Суровоядство - втора тема

• 89 399
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • У дома
Весела Коледа, момичета!

Прибрахме се от екскурзия точно на Бъдни вечер. Салата, ядки и сушени плодове ще има на трапезата Simple Smile

# 196
Весела Коледа на който празнува!

Аз съм заредила да направя поници на грах и микро зелении.

# 197
Салата от пресни брюкселски зелчици, домати "Кампари", магданоз, студено пресован зехтин, непастьоризиран оцет и сол:

# 198
  • София
Здравейте,
Ако някой е правил кълнове от броколи-нека сподели как са на вкус. Иска ми се да ги пробвам.
Правя редовно кълнове от люцерна, леща и пшеница. Те ми харесват, но искам да разнообразя вкуса на салатите.

Честита Коледа на всички! Simple Smile

# 199
Правя редовно поници броколи. Не знам как да определя вкуса; не са лютиво-пикантни като ряпа, горчица, лук.

# 200
Някой знае ли нещо по-специално за храненето на деца с диабет тип 1? На моя позната момиченцето е диагностицирано наскоро и жената е ужасно разтревожена...

# 201
Сурова пица. Единственото несурово нещо са няколкото клечици кашкавал "Асиаго" - нямах суров, безмлечен "Пармезан":

# 202
За много години, дами!

Започнах деня със зелен нектар (спанак, кейл, магданоз и портокал), след което направих сурова торта:

# 203
Какво включва суровата торта?
заинтригува ме

# 204
Какво включва суровата торта?
заинтригува ме

Основата е от сурови, киснати и дехидратирани орехи, покълнала и дехидратирана елда и фурми. Парфето е от киснато кашу, сурово какао, кокосово масло, ванилия и кленов сироп. Отгоре е залято с фондан от кокосово масло, ванилия, сурово какао и агаве. Поръсено е с кокос.

# 205
  • У дома
И аз заредих елда днес. Фея, защо дехидратирана?

# 206
  • София
Аз пък вчера заредих да покълвам боб мунг, алфалфа и лимец.Да видим какво ще излезе утре-вдругиден:)

# 207
Някой знае ли нещо по-специално за храненето на деца с диабет тип 1? На моя позната момиченцето е диагностицирано наскоро и жената е ужасно разтревожена...

Елда .Ръжен хляб, плодове, макар ,че една гъркиня твърдеше , че от тях диабетиците дебелеели. Картофи не може да яде много. Баба беше болна и много царевична каша и варяха. Стевия мисля ползваха за подсладител , захарина е аспатрам и е вреден.

# 208
И аз заредих елда днес. Фея, защо дехидратирана?

Заради различната консистенция.

Благодаря, Аделаида!

# 209
  • У дома
Ясно. Още я чакам моята елда... за една нощ я забравих в гаража, беше към -30 навън, дано не см я повредила.

Общи условия

Активация на акаунт