VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 454
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 135
Гала и Антон са опасни  Joy кефят ме  Sunglasses
Вижда се ще Антон Стефанов е влюбен в Лияна вече и викам Лигняна.То се вижда ясно е значи Антон бърка в полите на всички жени които види.А относно Гала тя няма да каже нищо лошо за никой

# 136
  • DE
Не бях гледала лайфа с телефонното обаждане на жената на Пламен, но се потресох от тона и  Shocked Сякаш майка се караше на 13 годишния си син  Sick

# 137
  • София
ами така ще е след като не са разведени (официално)..ще му се кара и ако ние сме далновидни ще разберем, че всичко е театър.  Joy

# 138
  • Варна
Довечера на лайфа май ще бъде Иван Ласкин. Очертава се забавно да е  Grinning

# 139
Ох....този Антон Стефанов не се спря...за електроцентрала е......

» Защитници на звездите ще бъдат актьорът Димитър Рачков, в ролята на защитник на Стойко Скалиев и д-р Енчев - защитник на Ваня Червенкова. За Мариян ще лобира съпругата на д-р Енчев - Теди Велинова и за Джеред - фолк певицата Камелия. Гост-коментатор ще бъде актьорът Иван Ласкин.

Ооооооо...Рачков.....
Ласкин само да не е продължение на Денди - като градус......

Не бях гледала лайфа с телефонното обаждане на жената на Пламен, но се потресох от тона и  Shocked Сякаш майка се караше на 13 годишния си син  Sick

Мдаааааа......но се и запитах......дали по някакъв начин тези разговори да не са закодирани???? Просто предположение - да са се уговорили предварително, с ключови думи да се осведоми за нещо от външния свят newsm78......

Пуснете ме да публикувам, моля....все още не е лайф.....

# 140
И аз го бях изтървала... Shocked. Има 1000 начина да каже на мъжа си, че това не  й допада и без да издребнява толкова. Едно подхвърляне от рода на: "Май си имаш обожателка" или нещо такова казано с шеговит тон щеше да е достатъчно. Хем Пламен щеше да е наясно какво точно има предвид, хем тя нямаше да звучи като ревнива лелка

# 141
Може пък Пламен да се е разделил със жена си заради точно този тон които му държа.Според мен го е страх да не му вземе детето ние жените сме джаста праста в това отношение

# 142
  • Варна
Сестрата на Йоана в ефира при Гала.

# 143
Жена му много се изложи. Не понасям жени, които така командорят мъжете си. Тона беше ужасно обиден.

# 144
Изобщо и не личеше Пламен да е взел насериозно тона на жена си, даже се смееше.
Какво остава пък заради този тон да се бил развел с нея  ooooh!
Големи фантастики  Whistling

И какво толкова, вие сякаш не се е случвало да викате на мъжете си, айде стига драми

# 145

Не казаха ли адвокат?

# 146

Не казаха ли адвокат?

Елена Захариева - сестра на Йоана

# 147
Ето я моралистката Йоана, съдница на всички други.

Иначе жената на Пламен hahaha , като влиза в такова предаване трябва да е наясно с последствията.

# 148
И какво толкова, вие сякаш не се е случвало да викате на мъжете си, айде стига драми

Не казвам, че заради това са се разделили или ще се разделят. Щом имат дете , явно той няма проблем с тона и цялото и държание. Но за мен това е проста и елементарна жена. И не, аз никога не съм говорила така на мъжа ми. Naughty

# 149
  • Варна

Не казаха ли адвокат?
Не, сестра й е. Включи се конкретно заради децата. Антон Стефанов е казал, че съдът е дал децата на мъжа й, а тя каза че няма такова нещо. Както и помоли да не замесват децата в тези неща - разбрали са се 3 на 4 дена.
Каза, че Йоана е истинска в къщата.
Гала я пита за Пламен. Тя нищо не каза.
Аз все още не разбирам, защо сравняват отношенията между Тервел и Лияна, с тези Пламен-Йоана  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт