The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 49 367
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Епизода ми хареса.Клаус в ролята на добрия но все пак ми се щеше той да утеши Ками.

# 706
  • София
Тоз пък Марсел всички спасил Давина сега Хейли, Ками много героичен го направиха  Heart Eyes

# 707
И на мен не ми харесва толкова добър Клауси съмсъгласна че Марсел голям герой излезе, но пък много ми харесва като външност тои Марсел.. Обаче от към маниер и излъчване Илайджа няма равен.

# 708
# 709
  • София
никой ли няма в тази тема  newsm78
Скрит текст:
епизода беше покъртителен, горкия Клаус Sad

# 710
Епизода си беше ОК,финалът беше уау.
Явно и двете теми ще пустеят... Rolling Eyes

# 711
  • NE
На мен ми дойде прекалено измислено. Rolling Eyes

# 712
Гледах новата серия и развразката беше доста интерсна-пак успяха да прецакат нашия Клаус,че даже и Марсел.Сега ако и Давина съживи древния татко точно преди раждането на бебето-лошо им се пише.Илайджа беше неотразим както винаги и  с целувката и с боя...

# 713
Епизода беше страхотен.Не ми хареса само какво направи Жаневиев ама ще и се върне сигурно.Стана ми тъжно за ейли накрая.Хареса ми Илайджа как целуна Хейли.И отново Клаус е прецакан. Но може би Давина ще постави духа на Майкъл в Джошуа. Ама тая бизнесменката Франческа не знае ли че древен ухапване от вълк нищо му няма е само халюцинира.

# 714
Тръпна в очакване за момента, в който Клаус избива всички до крак. Flutter Ъгаси наглите същества, начело с Марсел. ooooh!

# 715
Добро предложение.Тоя Марсел, тъкмо развих поносимост към него, и пак ме издразни. Twisted Evil
Дали ще има раждане следващия епизод?

# 716
А ще има раждане.Стига вече да тез 9 месеца ги изкараха почти година.

# 717
Не знам,тя нали им казваше на вещиците, че е рано,за бебето. Rolling Eyes

# 718
Е тя вече е в 9 месец ама термина явно е по късно.

# 719
Не мога да преценя в кой месец е.До преди няколко епизода беше с по малко коремче,сега прилича на 8-9 месец. ThinkingВърколашка му работа. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт