The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 313
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Тези тримата не са нови персонажи.Едната е от старешините а мъжа мисля че помагаше за жътвата а тая с бялата рокля не знам от къде я измъкна.Предполагам че Селест е направила точно това както Клаус но как и защо ще резбарем.

# 526
  • София
Да де, ама Клаус на беше умрял( или бъркам) като влезе в Аларик. Не помня. То един сериал ли е Laughing Laughing
А, ако Сабин само се е преструвала, то това значи, че някак Селест отдавна се е "вмъкнала" в нея. Но, пък ако не се е преструвала?? Или някой тайно я е изровил от супер скришното място, а после е сложил други кости на мястото на нейните? Не знам, много се омотах с тези вещици и  обладавания, и от аз съм мъртва, ама не съвсем.
Давина е много сладко момиче, дано не я бастисат завинаги.Simple Smile

# 527
  • гр. София
Според мен Сабин е взела силата от костите преди една година.

# 528
  • София
Ама как? Нали местонахождението им беше известно само на Илайджа и на неговия дневник, а пък той преди година не беше в Ню Орлиънс.

# 529
Не ми хареса, че убиха Девина, надявам се да я върнат. Имаше нещо много готино в нея. Сцената на Илайджа с бременната мадама беше много силна или поне на мен ми хареса. Добре започва.

# 530
  • in Wonderland
Страхотен филм !!! Запис за да ви следя !

# 531
Изгледах го. Хареса ми, ама не ми хареса  Mr. Green

Скрит текст:
Всичко беше добре направено и изиграно, ама не исках да убиват Давина Sad И си искам ш**аната целувка най-накрая !  #Cussing out Илайджа к'во толкова му мисли? Хейли буквално с поглед му казва ''Целуни ме!", а той се прави, че не разбира от намеци. Иначе са големи сладури  Heart Eyes И според мен Давина не е изчерпан персонаж, има какво да покаже Simple Smile

# 532
Ама как? Нали местонахождението им беше известно само на Илайджа и на неговия дневник, а пък той преди година не беше в Ню Орлиънс.

Ами сигурно не само той е знаел, ще си намерят вратичка.

Жътвата вероятно не се получи, защото цялата сила от момичетата отиде в Сабин/Селест. Но мисля, че ще ги съживят, поне Давина със сигурност.

# 533
Предполагам че Селест ще съживи Давина.

# 534
и аз мисля,че ще съживят Давина...само на мен ли ми се струва,че Марсел си пада по нея? серията ми хареса. и аз се радвам,че ни спестиха оная русата-Камил. образът и наистина е много излише и безсмислен.абсолютен пълнеж! в началото си мислех,че ще се развие по-натаък,но явно няма.всъщност и на чичо и ролята не  е от най-смислените.и без него можеха идеално да си минат.

# 535
Нали трябва да има таен комитет ли там както го наричаха заради вампирите за това е чичото на Ками.А Марсел си пада по Дамина.А Илайджа си пада по Хейли.А Ребека не съм сигурна все още по кой си пада.А Клаус той попринцип Каралайн ама може да изнекне някоя друга девойка.

# 536
аз вече поотделно ги възприемам двата сериала-дневниците и древните. до сега не ги смесват изобщо откакто ги разделиха.според мен Карълайн и Клаус няма да се съберат,ама на мен не ми и пукса. Не ми харесва Карълайн.много лигава и безлична стана. целият дневниците вече не ми харесва и ме дразни. д анамират на Клаус някоя свежа девойка и край. да си взима Хейли наистина.и без това дете ще му ражда.....и да се понасят към залеза хахаха......а Илайджа да си взима Селест,след като му е таква голяма любов.

# 537
Не мисля, че Марсел си пада по Давина. Закриля я, както Клаус е закрилял него, освен това каза, че тя е неговото семейство. Да не говорим че и той, и други от древните няколко пъти казаха, че тя е дете.

Фиона, трябва да гледаш на Дневниците новия епизод Simple Smile

# 538
Само се надявам да върнат Давина.И да новият епизод на дневниците е страхотен.

# 539
  • София
Казах ли ви, че от тоя сериал ми харесва само Клаус, както от другия ми харесва само Деймън. Да ги направят една гей двойка, и така няма да ги мисля повече.

Общи условия

Активация на акаунт