The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 731
  • 748
  •   2
Отговори
# 195
Кой каза, че трябва да е Давина. Кетсия ще го съживи по незнайни причини. От толкова опити да си отмъсти на Сайлъс, ще отвори вратата към отвъдното и Кол ще се върне. После ще отиде при семейството си.  Joy

# 196
Май имаше няколко такива.
И аз помня нещо такова

# 197
 Нали знаете, че тогава Бона така ще се засили да излиза, че ще задмине Кол. hahaha

# 198
Нали знаете, че тогава Бона така ще се засили да излиза, че ще задмине Кол. hahaha

Ше ида да я върна обратно Grinning

# 199
  • Сопот, Пловдив
Изгледах новата серия, нещо не ми хареса толкова този път.

Скрит текст:
Много удобно се появи възлюбения на Девина, така че Клаус да има с какво да я изнудва, прекалено си го бяха нагласили. Ками във всеки втори кадър също ми дойде малко в повече. Нещо не ми се запали много любопитството относно драмата на брат й. Хареса ми как Хейли натръшка първите от тези, които я подгониха, интересно ми е кой е вълка, който й помага. Все повече си мисля, че накрая ще стане нещо между Марсел и Ребека.

# 200
Да се запиша при Вас  Peace
Не бях особено ентусиазирана при новината , че ще правят The Originals  , а сега се улавям че го чакам повече от Дневниците. Има някак си "атмосфера" ...
На мен новата серия ми хареса.

# 201
  • София
Гледал.
Доволен.
Клаус рулЗ, както винаги!

# 202
 Знаете ли от къде да намеря саундтрака?  newsm78

# 203
  • NE
Оригиналите ме впечатляват все повече и повече. Клаус е любимият ми демон! Ребека почна и тя да ми допада, както и Хейли. Там съм пристрастна. Mr. Green Към барманката още се опитвам да намеря симпатии.
Скрит текст:
Като цяло серията беше добра. Единствено не ми допадна историята с Давина, много сладникава ми е.

# 204
Изгледах! Хареса ми!

Скрит текст:
ЗАГЪРБВАМ кларолайн ИСКАМ К+Х
Толкова бяха сладки, когато тя щеше да падне и той я хвана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това за Давина и на мен ми беше лекичко сладникаво, но се преживява. Т'ва с брата на Ками нещо не ме грабна  Crossing Arms Искам Марсел и Ребека да направят един страстен вампирски с*кс  newsm18 Клаус+Ками=разочарование. Тия сценаристи много прости. Когато искахме Кларолайн, те ни дадоха Клаус и Хейли. Сега когато искаме К+Х ни дават Клаус и Ками. К'во е туй безобразие?!  Tired

# 205
the_vampire_diaries никой не иска Хейли с Клаус...  Rolling Eyes

# 206
the_vampire_diaries никой не иска Хейли с Клаус...  Rolling Eyes

Как никой не ги иска? Grinning В този сериал са такива сладури ..  Blush  Heart Eyes  Whistling Не ги искат, защото имат още искрица надежда, че може да има кларолайн.. След време ще дойдат на моята Grinning

# 207
Знаете ли от къде да намеря саундтрака?  newsm78

http://www.vampire-diaries.net/the-originals-tv/complete-songlis … new-orleans-ep104

Скрит текст:
интересно ми е кой е вълка, който й помага.

Скрит текст:
Хейли говореше за себе си, под "вълка" има предвид вълчата част от нея. Затова не помни нищо и беше като прегазена от влак като дойде Grinning. На мен серията супер много ми хареса. Според мен Марсел стои зад клането в църквата, а и мисля, че Давина е без семейство, за което също е виновен той. Вероятно клането е било жертвоприношение, чрез което тя да стане толкова силна. Не ми хареса, че Клаус взе спомените на Ками против волята ѝ

# 208
  • София
Скрит текст:
ама имаше един вълк в миналата серия. Такъв съвсем истински.

# 209
Изгледах. Одобрявам, но...
Скрит текст:
Клаус е  Crazy обожавам го, но много взе да се разчуства покрай Ками, все с тези насълзени очи не му отива, иска да бъде крал тогава да не се държи като шут  Crossing Arms Да вземат да я гътнат таз не я ща Crossing Arms Ребека, Илайджа  Heart Eyes. Убедена съм, че Марсел е внушил на брата на Ками да избие всички и след това да се самоубие  Rolling Eyes И на мен историята с Давина ми дойде  сладникава. Имаше друг върколак в предишният епизод, сигурно той е спасил Хейли, но кой ли е? Може да се окаже някой от изгубеното й семейство Laughing

Общи условия

Активация на акаунт