73 СОУ - гимназиална степен

• 118 538
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет, дали някой може да ми прати на лични кода за електронния дневник на 8Г
Поздрави!
не знам да има ког на класа...има код на училището - 2224073, ЕГН на детето и номера му в класа

# 601
Здравейте,
Мами на деветокласници, споделете нещо за настоящата учебна година.
Как са децата, трудно ли им е много?
Как се справят с новите предмети(Физика, История, Философия и т.н.)?
Чувам, че през лятната ваканция на осми с/у девети клас са им давали по около 800 думи на предмет, това дали е вярно или е само слух?
Как се подготвят за изпита след девети клас?
Разкажете и други "пикантерии", ако има за споделяне? newsm44

# 602
А кои предмети тази година се изучават на немски (имам предвид деветокласниците)?

# 603
  • София
Психология и Логика; География, История, Физика и Химия. Колежката, която преподава Биология на НЕ е в отпуск по майчинство.

# 604
Благодаря, Ганис. Има ли вече информация дали учителката по биология ще се връща за следващата година, или ще ползва по-дълго майчинство? Моята девойка се гласи да учи медицина, затова питам Simple Smile

И още един въпрос - при положение, че сега има два осми класа с втори профил АЕ, има ли практика в 9 клас децата да се прегрупират за часовете по АЕ? Разбрах, че в нашия клас (8г) има деца, които никога не са учили АЕ, както и такива взели ниво В2. Ако си останат смесени, от какво ниво ще тръгнат?

# 605
  • София
Коринда, специално паралелките с АЕ се разделят на по две групи всяка, след тест, който учителите по АЕ дават на децата в началото на учебната година. Точно поради тази причина, че АЕ е масов език и има доста деца с високо ниво, както и такива, които не са учили Simple Smile

# 606
Някой знае ли нещо за ел. дневник. Нещо много нередовно се попълва. Преди края на първия срок имаше един дълъг период без нищо, после доста след края нанесоха оценките от първия срок, а все още от втория няма нищо

# 607
  • София
http://sou73.bg/2015/03/16/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0% … %82-%D0%B5%D0%B3/

Браво на Александър Панчев и Васил Великов Simple Smile

# 608
# 609
Поздравления за младежите и преподавателите им  bouquet

# 610
       Здравейте,
      Моля за мнение за г-жа Еми Несторова като преподавател по немски език в 73 СОУ.

Благодаря предварително !

# 611
Да поздравим пак Александър и Васил от 8ми клас
http://kmsvms.iztok-smb.com/VMS2015_Nagradeni.pdf

# 612
Да поздравим пак Александър и Васил от 8ми клас
http://kmsvms.iztok-smb.com/VMS2015_Nagradeni.pdf

trapa, много благодаря за информацията и поздравленията! Simple Smile

# 613
  • София
Браво на Александър и Васко Simple Smile Имам щастието да им преподавам и ще кажа, че са чудесни момчета. Въобще целият 8 д клас много ме радва. По математика работят чудесно Simple Smile

# 614
ganis , въпроси към теб. Ще поемеш ли бъдещите деветокласници  и имаш ли представа кои ще са им класните ръководитери?

Общи условия

Активация на акаунт