The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 331
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Buffyworld
Изгледах. Трябва да си призная, че братята Уинчестър  ми бяха на първо място в списъка за гледане тази седмица  Mr. Green Peace  Серията ми хареса. До момента  всички серии на Древните ми харесват.  Според мен също Клаус е самотен . Накрая на епизода беше толкова примирен и разочарован , когато всички се обърнаха срещу него. Ками беше супер смешна . Намерила кой да заплашва  Joy

# 511
  • София
Мда, на Клаус много обичат да му вкарват някакви пикли, дето го разиграват него- 1000г. вампир. Малко е смешно.

# 512
  • София
Време е да си вземе Кралица Кералайн, появява се в новия епизод на Дневниците, ако не сте видяли още промото ето

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152631368744968&set=v … ype=2&theater

# 513
Ми не беше зле епизода, ама не съм кой знае колко впечатлена. Може би и другите сериали ме разсеяха мен, като се върнеш на темпото на CW и ти е отчайващо  Mr. Green

# 514
Клаус и на мен ми се стори самотен.Но мисля че малко прекали с отравянето на Давина и на Тимати.
Но на Хейли нещо и се искаше от Илайджа ама не може.
Скрит текст:
До колкото разбрах май Каралайн и Клаус ще се целуват в Вампирите не знам до колко е вярно.

# 515
  • London
Някой да ми припомни къде се загуби моя приятел Тайлър?

# 516
Тайлър е в подземието наказан.Марсел нали наказва вампирите който сгафят долу и той там.

# 517
  • Buffyworld
Тази серия беше най - яката за мен поне  до момента. Жалко само , че
Скрит текст:
не се получи целувката между Хейли и Илайджа. Не вярвах, че Илайджа е чак толкова архаичен. Също така не вярвам , че Давина ще остане дълго време мъртва
Страхотен епизод  Grinning

# 518
Давина според мен се изчерпа като персонаж, не ми се вярва да я върнат.

Страхоотееен Клаус! Heart Eyes Аз предпочитам Клаус и Хейли пред Хейли и Илайджа, не знам защо, по ми харесват като двойка. Така че се радвам, че не се целунаха, а и изникна нова пречка... Whistling

Ребека продължава да ме дразни. Rolling Eyes

# 519
  • София
Хейли не я искам с Клаус. Не се е появила още жената за него пък. Mr. Green

Ребека винаги ме е дразнила.

# 520
  • Buffyworld
Аз на първо място харесвам Кер с Клаус, но тя не го иска. И по - добре всяка друга, отколкото Камил.

Не знам дали  Давина  се е изчерпала, но много ми е симпатична и искам да я върнат.   

# 521
  • София
Много ми хареса сцената м/у Клаус и Марсел. А, тази Селест, за какво ни я връщат? Не обичам като вкарват персонажи, дето са от преди сто години. В случая и повечко. И, малко ми е неясен момента с появата и. Използва тялото на къдравата вещица като приемник без тя да знае, или вещицата е подготвила всичко предварително? И, защо "Жътвата" беше неуспешна? Нали мама е най- могъщата вещица? И, кой е взел силата от костите на Селест, като Илайджа я е погребал без никой да знае къде? Въобще имам още въпроси по темата, ама не знам дали ще го пояснят това някога. Радвам се, че поне този епизод ни спестиха онова русото недоразумение, дето размахва пръст на Клаус.  И, дали пък няма да заформят любовна история  м/у Ребека и Тиери? 

# 522
И аз имам въпроси обаче серията много ми хареса. Не знам  какво ще стане с Давина. Интересно ще е определено.

# 523
Според мен Давина не се е изчерпала има какво да покаже.А тая Селест ще я видим какво е намислила предполагам че не е нищо хубаво.Само не разбрах коя беше онази вещица с бялата рокля.Предпочитам Илайджа и Хейли.А Клаус явно разбра че Хейли има нещо към брат му.Ребека не ме дразни но ми харесват силни жени.

# 524
  • Buffyworld
В края на епизода Селест каза на тримата нови персонажи - " Вече почти цяла година търпях да ме наричат  Сабин . Сега искам да ме наричате с истинското ми име - Селест. "  Това според мен означава, че Сабин само се е преструвала на Сабин и целият ритуал е бил преднамерен. Но нищо не ми стана ясно. Може би преди година тази вещица Сабин по някакъв начин се е превърнала в Селест . Тоест, Селест  по някакъв начин се  е вмъкнала в тялото на Сабин. / както например преди време Клаус беше влязъл в тялото на Аларик / .

Общи условия

Активация на акаунт