На море в Турция - тема 26

• 103 860
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
корк,благодаря !
Толкова ли е трудно да се стигне до плажа ?

# 361
Малко е стръмно, но всъщност разстоянията въобще не са толкова големи. И винаги може да се вземе шато. Алеите са много озеленени и минаваш в сенките. Eто малко снимки.
http://kork1.snimka.bg/travel/pine-bay-kusadasi-15-23-06-2013.780709

# 362
И ние сме възрастна двойка на 43 с дете на 12.99и търсим нещо в Мармарис ,обаче като гледам цените май няма да можем да се вместим в 1400 лв бюджет за тримата, та май ще се наложи  Cry да се ориентираме към  Кушадасъ.....

# 363
  • Резерват "Северозапад"
Прибавям и Pine bay към списъка Heart Eyes...благодаря на kork за прекрасните снимки  bouquet!

# 364
  • Варна
Корк,снимките са страхотни,а и 2011 г. бяхме с едно семейство,което е било в Пайн Бей и имаха положтелно мнение за хотела Peace

# 365
  • София
Малко е стръмно, но всъщност разстоянията въобще не са толкова големи. И винаги може да се вземе шато. Алеите са много озеленени и минаваш в сенките. Eто малко снимки.

Страхотни снимки. 
Споделям мнението, че разстоянията не са големи, а алеите са много приятни за разходка. Това беше една от причините да изберем този хотел.
Препоръчвам го горещо. Simple Smile

# 366
Много хубави снимки. Аз ги бях гледала, но с удоволствие повторих Simple Smile
Чакам с нетърпение да видя офертите за 2014-та.
Но ако не м е удовлетворят, не знам кой хотел ще ми е алтернатива  newsm78
Да е с голяма територия.
Пясъчен плаж.
Не висока сграда, по възможност бунгала.
Не много далече от центъра.
Гледала съм и Палома султан, много е хубав, но е чак в Оздере.
Какво бихте препоръчали друго?
П.П. Била съм в Омер и в Ефесия HV.

# 367
Alleisha,ако имате финансова възможност бих Ви препоръчал Kustur Club HV1. Тази пролет част от територията беше реновирана, а и изпълнява всички критерии които сте посочили,като единствено  имам забележки относно плажа. thumbsup

# 368
  • гр. София
Момичета, някой има ли впечатления от KUSADASI GOLF & SPA RESORT 5*.Имато добра новогодишна оферта и се чудим дали да идем

# 369
Момичета, някой има ли впечатления от KUSADASI GOLF & SPA RESORT 5*.Имато добра новогодишна оферта и се чудим дали да идем

На първа страница на темата има 4-ри коментара.

# 370
liv1892,
Гледала съм и Кущур. Не ми харесва само това, че плажът е през улицата.
Честно казано, не знам кои цени са по-високи - на Pine bay или на Kustur?

# 371
  • София
liv1892,
Гледала съм и Кущур. Не ми харесва само това, че плажът е през улицата.
Честно казано, не знам кои цени са по-високи - на Pine bay или на Kustur?
За плажа на Кощур се минава през подлез, така че не е проблем. Територията е много добре поддържана, храната и ресторантите са на ниво, а аниматорите са много сърцати. Само обзавеждането е малко "демоде", но е чисто. Миналата година имаше много добри цени за юни месец.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 10:01 от Diana_Don

# 372
И аз да похваля Pine Bay, определено си заслужава. Ние също изкарахме чудесна почивка там. Тази година ми се иска да опитаме Мармарис или Анталия, но нека първо да обявят цените и ще мислим тогава, че тези които бяха обявени от Партнер Травел ме шокираха леко Mr. Green

# 373
Корк,благодаря за снимките и информацията,
но плажът, от видяното,ми изглежда чакълест.

# 374
Корк,благодаря за снимките и информацията,
но плажът, от видяното,ми изглежда чакълест.

На плаж отидохме да го видим първия ден и последния да се топнем. Иначе бяхме на басейните - толкова топла и чиста вода, изключително приятна за плуване, а и се включвахме в анимацията. Водата в морето беше хладна средата на юни, почти навсякъде, за да влезеш се минава по камъни, иначе водата беше много чиста, без водорасли. Ако можете да плувате, от платформите е разкошно. Плажът си е с пясък, общо взето прилично. Имам чувството, че пясъкът е насипан изкуствено. Естествено, няма нищо общо с нашите прекрасни плажове, но в хотел от този тип това е маловажно.

Общи условия

Активация на акаунт