73 СОУ - гимназиална степен

• 118 517
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

И аз се включвам като майка-заек в темата. Изключително съм доволна, че детето ми избра това училище Simple Smile

# 631
Добре дошли на майките и техните деца, избрали 73 СОУ за гимназия.
Изключително съм доволна от учителите и класния ръководител на сина ми през изминалата година.
Успех ви желая, на вас и децата ви!

# 632
  • София
Здравейте,

И аз се включвам като майка-заек в темата. Изключително съм доволна, че детето ми избра това училище Simple Smile

Добре дошли Simple Smile

# 633
  • Sofia
Честито на новите попълнения!
Предлагам суитчър за момиче ръст 164, неносен.

# 634
Здравейте,

Hug

# 635
Добре дошли на майките и техните деца, избрали 73 СОУ за гимназия.
Изключително съм доволна от учителите и класния ръководител на сина ми през изминалата година.
Успех ви желая, на вас и децата ви!
Много благодарим за топлия прием! Hug
Прочетох доста голяма част от темата и вече ми е уютно тук! Simple Smile

# 636
Здравейте и ние сме от новите в паралелка НЕ, АЕ и М. Тя кой 8 клас се води?

Да попитам по старите прочетох ,че има много спортни занимания и състезания.В началото на темата пишеше май че се провеждат в събота или имат някакви допълнителни часове в събота. Така ли е? Питам защото моят син е любител спортист, а пък го записахме на английски език в събота. Да се опитам още сега да преместя английския и да му освободя съботата за да не се припокриват

# 637
  • София
Привет:) Добре дошли в 73 СОУ.  Паралелката НЕ/АЕ/МАТ е 8 г клас. Явно имате предвид заниманията, които се водят 3 час ФВС и обикновено се провеждат в събота, но не всяка. Точно в кой ден и час ще каже на есен колегата, който ще им преподава.

# 638
Привет:) Добре дошли в 73 СОУ.  Паралелката НЕ/АЕ/МАТ е 8 г клас. Явно имате предвид заниманията, които се водят 3 час ФВС и обикновено се провеждат в събота, но не всяка. Точно в кой ден и час ще каже на есен колегата, който ще им преподава.
Благодаря! Да явно  това имам в предвид. За сина ми ФВС е най-важния предмет.Миналата година така се припокриваше и беше много нещастен. Така че още в понеделник ще се опитам да  променя английския

# 639
Здравейте,
Може ли и аз да се включа, моето дете е момиче, ще бъде 8 клас в паралелката с АЕ. Може ли някой да ми каже от униформата кое е задължително и кое е най-практично за децата, за да знам какво да купя.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 11:19 от daria2001

# 640
  • Sofia
Моята дъщеря носеше най-много жилетката и елека.

# 641
  • София
Здравейте,
Може ли и аз да се включа, моето дете е момиче, ще бъде 8 клас в паралелката с АЕ. Може ли някой да ми каже от униформата кое е задължително и кое е най-практично за децата, за да знам какво да купя.

Добре дошли Simple Smile Значи догодина заедно ще опитомяваме математиката. Моята дъщеря ще е 12 клас, в 73 СОУ. Какво й купих преди време? Жилетка и сако. От братовчедка си има и елече. Мисля си, че за момиче е най-удачно жилетка и елече. За студените и топли дни.

# 642
Здравейте и от мен Simple Smile

Моята дъщеря ще е в паралелката НЕ/РЕ/БЕЛ. Ние поръчахме жилетка и елек. Тя много си хареса и сакото, та поръчахме и него Laughing

Ганис, не Ви познавам, но по постовете, които чета, много ще се радвам да преподавате и на моето дете.

# 643
Здравейте,

Благодаря за добрите думи и посрещането в групата, надявам се успешно децата да се преборят с всички новости, които им предстоят, а ние всички тук да им помогнем в това. Благодаря за информацията за униформите, дъщеря ми не хареса жилетката та ще видим, може ли да купя суитчер, въпреки че не е от задължителните.

# 644
Ганис,

много се радвам, че детето ми ще учи математика при вас, надявам се да я опитомите.

Общи условия

Активация на акаунт