Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните курорти в Турция според форума?
Какви са впечатленията на участниците във форума от хотелите в Турция?
Кои са най-интересните забележителности в Турция, според участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните курорти в Турция според форума?
-
Какви са впечатленията на участниците във форума от хотелите в Турция?
Участниците във форума споделят различни впечатления от хотелите в Турция. Някои хотели се възхваляват за тяхната прекрасна храна, чистота и приятелски настроен персонал, докато други са критикувани за еднообразно хранене, лошо обслужване и шумни гости. Споменават се конкретни хотели като Alva Donna Exclusive, Club Grand Side и Euphoria Aegean Resort Seferihisar.
-
Кои са най-интересните забележителности в Турция, според участниците във форума?
-
Как беше ваканцията ви в Мармарлис?
-
Какви са достъпните опции за хотели в Мармарис?
. Ако има възможност да бъде поместена на първа страница с мненията за хотели ще бъде чудесно. Аз си мислих, че този хотел е ОК, но като прочетох мнението ти /особено в частта за почистването на стаите/ направо се хванах за главата.
поемам щафетата от теб и се прои3насям 3а Клеопатра. От Мармарис с автобус се отива до 3алива Гьокова. Там е пристана на яхтите. Пътуването 3апочва от то3и 3алив и следва линията на брега. На отиване се спира в два 3алива. Яхтата се 3акотвя на 20-25 метра от брега. Следва къпане около 30 мин. На втората спирка на палубата се сервира обяда.Вода, бе3алкохолно, кафе , бира се купуват от барчето на яхтата. Следва острова на Клеопатра. Вли3а се пре3 пропуск; минава се по дълга дървена рампа и се стига до самия 3алив с плажа на Клеопатра. Плажа е строго охраняван. Има дори вишка. 3абранено е и3насянето на пясък. Във водата се вли3а отстрани по стълбички. Страхотен 3латен пясък; топла, доста солена вода. Легендата гласи, че Антоний е донесъл с галери пясъка от седем района на Египет 3а на бъде доволна и щастлива любимата му - Клеопатра. На широка площ има ше3лонги и чадъри. Крепостта е на другия край на острова. Пеша около половин час ( доколкото си спомням). Първата 3абележителност е амфитеатъра - доста добре 3апа3ен.Следва крепостта.Под3емните тунели, които са под целия остров, са 3атворени 3а вли3ане след инцидент с туристи.В крепостта се намира единственото реално дока3ателство 3а присъствието на Клеопатра и Антоний на то3и стров. Това е писмото на Антоний до Клеопатра. А3 обичам исторически 3абележителности и на мен ми беше супер интересно. На връщане яхтата спира в още един 3алив - 3алива на делфините.
, разбира се мнението ви и много важно за мен 
Върнах се от там миналата неделя, а вече мечтая 3а следващото лято...и месеците до тогава ще ми се сторят бе3конечни.
така, че едва ли ще им пука особено как изглежда хотелът , или пък плажът.....стига храната да е добра, понеже са и чревоугодници