На море в Турция - тема 26

• 103 919
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте, може ли някой бил в Pine Bay Holiday Resort да каже кога слагат гривните, с пристигането ли или на обяд и втори въпрос, ако сте били в бунгалата колко стаи бяха?
Благодаря много!

# 721
Някой да ме насочи къде има цени за Turan Prince World - Side ? Един от най-посещаваните хотели в Сиде.Миналия сезон се предлагаше и от Тез Тур и Емералд ,но в момента липсва от офертите им.

За сега не го виждам никъде - дори и при "самолетните". Предполагам, че хотелът изчаква първо да си запълни базата от Европа, след това Русия, и каквото остане - за нашите групички, т.е. още не са ни дали цени и контингент стаи. Нещо такова...

# 722
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет ,момичета!
Интересувам се IC GREEN PALACE  дали има вътрешен басейн и дали някой от външните се подгрява.Чудим се дали да не отскочим за майските празници,но се притеснявам дали няма да е много студено още.Ще се радвам някой почивал май месец да сподели мнението си.

# 723
450 ние миналата година бяхме там, в клубната част.Нашата вила беше реновирана и се състоеше от 2 спални, 2 бани и още една стая в която бяха поместени гардероб, сейфа,мини бара и диван,от тази стая се излизаше на балкона. Условията бяха много добри, някой спомена че в момента тече голям ремонт там, така че предполагам за този сезон всички вили ще бъдат реновирани Peace. За гривните не мога да дам точен отговор защото ние пристигнахме към 3 след обяд и ни ги сложиха веднага, но предполагам, че както е в повечето хотели и по рано да отидете ще ви сложат гривни.

# 724
  • ВАРНА
rudi  в Ic Green Palace,има вътрешен басейн и малък  детски басейн,за външните не знам дали ги подгряват.Сестра ми началото на май беше в Дидим и са си ползвали и външните басейни,но не са били кой знае колко топли,би трябвало в Анталия да е малко по-добре.

# 725
  • Бургас
Здравейте!
От известно време се интересувам от вариантите за почивка на море в Турция. От много места чух само хубави отзиви за Аква Фентъзи в Кушадасъ. Става въпрос за стая за двама възрастни и едно дете/6г/. Ценито обаче са около 2000-2300 и то при ранно записване.
Въпросът ми е коя туристическа агенция предлага най-добри оферти за този хотел, ако знаете.
Освен това приемам и други препоръки за хотел с аквапарк в Турция. Предварително благодаря на тези, които ще ме ориентират в голямото предлагане  bouquet

# 726
  • Резерват "Северозапад"
Да попитам като новак в резервациите за Турция Mr. Green - след колко време пристига някакъв документ или направо договор след плащането на депозита newsm78....защото още в четвъртък миналата седмица пуснах парите и ни вест, ни кост Crossing Arms. Досега, като резервирам хотел, още на следващия ден ми пристига потвърждение по мейла и ел. фактура.

# 727
  • Beyond the stars
Да попитам като новак в резервациите за Турция Mr. Green - след колко време пристига някакъв документ или направо договор след плащането на депозита newsm78....защото още в четвъртък миналата седмица пуснах парите и ни вест, ни кост Crossing Arms. Досега, като резервирам хотел, още на следващия ден ми пристига потвърждение по мейла и ел. фактура.

Аз резервирам на място срещу договор и квитанция, та не знам как става само по електронен път  newsm78
Коя е агенцията ?

# 728
  • Резерват "Северозапад"
Не мога на място...далече цъм от офис на ТО Confused....за Ориент 99 става на въпрос.
П.П. Пък и нали пише, че местата в автобуса са според датата на записване, аз като нямам отговор до момента, кой знае на кое място ще ни сложат Mr. Green
Винаги досега само с онлайн резервации съм пътувала и никога не съм имала проблеми, затова сега ми е чудно какво става.

# 729
  • Beyond the stars
Не мога на място...далече цъм от офис на ТО Confused....за Ориент 99 става на въпрос.
П.П. Пък и нали пише, че местата в автобуса са според датата на записване, аз като нямам отговор до момента, кой знае на кое място ще ни сложат Mr. Green
Винаги досега само с онлайн резервации съм пътувала и никога не съм имала проблеми, затова сега ми е чудно какво става.

Звънни направо и питай  Peace

# 730
Привет Hug
Да се похваля и а3. Днес направих ре3ервация. Дидим; х-л Дидим Бийч Ресорт Елеганс 5*; от 01.06.2014; 9 нощувки: с Ориент99.
То не е много 3а хвалене, 3ащото хотела не ми е на сърце. Но, компанията нарастна на 5 семейства - 10 души и мно3инството гласува 3а то3и хотел.
liv не можах да се наложа. Така че, каквото дойде.
Втората почивка ще си бъде мой и3бор Mr. Green

# 731
  • Бургас
Привет Hug
Да се похваля и а3. Днес направих ре3ервация. Дидим; х-л Дидим Бийч Ресорт Елеганс 5*; от 01.06.2014; 9 нощувки: с Ориент99.
То не е много 3а хвалене, 3ащото хотела не ми е на сърце. Но, компанията нарастна на 5 семейства - 10 души и мно3инството гласува 3а то3и хотел.
liv не можах да се наложа. Така че, каквото дойде.
Втората почивка ще си бъде мой и3бор Mr. Green

Ох, голяма бела е това да се съобразяваш и организираш почивка със сто човека.
Хубаво е да си имаш компания, но пък не е честно да правиш компромиси особено с хотела и особено като трябва да изсипеш една камара пари за нещо, което не ти е на сърцето.
Въпреки всичко дано си изкарате много добре.

Ние ще планираме почивката сигурно края на юни, защото тази година беше пълна с неприятности и нищо не смея да организирам от сега.

# 732
Не се притеснявай - никога на договорът не се обозначават местата в автобуса.
Местата се рзбират при настаняване в автобуса,а 3 дни преди датата
на пътуване се информираш от ТО за час,място на тръгване,автобус,водач и т.н.

# 733
Не съм съгласен! На нашия договор изрично си пише, че ни гарантират места до 4-та седалка. Просто при резервацията аз настоях за това и си го написаха хората в договора.

# 734
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря за отговорите Heart Eyes!
Аз договор нямам, нито фактура за извършеното плащане newsm78...обадих се, казаха, че имат много работа и щели да ми го изпратят по мейла скоро Mr. Green...след 3-4 дена пак ще ги тормозя Wink.

Общи условия

Активация на акаунт