The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 332
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Buffyworld
Галя, като ти гледам сигнатурата се сещам, че в началото исках Оливър да се събере с Лоръл, но сега вече искам да бъде само с Фелисити. Тя много повече ми допада .  Mr. Green

# 496
_Buffy_ и аз в началото исках Оливър с Лоръл,но в даден момент нещо се обърна.

# 497
Да напомня, че днес има серия   Whistling

# 498
и субтитри има вече newsm74 , така че може да сядаме и да гледаме , аз вече забравих какво се беше случило ....

# 499
Изгледах  Heart Eyes Доволна

Скрит текст:
Давина беше супер  Heart Eyes Ребека ми харесва как защитава жените. И понеже не харесвам Ками, трябва да я хейтна малко, разбира се  Mr. Green Много смотана ми беше. Като някоя овца се оглежда наляво-надясно, опитва се да го играе badass, ама хич не й се получава. Много смешна походка извади, след като Давина и върна паметта и срещна Клаус на парада  rotfImao rotfImbo rotfImao

# 500
Доволна.
Скрит текст:
Хареса ми Ребека как защитава жените.Хареса ми и силните жени.Марсел все пак му пука за Давина.На Хейли и се искаше нещо от Илайджа.Края ми хареса с Ребека и дясната ръка на Марсел забравих му името.И тази вещица Селест ще я видим какво ще прави.

# 501
  • София
Ха! Забравила съм, че днес има серия.
Ще видим кога ще гледам...

# 502
  • София
Не ми харесва! Всички се отнасят много гадно с Клаус, аз ако бях на негово място, щях да им източа кръвта на всичките! Twisted Evil

# 503
Още не съм го гледала, но нямам търпение. Ваканцията ми се стори толкова дългаааааааа Rolling Eyes

# 504
и на мен ваканцията ми дойде прекалено, явно затова някак си ми се губи основната цел и план вече. Клаус искаше НО, сега Ребека го иска. Може би трябва да има и друга сожетна линия, знам ли Crossing Arms Може и аз да искам много Crazy Все пак давина беше много готина. Тази (вещицата, която извори Селест, забравих и името Wink) много ме дразни, не знам защо.

# 505
Малко Офф топик. Аз запълних ваканцията с гледане на Свърхестествено от 1-вия сезон. Някак на фона на тези страхотии вампирите ми се виждат детска играчка Rolling Eyes

# 506
Малко Офф топик. Аз запълних ваканцията с гледане на Свърхестествено от 1-вия сезон. Някак на фона на тези страхотии вампирите ми се виждат детска играчка Rolling Eyes

а аз изгледах други 4 сериала:) единият си беше с три сезона,а другите три сериала с по един сезон. 6 сезона значи хахахаха

# 507
И аз изгледах. Мен пък ме издразниха жените, начело с Ребека. Много насериозно се взе нещо. Rolling Eyes

И пак ми стана мъчно за Клаус. Няма ли да се намери един човек, който да спечели доверието му и да не го разочарова. Толкова е самотен, милият. Confused

# 508
  • София
а, не не! Не е самотен! бъди сигурна Simple Smile

# 509
Тц, самотен си е. Confused

Общи условия

Активация на акаунт