Суровоядство - втора тема

• 89 388
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Egypt
Ето тук една бременна суровоядка, за когото го интересува:
http://www.huffingtonpost.com/2013/11/13/loni-jane-anthony-10-ba … amp;ir=Weird+News

# 136
Много интересно беше с тази бременна суровоядка,но мисля,че това с бананите е малко крайно вече.Иначе е много красиво момичето Simple Smile
Фея,за пореден път се радвам на готините снимки,които постваш.Кълновете от грах сигурно са много вкусни.Все се каня да пробвам с леща,но май трябва да си взема от био магазин,влече ме зелената и черната  Thinking
Взех си авокадо на промоция и сега издирвам някакви пастети с него.Мисля да пробвам в солен и сладък вариант във вид на шоколад.Отдавна не съм яла,дано се получи.

# 137
Десинка, тези с многото плодове просто много тренират. Но когато се агитира, удобно се спестява.
Само се изкарва колко е полезно....

# 138
  • У дома
Фея, сега остава и няколко видео клипчета да направиш  Simple Smile

Аз останах без тахан и мислех да пробвам да смеля сусам. Някой друг да е опитвал?

# 139
Правили сме тахан и в блендера и във food processor-a.

# 140
Фея и на мен ми действа мотивиращо, друго си е да се онагледи  Hug

И аз сега сложих слънчоглед, леща dupuy /наскоро я открих, но вече съм й фен/, елда и черен боб мунг /за пръв път ми е/.

Ечемик накиснах преди 2 дни, но така и не покълна. Сигурно го обработват като пшеницата Rolling Eyes И накиснат беше вкусен Peace

Най-новото при нас е, че научих семейството да яде сурова тиквичка, въпреки че той сезонът й вече свършва Crazy

# 141
  • на острова на мечтите
Много интересно беше с тази бременна суровоядка,но мисля,че това с бананите е малко крайно вече.Иначе е много красиво момичето Simple Smile
Фея,за пореден път се радвам на готините снимки,които постваш.Кълновете от грах сигурно са много вкусни.Все се каня да пробвам с леща,но май трябва да си взема от био магазин,влече ме зелената и черната  Thinking
Взех си авокадо на промоция и сега издирвам някакви пастети с него.Мисля да пробвам в солен и сладък вариант във вид на шоколад.Отдавна не съм яла,дано се получи.
Аз си бях закупила черна чеща, пишеше кубанска, но след като я накиснах водата стана черна, а лещата доби естествен цвят Crossing Arms Не знам дали е нормално, но няма да купя повече.
Фея, сега остава и няколко видео клипчета да направиш  Simple Smile

Аз останах без тахан и мислех да пробвам да смеля сусам. Някой друг да е опитвал?
Аз си правя само домашен сусам, понеже не намирам тук на нашия пазар. Накисвам предварително суров сусам за около 8 часа,понякога и повече, после изплаквам и отцеждам много добре, водата придава малко "измит" вкус на сместа накрая( уча се от грешките си), или подсушавам върху тензух за около половин час. После добавям зехтин, малко сол и меля с пасатора.
Резултатът е добър. Не добавям подсладители, защото понякога добавям тахана към разни пюрета и не ми харесва в сладък вариант.

# 142
  • У дома
Благодаря за споделеното! Още днес ще пробвам.

# 143
Вери,и аз знам,че подобен начин на хранене изисква доста физическа активност.Но пък друг е и въпроса,че не доставя всичко необходимо на организма,просто няма разнообразие.
danilu озадачи ме с тази леща.Май няма да рискувам с черната,може би с тази зелената и кафявата е най-добре.
Направих първото ядково сирене от кашу.Сега го сложих малко да поизсъхне в дехидратора и после ще го оставя да зрее няколко дни Simple Smile
Обаче пък исах да пробвам някакви веге сурови бургери,като ги направих от броколи за основа.Не се получиха добре и се чудя дали мога да ги накисна във вода за малко,после да ги блендирам,да добавя още нещо и да си ги направя на крекери,иначе ще трябва да ги изхвърля,а ми е жал  ooooh!

# 144

Обаче пък исах да пробвам някакви веге сурови бургери,като ги направих от броколи за основа.Не се получиха добре и се чудя дали мога да ги накисна във вода за малко,после да ги блендирам,да добавя още нещо и да си ги направя на крекери,иначе ще трябва да ги изхвърля,а ми е жал  ooooh!

идеи за сурово броколи: http://therawproject.com/?p=1459
http://www.crudivorisme.com/2012/03/22/taboule-cru/

И на мен черният ми мунг боб стана тъмно зелен след накисването, но не мисля, че е изкуствено оцветен. И червеният ми боб така става  Rolling Eyes

# 145
Вчера прехвърлих слънчогледа в пръст, граха - в Спраутман, а пшеницата - в подноса за хидро. Мунгът и лещата преместих в хладилника. Ето:

Скрит текст:
Преди преместването:

След преместването пшеницата е протегнала прелестни, космати крачета:

# 146
Ееееееее, Феичка, страхотна си.. Hug Направо отваряй магазин ! Голяма си специалистка !  Hug
Кога ти стига времето и за това, направо не знам... Laughing

# 147
Blendtec Канада е намален отново.
В магазините на 360 долара, онлайн 380.
http://www.costco.ca/Blendtec%C2%AE-Combo-Pack-Total-Blender.pro … ct.100018226.html

# 148
Уууу, даже с два буркана! Браво! Дано това провокира повече хора да се хранят здравословно.

# 149
Бутам темата с днешния зелен нектар: моркови с листата, два вида грозде, портокал и домашните ми пшеничени поници.

Общи условия

Активация на акаунт