73 СОУ - гимназиална степен

• 118 542
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дами, кога е РС за 9-ти клас? Дочух нещо за 22, 23, 24...но нищо не пише на сайта на 73-то, а искам да знам дали ще ми се наложи да избирам между 2 РС Simple Smile

# 571
  • София
Дами, кога е РС за 9-ти клас? Дочух нещо за 22, 23, 24...но нищо не пише на сайта на 73-то, а искам да знам дали ще ми се наложи да избирам между 2 РС Simple Smile
Аз дочух за 28.10..., ама нищо официално. Simple Smile Едва ли ще е тая седмица!

# 572
  • София
Последната седмица от месеца ще е, но още не е уточнено.

# 573
  • София
Чудесно. Благодаря ви!
Скрит текст:
mimchoni, може да идем заедно, ще ти звънна Simple Smile

# 574
Днес нашия клас имал контролно по математика, след него - тъжни и оклюмали децата влезли в час по информатика. Учителката се поинтересувала защо така и ... ги насочила към 301 кабинет, в четвъртък,  Laughing
Голяма група и се очертава на ganis, да ни е жива и здрава,   bouquet

# 575
  • София
Олелеее Simple Smile Нека да са точни в 12, 30 веднага след 6 час. Ще поработим до 13, защото в 13 имам среща с една моя ученичка от моя клас (12) и баща й. Винаги, когато искат, могат да идват на консултации. Относно род. среща. За гимназиален етап (9-12 клас) клас ще е във вторник от 18, 30. За прогимназиален   ще е в сряда от 18,30. Въпреки, че е само с класните, лично аз ще обиколя всички 12-ти класове. Осмите класове не знам, дали ще имат РС.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 20:21 от ganis

# 576
За осмите класове ще има РС на 29.10 от 18:30

# 577
  • София
Дъщеря ми един път да уцели датата! Simple Smile
Ние сме много доволни, защото сме втора смяна и двата дена ( вторник и сряда) имаме по 7 часа, което означава, че часовете ще бъдат намалени и няма да има време за изпитване. Joy
Фара,
Скрит текст:
мислех да яхаме метлите за родителската среща, ама като гледам времето навън – може и да сме със ските. Simple Smile ( не съм си сменяла летните гуми!)

# 578
  • София
Да, ще има РС и за 8 клас. Аз лично ще мина през 8 д клас.

Мимчони, днес в училище имаше парно:)

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 22:04 от ganis

# 579
  • София
Мимчони, днес в училище имаше парно:)
Ганис, грабвам си храна и малко дрехи и ще поживея уикенда в 73 СОУ на парно! Тъкмо да попия малко „среда”! Simple Smile Това в кръга на шегата!
Супер, че са пуснали парното, което ме сеща , че пак ще имаме битки вкъщи. „Облечи се!”, „Много е топло в училище, бе, маме!”, „А до училище чартър ли ще хванеш?”, „То в 74 е топло!” ooooh!

# 580
  • София
Отваря ли ви се електронният дневник?
На мен ми дава : "Няма ученик с посочените параметри." newsm78
А на родителската среща казаха да погледнем там за ненанесените оценки в дневника!

# 581
  • София
и на мен така ми излиза...

# 582
  • София
Тези дни правят профилактика на компютърните системи и може би в това е причината. И аз се опитах да видя оценките на дъщеря си, но и на мен ми показва същото.

# 583
Някой знае ли дали на предстоящата родитеска среща ще присъстват и другите препадаватели или пак ще е само с класните ръководители?

# 584
  • София
Тази родителска среща е тип консултация, т.е. ще присъстват всички учители.

Общи условия

Активация на акаунт