На море в Турция - тема 26

• 103 878
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Щефи Благодаря за отговора и снимките   bouquet  bouquet  bouquet

# 316
Aqua Tour предлагат хотел Селин  (Камелия Уорлд)за НГ. Моля,тези от Вас които са ходили в Камелия-Сиде биха ли дали мнения за хотела ? Ще бъда благодарна,защото не зная нищичко за Селин.

# 317
Aqua Tour предлагат хотел Селин  (Камелия Уорлд)за НГ. Моля,тези от Вас които са ходили в Камелия-Сиде биха ли дали мнения за хотела ? Ще бъда благодарна,защото не зная нищичко за Селин.

Стана ми интересно и погледнах цените - според мен по-добре е Limak Limra за тези пари  Wink Ние бяхме там преди месец, но във вилите. Разочарована съм доста от обслужането в комплекса - 5та поредна година сме в Анталия, но толкова зле от към обслужване не съм виждала, храната също изобщо не беше вкусна  Rolling Eyes Лимак е с много по-добри отзиви, а е почти на същата цена  Peace

# 318
kristalka,мерси за съвета.   bouquet

# 319
Партнер Травел вече имат цени за лято 2014 за хотели в Кушадасъ и Айвълък. Може да погледнете-   http://partner-travel.com/turkey/catalogs/Pochivka-v-Turcia/ . За РЗ има до 25% отстъпки.

# 320
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря за информацията Peace!
Разгледах ги, но за набелязаните от мен хотели още няма цени. Пък и аз чакам оферти за 9 нощувки автобусна програма, да има за какво да пътуваме толкова надалеч Wink.

# 321
И аз влезнах да поразгледам един-два хотела, на които съм запомнил цените от миналата година. Специално на Сюрмели като направих едно сравнение ми излезе една разлика от около 50 % между 2013 и 2014 (при това като заложа максималната "отстъпка" от 25 %). Shocked
Дано тези първи оферти да се окажат само пуцане във въздуха...
А, иначе, "нашият" хотел също го няма в тях.

# 322
liv1892, а  "твоята" агенция няма ли скоро да пусне оферти за Турция'2014  Wink?

# 323
 newsm78
И аз погледнах тези цени...Височки ми се струват...
Чакам още. Ако може с 9 нощувки   bouquet

# 324
А коя е агенцията на Liv? Аз уж си обещах, че докато не проуча всичко няма да ви задавам глупави въпроси, обаче сърце юнашко не трае. Тези  ценички за хотелите, които са вписани с 25 процента отстъпка ли са  на РЗ, или върху тях трябва да се изчисли 25 про отстъпка  newsm78

# 325
  • Beyond the stars
Според мен това са стандартните цени  Peace И върху тях има до 25 % отстъпка..
Поне по начина, по който е написано в сайта така излиза, но може да се лъжа  Wink

# 326
Колегите от Партнер Травел са уточнили че ще дават до 25% отстъпка от тези цени.Т.е примерно ако за един хотел  се иска 500лв.,ако резервирате скоро/не зная обаче докога,трябва да се звънне в агенцията/може да падне цената с до 125лв. и така да платите само 375лв. А тези 500 лв са стандартна цена без отстъпка. Обаче това са си мои разсъждения,които не гарантират за точност.Затова всеки може да се информира лично в агенцията. Очаквам в скоро време и други ТА да публикуват на сайтовете си някои от цените. ПП.Между другото и на мен тези цени ми се виждат височки,но всяка агенция си има политика. И е право на всеки да избере една или друга оферта,съобразно със своите предпочитания.  Simple Smile

# 327
Партнер Травел  нямат оферти за Мармарис.  Cry

# 328
  • Beyond the stars
Партнер Травел  нямат оферти за Мармарис.  Cry

За сега  Peace Тепърва предостои всички агенции да представят офертите си за ранни записвания, предполагам след средата на декември  Wink

# 329
Току-що питах в агенцията и ми казаха, че по тези цени които са посочени могат да се правят ранни записвания.Нямало допълнителни отстъпки!!! Shocked А така като ги гледам ценичките са доста соленки за ранни записвания. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт