На море в Турция - тема 26

• 103 787
  • 760
  •   2
Отговори
# 75

Ами тя само Татяна може евентуално да се сети за кой хотел говоря

Не се сещам  Embarassed

# 76
Реал уомън, то както вървят нещата бая отбор юнаци ще се съберем идната година на Мармарис. Аз мога да съм над нещата, единствено ако не е свързано с храната, защото сме толкова капризни, че .....бе аз не толкова, ама и синът ми и приятелят ми са вегетарианци и , от месата хапват единствено риба, а иначе сирена и яйца си хапват.....синчето прави изключения понякога за месце, ако не е пилешко и за дюнери.......но нали това казвам, аз съм единственият гущер, който се пече, те са по разходките, затова предпочитат планина, но като разбраха, че Мармарис предлага доста екскурзии, където да крачат им легна на сърце......

# 77
Душици златни, гледам, че в момента турската лира в някой бюра е на 70 стотинки, дали е удачно от сега да си купуваме лирички. Аз забравих да ви питам и обяда и вечерята ли са на блок маса, и как така пък като ти се пийне нещо повечко, ако не е на блок маса, молиш сервитьора да ти донесе още....не мрънкат ли? И понеже ,както вече споменах , явно ще сме по екскурзиите, като изпуснеш вечерята , има ли някъде, примерно някое по-читаво денонощно магазинче-хранително естествено, за да не си уморя детенце гладно, че то хич не търпи на глад  Joy

# 78
  • Beyond the stars
Душици златни, гледам, че в момента турската лира в някой бюра е на 70 стотинки, дали е удачно от сега да си купуваме лирички. Аз забравих да ви питам и обяда и вечерята ли са на блок маса, и как така пък като ти се пийне нещо повечко, ако не е на блок маса, молиш сервитьора да ти донесе още....не мрънкат ли? И понеже ,както вече споменах , явно ще сме по екскурзиите, като изпуснеш вечерята , има ли някъде, примерно някое по-читаво денонощно магазинче-хранително естествено, за да не си уморя детенце гладно, че то хич не търпи на глад  Joy

На повечете места и трите хранения са на блок маса, включително междинните закуски  Peace и има среднощна закуска   Laughing от към 11 вечерта  Wink

# 79
Купувай лири смело, там винаги има за какво да ги похарчиш. Wink

За пиенето - при нас сервитьори нямаше. Отиваш на бара и си вземаш. Всичко ни беше на блок маса.

Има денонощни магазинчета, всичко работи до късно или денонощно в сезона.

# 80
Иииииииииииииии, успокоихте ме, демек нема да остана жадна ,понеже у назе аз съм единствената пиюща, алкохол и единствената , месоядна.....направо като канибал се чувствам сред такива читави люде  Joy

# 81

Не се сещам  Embarassed

За хубаво, или за лошо, по принцип съм много упорита и взех, че го намерих  bowuu

http://villamahal.com/

# 82
  • Бургас

Не се сещам  Embarassed

За хубаво, или за лошо, по принцип съм много упорита и взех, че го намерих  bowuu

Малеееее, къде е тази красота? В Мармарис ли?
Тук има още снимки:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297964-d307598-Reviews- … ranean_Coast.html

# 83
Като отвориш линка, кликни на локация и ще го видиш - по близо е до Даламан - летището на Измир, ако не се лъжа, затова по-нагоре съм писала, че полетите трябва да се организират индвидиуално.

# 84

Не се сещам  Embarassed

Аааа, аз за този се сетих, но той е доста далеч от Мармарис, дори бих казала че нямат общо. Все едно търсиш хотел на Златните и отсядаш в Дуранкулак  Laughing

# 85
  • Бургас

Не се сещам  Embarassed

Аааа, аз за този се сетих, но той е доста далеч от Мармарис, дори бих казала че нямат общо. Все едно търсиш хотел на Златните и отсядаш в Дуранкулак  Laughing

В Анталия е този хотел.

Hotel Villa Mahal

P.K.4 Kalkan

07960 Antalya, Turkey

# 86
Урааааааааааааааа! Всички сме за Мармарис. Ми аз вече ви споменах, че си немам компания за питие, та дано се нацелим  с тук , пишещите, щото инак требе да си пием сама  Joy, докато моите халосани любимци ходят по екскурзии...... Ноооооо имаме достатъчно време до края на юни  Grinning

# 87

Не се сещам  Embarassed

В Анталия е този хотел.

Hotel Villa Mahal

P.K.4 Kalkan

07960 Antalya, Turkey

В Калкан е, на 200км от Анталия. Същото е разстоянието и до Мармарис, между другото. Провинцията е Анталия.

# 88
Ама аз не съм казвала, че хотелът е в Мармарис - просто неясно питах Татяна, защото линкът беше неин, а аз не си спомнях името му. Затова съм и писала, че пътуването трябва да е индвидуално, което ще го оскъпи допълнително. Леко объркване настана в строяващите се редици за Мармарис  Sunglasses

# 89
Ама аз не съм казвала, че хотелът е в Мармарис - просто неясно питах Татяна, защото линкът беше неин, а аз не си спомнях името му. Затова съм и писала, че пътуването трябва да е индвидуално, което ще го оскъпи допълнително. Леко объркване настана в строяващите се редици за Мармарис  Sunglasses

Значи аз не разбрах правилно, мислех за Мармарис защото беше питала точно след картата на хотелите в Мармарис  Crazy  Разбрахме се   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт