Отговори
# 255
И фото да ми приложиш,не се знаем по физиономии тука  Joy Joy Joy Joy
Да не слагам и аз моето,че никой не мой ме позна  hahaha hahaha

Ааа ще те познаем,няма къде да бягаш  Joy

# 256
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти па ,я стига лъга  Joy Joy Joy

# 257

Не само станало, ами и изпито вече!!!  Heart Eyes smile3525

# 258

Ооо забравих,трябваше да кажа в стил Рени-ух,че грозотия.  Joy

# 259
  • В света на мечтите... ❤
Сега да разясня  Simple Smile
първо бях (mihi81), обаче има и друго миши тук и за да не става дублиране, затова смених името на Мариета /mishi81/ - защото в туитър съм Мариета, а тук бях mishi81, но днес реших да сменя за последно на МарМиши, защото е по кратко, а и повече ми отива  Joy Joy Joy
За всички, които не ме знаят, аз съм от новите, които преди само четяхме, без да пишем, за по голяма яснота прилагам фото Wink

и понеже се зарибих покрай вас с тези колажи, да видим дали това кафе е станало или не

Може ли накратко да ти казваме Марми  Thinking  иначе кайвето супер ти си е получило  Heart Eyes   bouquet  А това на снимките си ти,нали или пак не разбрах,че то днес май не ми е ден  ooooh! Голяма сладурана си  Hug

# 260
Саол,джанъм  Hug  Hug  Hug

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зизуно,дръж чичек и стига рива  Hug Hug

# 262
Вече разбрах, та МарМиши, ще те наричам Мише или Мариета, а другото Мише си е Мишенце, така, че няма да Ви обърквам.

# 263
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Може ли накратко да ти казваме Марми  Thinking  иначе кайвето супер ти си е получило  Heart Eyes   bouquet  А това на снимките си ти,нали или пак не разбрах,че то днес май не ми е ден  ooooh! Голяма сладурана си  Hug

Хехехе, аз съм да, благодаря  Hug Hug Hug, а иначе както ти е удобно, така ми казвай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
  • в подножието на планината
Изгледах най - после четвъртата серия на ПО... Laughing Що не ми казахте, че Яманчо си е изхвърлил чепиците, бре?!... Joy

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 16:35 от ild7210

# 265
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy

# 266
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Вече разбрах, та МарМиши, ще те наричам Мише или Мариета, а другото Мише си е Мишенце, така, че няма да Ви обърквам.

Радвам се, че успях да обясня, то и аз като шашава ден през ден се меня,  Embarassed Embarassed Embarassed,
ох колко хубаво сърчице,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 267
Зиз,слагам ти малко подкуп да не ми се напрягаш повече  Hug   love001   Hug
От другия ти любимец АйЛайджа  Hug

Скрит текст:

# 268

Изгледах най - после четвъртата серия на ПО... Laughing Що не ми казахте, че Яманчо си е из хвърлил чепиците, бре?!... Joy
Ейй,Звезде,как сме изтървали най-важното не знам  Thinking  то това е знаково,защото така си прекъсна връзката със семейство Чепикови  Joy   Hug

# 269
Ама как добре си се слива с останалите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт