VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 472
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 150
Източникът е скандално.нет. Имайте го предвид. Все едно да цитирам шок, уикенд или незнамкой си жълтур.

# 151
И какво толкова, вие сякаш не се е случвало да викате на мъжете си, айде стига драми

Не казвам, че заради това са се разделили или ще се разделят. Щом имат дете , явно той няма проблем с тона и цялото и държание. Но за мен това е проста и елементарна жена. И не, аз никога не съм говорила така на мъжа ми. Naughty
Журналиста Антон Стефонов защитава като влюбен Лигняна и напада всеки които смеи да му каже истината в очите за неговата любима Лияна.А отностно Тервел поведението му е немъжкарско.Пламен постъпи като истински мъж и не го издаде за външната информация

# 152
И какво толкова, вие сякаш не се е случвало да викате на мъжете си, айде стига драми

Не казвам, че заради това са се разделили или ще се разделят. Щом имат дете , явно той няма проблем с тона и цялото и държание. Но за мен това е проста и елементарна жена. И не, аз никога не съм говорила така на мъжа ми. Naughty

Имах предвид поста на гост32, но не го цитирах.

На мен преди като бях много млада и импулсивна ми се е случвало да викам така на мъжа ми, когато съм ревнувала. Той си беше свикнал. Израстнах го и толкова, сега даже ми е смешно. Чак такива драми не виждам.
И дори да не е заради ревност, на много (айде да не е на всяка жена, че тук все изрядни са се събрали) им се е случвало да повишат тон на мъжа си.

# 153
Ало гостите в на кафе.Явно не сте гледали епизодите в Вип Бръдър които Тервел прецака и две мисии.И първо каза за информация от външния свят и Пламен постъпи като истински мъж като не го издаде.Както  винаги продуцентите за да предпазят Тервел оцерниха Пламен явно вече им пречи и се чудят по какъв начин да го махнат от къщата на вип брадър.Затова не се очудвайте ако продуцентите в следващия понеделник манипулират резултат със единствената цел да го изгонят.При него сте се случи същото за мое съжаление както се случи със Еделвайс и манипулиране в резултата от продуцентите

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 11:21 от gost32

# 154
И аз това щях да кажа. И аз съм много ревнива и какво ли не съм говорила на моя мъж. Честно казано, сега ме е срам от това поведение. Никак не е правилно и се радвам, че съм го преодоляла  Naughty

# 155
# 156
  • Пловдив
тоя гост32 има голями проблеми с буквите "Ч", "Ц" и "Щ" и дразни страхотно

# 157
  • София
Ама едно е насаме, а друго е в ефир/публично.

# 158
Тъкмо това щях да напиша и аз.....     Grinning
Сигурно всички, или почти всички сме викали по мъжете си, ама аз лично съм го правила само насаме.Дори и децата не са чували.
А така, пред цялата зрителска аудитория.....някак си е, като циганите.Те така си викат и крещят по улиците....    Laughing

# 159
  • София
 е той Пламен се опита да и каже, че ги слушат, но жена му явно реши да се направи на строгата "бивша" жена.

# 160
Най-смешното е, че е бивша, а се държи като настояща Tired

# 161
  • София
Най-смешното е, че е бивша, а се държи като настояща Tired
Кой каза, че е бивша?  Joy

# 162
Ми от тук разбрах, че бил разведен. Знам ли....

# 163
  • при най-добрия мъж...
Тъкмо това щях да напиша и аз.....     Grinning
Сигурно всички, или почти всички сме викали по мъжете си, ама аз лично съм го правила само насаме.Дори и децата не са чували.
А така, пред цялата зрителска аудитория.....някак си е, като циганите.Те така си викат и крещят по улиците....    Laughing

Точно това си мислех и аз.Всички викаме и се караме,ама не и в национален ефир.Все пак и мъжа има достойнство и е редно жена му да не го подронва пред такава голяма аудитория.На 4 очи може,но пред хората-НЕ! Naughty

# 164

Тя горката май не се усети, че ги излъчват  Crazy

Което си е найна грешка, факт.

Общи условия

Активация на акаунт