Отговори
# 165
Като сме започнали с Уйтни Simple Smile

# 166
# 167
и нашинкото  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 11:10 от anitto

# 168
хайде и от мен по едно Чачково кайве Simple Smileда не кажете че съм стисната Blush
Проф Hugтова което съм го постнала в другия двор,беше в петък,когато мамата беше в профилактика и повечето бяхме в туитър Blushтова го беше туитнала Неси и го беше  превела какво пише Танер Blushза това че живеят заедно не помня да съм го споменавала,(въпреки че някъде се беше коментирало,че е така)но с който и да живее не му пречи и с приятели примерно да си гледа епизода,що не и с Танер Йолмез Simple Smileаз лично не живея в заблуда с кой живее Ча Simple Smileно предполагам,че щом се снима в момента значи все със някой от свойте колеги ще дели покрив Party

и още едно хаберче за модата  http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/883523-simdi-moda-bu

# 169
  • в подножието на планината
Добро утро! Laughing

Благодаря за кафенцата и закуските!  bouquet

Това за Чаги и Танер,че живеят заедно, доколкото си спомням Неси го преведе и не вярвам тя да е сбъркала. Rolling Eyes

Ирка, Hug като те чета как си се запалила по този сериал се чудя дали да не почна и аз да го гледам... newsm78

Приятна неделя! Hug

# 170
  • София
Я, ми кажете, моля, кои са Танер Йозер и Танер Йолмез, че нещо не мога да вдяна, за какво говорите  newsm78

# 171
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звездичке  Hug Hug Много е зарибяващ  ,не са като нашите ФЕмирчовци,ама са забавни и се развива много интересно,как я мразеше и не можеше да я гледа и взе да омеква гадюхата ,иначе ми идеше с кеф да му фрасна една в мутрата  Joy Joy
Хилоооооуууу и на всички появили се  Hug Hug Hug

# 172
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я, ми кажете, моля, кои са Танер Йозер и Танер Йолмез, че нещо не мога да вдяна, за какво говорите  newsm78
Единия е ,който играе Мерт,а другия е приятел на Ча  Peace

# 173

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 11:27 от anitto

# 174
Единия е ,който играе Мерт,а другия е приятел на Ча  Peace

единия е актьор,а другия е футболист Hug

# 175
 55

Ако Неси е превела инфото и аз смятам, като Звездето, че не се е объркала.
Профи, ако искаш да напишеш или цитираш поста си с уточнението на имената в темата ПО, не е редно никоя от нас пишещите там да го правим вместо теб.
Отдавна стана ясно, че епизод идния Петък няма да има, Неси ни информира още преди да излезне официално инфо в нета по въпроса след като свърши епизода.

# 176
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е няма значение вече кой е Танер сега,за мен лично няма никакво такова ,тя е превела каквото е било постнато,а дали там са написали правилно е друг въпрос,тъй че няма какво да задълбаваме и да издребняваме ,разбрахме кой е Танер и благодарим и на Проф и на Неси за информацията  Hug Hug
И разбира се ФЕмир Форевър  Heart Eyes Heart Eyes

# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 179
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да не остана аз назад  Wink

ах, ФЕМИР ФОЕРЕВЪР енд ЕВЪР

Общи условия

Активация на акаунт