The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Всеки крал има нужда от кралица ама за момента предпочитам Ками.

# 406
 По-добре да преместят Керълайн при Древните и да започнат да развиват някаква връзка между нея и Клаус. Тя Кер и без това не прави нищо в дневниците.
 Ками ми  е излишен образ.

# 407
Аз не искам да я местят в Древните. Клас пак ще прави всичко, за да я впечатли и не ми харесва такъв, много ми е лигав.

# 408
Моето мнение че по-добре кой където си е да си остане там. Вече трябва да се гледа на двата серияла отделно. Клаус си го обичам такъв лош.

# 409
  bouquet за всички!
Според мен двата сериала сега вървят паралелно. По едно и също време едните неща се случват в Мистик Фолс, а другите в НО. Все си мисля, че в един момент ще се преплетат...  newsm78
Клаус ми е ФАВОРИТ!!! Само каква изискана безскрупулност е развил... определено е прихванал от класата на Илайджа и е понаучил някой и друг номер  Wink
Тайлър много ме дразни горкия, Хейли още повече (вече).
Ребека, милата, толкова жадува за капка любов и внимание, че се заслепява като тийн, а не като 1000-годишна дама. Съчувствам и разбирам по-скоро, отколкото да ме дразни,
Илайджа не можа да ме изненада с убийството на вещицата. Имаше един епизод в Дневниците, когато Елена сключи сделката с него и обясняваше на Стефан как е наясно, че Илайджа е дал дума да пази близките й, но не е станало дума за самата нея  Mr. Green Не ме изненада също и аферата с Хейли, върви ми като повторение на Катеринската история - и нея беше залюбил от Клаус.
Нещо много се разписах, а чакам следващия епизод с нетърпение... определено ми е по-интересен от Дневниците. Нещо много бозаво ми стана там, Кер мноооого ме дразни с това плюкане за Деймън, а за Елена ще си мълча, че думи нямам просто  #Cussing out

# 410
Изгледах току що... Със смесени емоции съм  Thinking май ще гледам пак.

# 411
Отдавна не съм писала, че все гледах сериите, когато вие вече сте ги забравили. Но днес се класирах още следобяда за нов епизод

Скрит текст:
Разкошен Клаус - много го обичам когато е лош. А толкова лош не помня откога не съм го виждала - май от 2 сезон на Дневниците. Така омете цялата армия на Марсел - жестоко  Heart Eyes
Образът на Клаус обаче добре го докарват - самотния крал, който завладява със сила, но на върха е сам и необичан от никого.
Направи ми впечатление как каза, че детето вече е единственото нещо което го интересува - семейството го предаде, подчинените му го мразят, дори и с compeling не може да накара никой да го хаесва (Ками).
Честно казано - не вярвах да го кажа, но Илайджа не беше прав - веднага помисли най-лошото за брат си. Илайджа поне винаги е държал на семейството - защо пак позволява една жена да застане между тях. Ребека си е голяма бяла птица от начало - Марсел й се усмихна 3 пъти, направи мили очи и тя се върза. Абсолютно съм убедена, че Марсел я мотаеше само да му помогне да хване Клаус. А аз до последно мислех че Бека играе двойна игра - дори тя не може да е толкова глупава да си помисли, че 2 дузини вампири ще победят древен безсмъртен хибрид. Но явно е.

Другите - епизодично и тъпо появяване на Тайлър , абсолютно излишна Ками, някаква вещица изскочила от миналото на Илайджа ни в клин , ни в ръкав, и един много унизен и готов на всичко а да си отмъсти Марсел.

С 2 думи - сериала държи в напрежение, засега има идеи, не е изсмукан от пръстите и не на последно място  - чудесни братя Микелсен  Heart Eyes

Извинявам се за дългия пост - отдавна не бях си изливала душата    bouquet

# 412
Чудесен е поста. Hug
Самотният крал, много добре го представя Клаус.

# 413
  • София
Бе добре, че е Клаус, щото иначе тоя сериал щеше да е гола вода. Дано да продължат да го държат лош и зъл, че иначе ще стане като Деймън - едно послушно пале, и ще ми се развали кефа да гледам и този сериал.

# 414
По-добре да преместят Керълайн при Древните и да започнат да развиват някаква връзка между нея и Клаус. Тя Кер и без това не прави нищо в дневниците.
 Ками ми  е излишен образ.
А може да я докарат, но с изключена увствителност (или там както му викаха) и да стане като Стефан в тъмните му времена.  Grinning Така ще си правят отлична компания с Калус.

Аз още не съм имала време да гледам новия епизод, но ще си наваксам скро.
А те ще правят ли и други почивки? Да не са като дневниците да почиват по 2, 3 пъти от преумора.

# 415
  • София
Всички сериали по целия свят почиват по време на сезоните!

Изгледах аз! Хипервентилирах! Умрях почти!

# 416
От преумора  Joy Това, че няма епизод не значи, че актьорите почиват. Имат 2 седмици по Коледа и това е, почивките ги определя телевизията.  Peace

# 417
Доволна съм от Клаус зъл направо много добре даже ми хареса много.
Не ни трябва послушен както Деймън предпочитам го лош и гневен.

# 418
  • София
Мъртви? Живи?

# 419
  • София
ъъъъъъъъ...

Общи условия

Активация на акаунт