какво видях аз като проследих четирите й поста:

Нейни вуйчо и вуйна осиновяват дете. Тя помага в отглеждането . В един момент решава ,че те няма да кажат на детето  за осиновяването, също и защо точно е изоставено, тоест ще крият истината.Откъде-накъде ,тя решава това. Кога , дали ще кажат, си е техен избор, тяхно решение и откъде накъде тя ще има право да се меси в нещо толкова сериозно и лично. И така в един момент тя решава да вземе всичко в свои ръце.  Тук четящите  се почесват по главите недоумяващо, сигурна съм. На Авторката не й идва на ум въпроса- Тя или те са  осиновили това дете? -твърдо е убедена че трябва да действа. Увлича момичето към себе си, прикачва си ролята на благодетелка, до  степен да казва ''  ние сме виновни'' . Кои сте вие? И защо се идентифицираш с родителите ? Те са родителите .
Тя може да  е страничен наблюдател или участник ,зависи от тоношенията им.Но защо те са я допуснали толкова близо до живота  на детето, ето това остава пълна загадка за мен. Азлично не бих  допуснала човек като нея, с нейния нелогичен ,объркан начин на мислене, да ми дава тон в живота , пригласяйки на фантоми от разни форуми. Как пък не.
Чела била по цели нощи за осиновяването  Shocked-това не знам къде да го сложа в хронологията Wink Ми чети. Ама въз  оснава на прочетеното да градиш преживяванията си. Rolling Eyes Пълен бъркоч ти е станал в главата,мислите, изреченията. Не става ясно каква ти е логиката, щот ти сама май не се разбираш . То става ясно веднага на читателя. Така си е промила, милата, мозъка с лични драми от форумите ,че вече не прави разлика между реал и виртуал и прогнозира и програмира живота си и събития в него въз основа на прочетено. Пък въвлича и други хора. Знаела била,че те няма да кажат на детето си, че е осиновено Откъде можеш да знаеш????? Ей това ми отговори! И понеже знаела, затова дай сега тя добродетелката, мисионерката ,благородната да изпълни тая нелека задача.Ей точно тук се намесвам аз и й разбиват илюзиите.Нито си добричка,нито правиш услуга на хората. Нищо не помагаш, само вредиш.

Абсурдна история.

Стой и гледай -още не съм станала достатъчно крайна.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 14:29 от Танюшка

# 16
 Мисля,че вкарваш момичето във някакъв филм. Как ти хрумна, че тя нарочно така действа , за да  отдели малката от техните?

# 17

Нищо подобно . В никакъв филм не я вкарвам, нито пък мога да я вкарам. Тя сама се вкарва. И не го прави'' нарочно'', но това е отделен въпрос.
 А какво ми е хрумнало на мен, ти няма как да знаеш.

# 18
Правилно постъпваш-подкрепяй я и това:( А към тези,които те критикуват имам въпрос-вие как бихте постъпили-ще я отпратите при родителите ,които за сега не иска   да вижда?Я се замислете дали ще отиде при тях-имайте впредвид възраста й,помислете какво може да и се случи на улицата-пълно е с наркодилъри и сводници?Отг си сега .........
   успех на авторката и скорошно разрешаване на проблема ти желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт