Отговори
# 600
  • У дома :)
Ми той и Корайката по същия начин награби Хандла,а нашата как да я награби бе,то сега и аз ще напрая един анализ,че ме  е посетила музата  Mr. Green
Тъй на епизода с пуканките не го знам кой номер е  Mr. Green
Тиха спокойна ,лятна нощ,щурците се чуват как праят тррррррррррр,трррррррррррррр,и по едно време у спокойния квартал-Етилер,се чува рязък звън на телефон-зъррррррррррррррр,зърррррррррррррррррррррр,ама то не беше обикновен телефон,а от тия антикварните с шайбите,дет вече не произвеждат такива Naughty Все пак ,мюсу Чепилини,беше естет от световна величина ,и неговия дом ,беше пълен с антики Wink Завтече се ,сеньорита Зехинда,и каза с аристократичен тон,типичен за фамилия Чепилини,альоооооо,альоооооо,и о беда,позор,срам,сеньорита де Хатиджина,била опозорена,нейния съпруг вилнял у сеното с младата им камериерка,и сега цялото имение било възмутено,от тази развратност  #Crazy Тя се обадила първо на 112,но от там я свързали с дома на брат и Чепилин,той като разбра този позор,дали от завист,дали от яд,че вече и виаграта нямала тая мощ,за да вдига тежкотоварната машина,турна наколенките,сложи и космодиска,и отиде да се саморазправя с зетя си  #2gunfire
И още не прекрачил прага на излизане от своя дом,неговата дъщеря ,младата сеньора Ферисия,сложи бързоходките и оставяща искри след себе си ,заби спирачка пред дома ,на красивия и най-желан сеньор Емириндо ,че като му се метна на врата на Емириндо,чудеше от къде да го почва най-напред,то желание,то страст напираше в нея,не можеше да удържа повече тази си тъмна страна Ферисия,младия амиго се стресна от тази необуздана сеньора,и почна да се върти в кръг ,опитващ да избяга от очакващата го изтощителна нощ,чуди се и се мая Ферисия,как да го възпре да не се опъва,че като набара един панер пълен с пуканки,метна ги връз него,за да го разконцентрира и му я захлупи на главата  ooooh! Емириндо,вече примирил се със своята съдба ,започна да и изучава анатомията ,но о беда,мигът на шизофрения бе отминал,и се появи непорочната девица Ферисия,та като запя една песен с цяло гърло-Не,не,не,не ,не мога да правя такива неща,не ,не,о,не,не,не  Whistling Толкова стържещ звук извади,че разгонените котки,чак засрами,и само да млъкне,Емириндо  и рече,и аз не мога ,о,не,не,не,не Stop
Така спокойни,че и двамата са не можещи,и не разбиращи света около тях,легнаха и заспаха щастливи  smile3520 smile3524

Ирка  Hug smile3501 smile3501 smile3501
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

о беда, мигът на шизофрения бе отминал  Joy Joy Joy Joy

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде,и на твоето майче,честито и да ти е жива и здрава още много години  bdbaloni Tada nbirthday
За това,че Хазал е плакала,самия Ча го каза,те са спирали снимките и са чакали ,защото тя доста си била поревала,и после допълни,че всички от екипа били така,и им е било много тъжно ,както и себе си включи в това число  Peace

# 602
  • В света на мечтите... ❤
Ми той и Корайката по същия начин награби Хандла,а нашата как да я награби бе,то сега и аз ще напрая един анализ,че ме  е посетила музата  Mr. Green
Тъй на епизода с пуканките не го знам кой номер е  Mr. Green
Тиха спокойна ,лятна нощ,щурците се чуват как праят тррррррррррр,трррррррррррррр,и по едно време у спокойния квартал-Етилер,се чува рязък звън на телефон-зъррррррррррррррр,зърррррррррррррррррррррр,ама то не беше обикновен телефон,а от тия антикварните с шайбите,дет вече не произвеждат такива Naughty Все пак ,мюсу Чепилини,беше естет от световна величина ,и неговия дом ,беше пълен с антики Wink Завтече се ,сеньорита Зехинда,и каза с аристократичен тон,типичен за фамилия Чепилини,альоооооо,альоооооо,и о беда,позор,срам,сеньорита де Хатиджина,била опозорена,нейния съпруг вилнял у сеното с младата им камериерка,и сега цялото имение било възмутено,от тази развратност  #Crazy Тя се обадила първо на 112,но от там я свързали с дома на брат и Чепилин,той като разбра този позор,дали от завист,дали от яд,че вече и виаграта нямала тая мощ,за да вдига тежкотоварната машина,турна наколенките,сложи и космодиска,и отиде да се саморазправя с зетя си  #2gunfire
И още не прекрачил прага на излизане от своя дом,неговата дъщеря ,младата сеньора Ферисия,сложи бързоходките и оставяща искри след себе си ,заби спирачка пред дома ,на красивия и най-желан сеньор Емириндо ,че като му се метна на врата на Емириндо,чудеше от къде да го почва най-напред,то желание,то страст напираше в нея,не можеше да удържа повече тази си тъмна страна Ферисия,младия амиго се стресна от тази необуздана сеньора,и почна да се върти в кръг ,опитващ да избяга от очакващата го изтощителна нощ,чуди се и се мая Ферисия,как да го възпре да не се опъва,че като набара един панер пълен с пуканки,метна ги връз него,за да го разконцентрира и му я захлупи на главата  ooooh! Емириндо,вече примирил се със своята съдба ,започна да и изучава анатомията ,но о беда,мигът на шизофрения бе отминал,и се появи непорочната девица Ферисия,та като запя една песен с цяло гърло-Не,не,не,не ,не мога да правя такива неща,не ,не,о,не,не,не  Whistling Толкова стържещ звук извади,че разгонените котки,чак засрами,и само да млъкне,Емириндо  и рече,и аз не мога ,о,не,не,не,не Stop
Така спокойни,че и двамата са не можещи,и не разбиращи света около тях,легнаха и заспаха щастливи  smile3520 smile3524

Ама и на латино ще им мяза да ги направят,но по диспансерския сценарио  Naughty

# 603
Не се изненадвам, че са плакали прощално на сета. Човек плаче и от мъка, и от радост, средно положение няма.

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Отивам да ги видя тия другите ,какви ще ги надробят сега  Mr. Green

# 605
Влъх,къв тоз сценарии в стил АЛО АЛО филма  Mr. Green

# 606
Хелоооооооооу  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ох,много ми липсвахте  Heart Eyes Hug

на Зиз и екипа чичеци   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   Hug Hug Hug

Ди, мама ли има празник  newsm78 Да и е честит тогава  Hug  bouquet  Много здраве и дълголетие и хубави мигове с близките   bouquet

Ирче, и тебе ли де ударИ сЪчмЪтЪ у глЪвЪтЪ  newsm78   мноу аристократично бе  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Ако има нещо за честитене  Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ловкам ви всички ама не мога да чета назаде  Blush

Скрит текст:
да благодаря на Пепини за кънките както и на дизайнерката им (само дето не я знам коя е, а сега не мога да отворя да видя Embarassed Embarassed)  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes

и още нещо  Mr. Green  не знам дали сте го виждали открих го в tumblr

# 607
Хади още малко Чачи за разкош  newsm76  newsm76  newsm76

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми те ,Чепелини са аристократи бе  Joy Joy Joy

# 609
Oп,Фейче  Hug  ,Чачи като примерна домакиня се изявява  hahaha  Ти искаше да ти пращам нещо преди,ако не си се уредила да ти ги пратят вече,кажи аз съм на линия  Peace  Hug

# 610
Ми те ,Чепелини са аристократи бе  Joy Joy Joy
Мчи,кЪ,от най-великото аристократско семейство са,то не беше гордост,то не беше чест  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 611
Малко любими персонажи  Heart Eyes

# 612

Аз гледам до сватбата в парка. Започва танцът, усмихват се един на друг и аз спирам кадъра до там  Peace Даже за мен сериалът свърши с думите: "С мен ли си?" и прегръдката  Heart Eyes Повече не бих си причинила  Embarassed За мен Емир си е с Фериа и се радват на децата си  Mr. Green

Скрит текст:
Сигурно ви звучи налудничаво...ама  Embarassed

И аз съм така... Даже  не помня казвала ли съм, но изгледах серията и не разбрах за смъртта.... точно на финала, детето ми, което уж спеше, стана и тръгна из къщи, да ме търси- сънувал нещо Crazy....
Бях гледала фрагментите, но то последните серии малко насила ги гледах, по-скоро не си давах много зор, а наблягах на клюките за сериала и актьорите... а и моята дружка с която си обсъждахме филма, беше от 2-3 седмици в Турция за някаква сватба и съвсем само картинки гледах, та така... Wink Вече имаше и информация, че сериала продължава но без Хазал, но като знаех, как за 5 минути се променяха нещата при Аксой бей и компания, не си го слагах много на сърце Crazy
Мен нещо друго ми направи впечатление обаче- когато Е я подхваща да танцуват, нашето момиче гледа на другата страна (после се писа, че Х. много е плакала и едва са я успокоили след заснемането на тези кадри, но гледах на Чаатай физиономията и в един момент се вижда как гледа към някого напред и сякаш е несигурен или в недоумение а и устата му лепне нещо...после кадърът прекъсва и продължава с нов, пак на сватбения танц Wink Та май и двамата са се просълзили там  Wink моментът започва от целувката им на 1:24:24 където очите му трепкат и продължава до към 1:24:53 само 10 секунди е, явно се е наложило да прекъснат Wink

Бел  Hug бързо оздравяване, само да припомня, че Неви ни беше обърнала внимание за момента на сватбата, че Хазал му казва нещо на Ча, и че много любопитна какво му казва, и аз много искам да разберем какво му казва  Laughing

Нормално е Хазал да плаче - това са 2 год, както разбрахме и е било трудно да изиграе този образ, понякога така статичен и искайки тя да е винаги виновна и капризна и инталива, а да не говорим за личните неща, че там сме на два полюса  Laughing

Дани, ти са видя че Ирка залитна по друг Laughing и веднага страхотен Чачи,  Hug Heart Eyes

Ирче,  smile3501 smile3501 smile3501 tooth tooth tooth

# 613
  • София
........
Мен нещо друго ми направи впечатление обаче- когато Е я подхваща да танцуват, нашето момиче гледа на другата страна (после се писа, че Х. много е плакала и едва са я успокоили след заснемането на тези кадри, но гледах на Чаатай физиономията и в един момент се вижда как гледа към някого напред и сякаш е несигурен или в недоумение а и устата му лепне нещо...после кадърът прекъсва и продължава с нов, пак на сватбения танц Wink Та май и двамата са се просълзили там  Wink моментът започва от целувката им на 1:24:24 където очите му трепкат и продължава до към 1:24:53 само 10 секунди е, явно се е наложило да прекъснат Wink

.....

Изобщо от снимките на цялата сватба лъхаше една тъга у актьорите, не у героите  Confused

Ех, ако беше върнала Хазалката (след Балканите)  Heart Eyes Щяха да са като динамит  Heart Eyes

# 614
Ууу,човека се опита да я скрие с якето да не я гледат как се излага да се напъва да се прави,че рИве,само да фърга сАполи налево,надесно  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт