The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 653
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
само толко ли беше? помня, че имаше и огън... или той просто изгоря като в истински вампирски филм, след като го прободоха!

# 181
  • Велико Търново
Само това, да. Всички убити Древни се подпалиха, след като бяха прободени.

# 182
И аз имам същото усещане, и ужасния рейтинг и той.

# 183
Фенки мои, може ли някой да ми припомни как утрепаха Кол?
Беше кама + огън + ?
Щото е доста вероятно и тук така да се опитат да претрепат някого.

Защо, защо бъркаш в стари рани?!  newsm45
  Елена и Джеръми го опръскаха с вода от мивката, в която имаше върбинка. После му забиха нож в рамото (сатър).  Накрая го прободоха с кола.  Close

Мен пък много ме дразнят повторенията в текста. В случая това бяха думите "пиша" и "явно" в двата поста на потребителката. Peace

# 184
  • Buffyworld
Ване, Кол го утрепаха с кол от бял дъб.

А какво стана с този кол от бял дъб след това ? Този май беше последният кол, нали ? Клаус ли го скри някъде , че нещо не си спомням  newsm78

# 185
Май имаше няколко такива.

# 186
Ване, Кол го утрепаха с кол от бял дъб.

А какво стана с този кол от бял дъб след това ? Този май беше последният кол, нали ? Клаус ли го скри някъде , че нещо не си спомням  newsm78

Кола нали изгаря с тялото. Още един ли остана, че нещо ми се губи.

# 187
Нали Естер направи един неунищужаем кол, ама к'во стана с него не помня  Mr. Green

# 188
  • София
Той Кол е и моя рана, ама.... сценаристи.
Бебълс  Hug шгу турят момчето да играе в друг сериал, ще лиготочим!
Ей сега за този сериал супер много ме е яд, че го утрепаха в съседния.

Ама всъщност според мен е важно, защото Марсел като търси начин да убие Древен, вероятно няма да намери нещо кой знае колко различно. Иначе трябва да развалят концепцията, цялостната.

# 189
  • Велико Търново
Този май беше последният кол, но никакъв спомен нямам какво стана с него.

# 190
  • София
Клаус го скри и сега е при него  Wink

# 191

Бебълс  Hug шгу турят момчето да играе в друг сериал, ще лиготочим!
Ей сега за този сериал супер много ме е яд, че го утрепаха в съседния.

Туриха го в лъжкините, но според мен не си бяха обмислили нещата за сериала след като оставиха половината Древни. Надявам се тийн вещичката да го върне.

# 192
Туриха го в лъжкините, но според мен не си бяха обмислили нещата за сериала след като оставиха половината Древни. Надявам се тийн вещичката да го върне.

Тя се чуди как да утрепе древните, ти се надяваш да го съживи  Mr. Green Mr. Green

# 193
Ще и мине бе  Joy

# 194

А дано, ама надали. Освен, ако не се сприятели с вещиците и те не я навият да гo съживи. Макар да звучи доста малоумно, не се съмнявам да стане. Нашите сценаристи са богове на тема баркочи и малоумни неща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт