Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за новата учителка по английски език и литература (БЕЛ)?
Какви са оценките на учениците по физическо възпитание?
Кога ще се проведат родителските срещи за учебната 2013-2014 година?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за новата учителка по английски език и литература (БЕЛ)?
Отзивите за новата учителка по английски език и литература (БЕЛ) са положителни. Учениците я описват като приятелска и иновативна, като споделят, че тя е разнообразила учебния процес чрез въвеждане на дейности като „Кутията на Знайко и Незнайко“, която насърчава усвояването на материала по забавен начин.
-
Какви са оценките на учениците по физическо възпитание?
Учениците получават различни оценки по физическо възпитание, вариращи от двойки до по-високи резултати. Например, някои ученици имат резултати от 9.0 до 9.8, като някои се разочароват, че не постигат още по-високи оценки. Освен това има и случаи на ученици, които се смятат за бързи, но в крайна сметка получават по-ниски резултати от други ученици.
-
Кога ще се проведат родителските срещи за учебната 2013-2014 година?
-
Как реагират родителите на децата с двойки?
-
Как реагират родителите на децата, изправени пред предизвикателства в училище?
Но подготовката на Mappe-то става чак в 11 клас и тя не е достатъчно условие за явяване на ДСД. Един човек, който не е в ДСД група след 9 клас, не работи в часа по немски по компонентите от изпита и от него никой не иска такава папка на който и да е етап. Папката може да попречи на едно дете, което принципно си е от ДСД група, да се яви, ако последното се мотка, не спазва сроковете и зададените обеми за обработени статии. Но едно дете от група, която не е ДСД, едва ли толкова лесно може да кацне самосиндикално при координатора на ДСД в началото на 12 клас и да връчи работата си с искането да се яви на изпита. Същинският подбор се прави доколкото разбирам много по-рано, с препитването след 9 клас, на което детето трябва да има над 4,50. И тук съм съгласна с мамите, защото една изкарана оценка от примерно 4,20- 4,30 на въпросния изпит не показва нито че детето нехае за немския, нито че не знае нищо и е толкова босо, мързеливо и незаинтересовано , нито че в 11 клас няма да е достатъчно съвестно и мотивирано да си работи над папката. Всички , минали през немския, дори и най-съвестните, са имали и немалко четворки, а на финала знаят достатъчно. А така не се ли получава някак, че на ниво завършен 9 клас едно прилично знаещо за 4 и нещо дете бива изравнено с други , на които наистина не им дреме какво и защо се случва. На изключително близка моя приятелка детето ще държи тази година контролата за подбор и ми е наистина интересно всичко около приема в тези ДСД групи. Ганис знае, че отдавна я боря да ми обяснява по тази причина кое как точно е. Дано не ви преча и дразня неволно в тема за училище, в което нямам собствено дете.
. Явно, няма да ми стане ясно защо децата не са оставени на собствената си преценка дали да се явят на DSD ли не, както според мен е редно. Щом училището не плаща на немците за този изпит, тогава защоооо??? Може би нямат достатъчно подготвени учители по немски за всички групи...
може и така да е. Замисляйки се, не мога да се сетя да съм си задавала тези въпроси навремето и да съм си мислила дали / или
. Вярвам, че след 2-3 години, наистина ще погледнете по друг начин на ситуацията, доста по-спокойно, та даже може и самите Вие да се чудите, защото сте се тормозили излишно.