VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 485
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 165
  • София
искаше да му подскаже, че Йоана не е стока ама той я прекъсна за да не стане скандал...току виж ББ реши да пусне записа на Йоана.

# 166
Ама едно е насаме, а друго е в ефир/публично.

Точно. Да не говорим, че има и такива женици, които налитат на бой на любовницата на мъжа си  Joy Това  също е супер селска проява.

# 167
Ама едно е насаме, а друго е в ефир/публично.

Тя горката май не се усети, че ги излъчват  Crazy

Което си е найна грешка, факт.
Не се усетила  hahaha
Има ли "насаме" въобще в Биг Брадър. И да не ги излъчват в момента, ги записват. Няма "насаме" там.
Изключително селско беше, а иначе изглежда симпатична на снимките във фейса.
А дали Йоана е стока или не, мисля че Пламен си е достатъчно голям да прецени, пък и нищо от негова страна не е станало, чак толкова, че да скача тази като ужилена Peace

# 168
  • София
На мен ми беше забавна историята с жената на Пламен. Нещо се беше напекла, ама пък той как се подсмихваше. И аз се карам на мъжа ми и той понякога така ме гледа и си вика "Боже тая не е добре"  Joy
Единственото което беше странно е, че те са разделени, пък тя така да му държи сметка. Може би са запазили някакви приятелски отношения  newsm78

# 169
Тя си му е жена (все още), може да си подскача като ужилена, ако ще и като ухапана. Още повече, че на него явно не му пречи, приема го с усмивка и й го позволява  Laughing

Да, не беше много красива постъпка (тя коя ли викаща жена е красива гледка), но чак пък селско ...  Stop

# 170
Тя си му е жена (все още), може да си подскача като ужилена, ако ще и като ухапана. Още повече, че на него явно не му пречи, приема го с усмивка и й го позволява  Laughing

Да, не беше много красива постъпка (тя коя ли викаща жена е красива гледка), но чак пък селско ...  Stop

Жената на Тервел, според мен има доста повече основания да подскача, а не го прави, защо ли  newsm78 Въпроса е риторичен. Въпрос на достойнство е за мен.

И Пламен не реагира, според мен, защото въобще не го очакваше това. Беше шашнат. Той я пита за детето, тя почва да го нарежда  ooooh!
За мен това е супер унизително, за нея и за него, но повече за нея. Моя мнение  Sunglasses

# 171
  • София
Аз гласувах за Стойко. Готин е! Тази вечер мисля, че или Мира или Джаред ще каже Сбогом на къщата.

# 172
Довечера очаквайте забавно шоу от кукувицата Сакалиев. LaughingА на Мариан мисията му е много трудна ако се справи много добре ще остане в къщата на вип брадър ако не за мое съжаление си тръгва .Според мен  ще остане този които се справи най добре със мисията си

# 173
Номинираните:
Мариян - хубав, възпитан мъж, само френетичният възторг на моменти ми идва в повече. Има нещо хищническо и фалшиво в усмивката му, но определено искам да остане.
Мира – съмнявам се, че жена с нейната отвеяност и липса на такт може да постигне това, което тя в професионален план. Все повече си мисля, че просто е лице на агенцията, а други дърпат конците. Напъните й за разкрепостеност граничат на моменти с маниакална несъобразителност. Да остане, интересна ми е.
Ваня – много вика, дребнава е на моменти, но манипулативните й качества са на ниво.  Интересна.
Стойко – имам чувството, че виждам как мисълта се лута да си пробие път в главата му. По никакъв начин не ме интригува.
Джаред – сладури са с Анна, приятно ми е да ги виждам на екран.
За главните герои на седмицата:
Лиянка е толкова ниска топка, че се чудя на тоновете виртуално мастило, изляно в нейна чест. Според мен може да привлича мъжете, но не и да ги задържа, прекалено семпла мисъл има.
В последно време повечето жени се държат като кактуси, нищо чудно, че на мъжете им харесва кротко и усмихнато да им се усуче някоя лианка. Laughing
Тервел - мъж, какво да го коментирам - изглежда като расов мъж, държи се като разпасан пес, само дето се оправдава като госпожица. Отвреме - навреме вкарва една детска усмивка, та едва ли ще ми стане неприятен - каквото и да прави, у дома няма да дойде, та да го съдя толкова.
Пламен - опитва се да го играе Любо от Къртицата, но няма нито интелекта, нито чара му. Очаквам, все пак, да печели все повече поддръжка - на моменти умее да прояви мъжкарско поведение и с това да се хареса на зрителя. Като няма риба и ракът е риба...

# 174
  • В най - голямото село
Джаред да си ходи. Другите са по-интересни от него.
+1

# 175
Жената на Пламен е просто много ревнива и разделени или не явно още го обича за да реагира толкова остро  Peace. Реакцията на Пламен пък беше точно все едно си познава жената, какво собственическо чувство има и с леко задоволство се подхилкваше, с каквото и на отношението на Йоана  Sunglasses.

Ваня да си ходи, въобще не ме кефи що за характер е.

# 176
Някои да знае от къде може да се гледа извън БГ или къде ще го качват? Коментарите ви събудиха любопитството ми.  Laughing

# 177
  • София
Жената на Пламен се прояви като една истинска простакеса. Тонът, начинът на изказ, може да разкрие доста за това какъв е даден човек. А на Пламен не му се влизаше в пререкания, явно си познава добре стоката и затова предпочете да замълчи.

Сега очакваме включване от Махмуд - разговор с Тервел в ефир.  Joy

# 178
Четох, четох , на последните страници се уморих, пък и сбърках в анкетата Sad Не ме дразни , че Тервел и Лиляна си бъркат по дупките, но както много писаха тук - дразни ме лицемерното им държане след това.И двамата седнали да държат сметка на Йоана не мислела ли , че навън имали семейства!!!Еммм smile3527 ...и двамата ми опротивяха тройно,  и не искам да ги гледам повече. Простака Тервел /язък му за титлите/ и мърлата Лиляна / тя си е ясна/ .

# 179
Не бях гледала лайфа с телефонното обаждане на жената на Пламен, но се потресох от тона и  Shocked Сякаш майка се караше на 13 годишния си син  Sick
Може пък Пламен да се е разделил със жена си заради точно този тон които му държа.Според мен го е страх да не му вземе детето ние жените сме джаста праста в това отношение

Или пък тя да се е разделила с него , заради това че тая и оная го попипва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт