VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 451
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 695

абе вие луди ли сте?

всички трябва като Лилиту мъж да си търсят, като нея да изглеждат...

ooooh!

бедна ми е фантазията в какво ще се изроди майка България след време  Confused

Да допускаш, че между двете гранични състояния има и други?

# 1 696
Току що гледах епизода, тъй като го изпуснах половината и мога само да кажа...моите адмирации към Пламен ! Каза й го честно в очи, ама Мира продължава да се прави на ударена.

А Станка не виждам по какъв начин ще покаже, че е жена ?! Тя си е жена, въпреки мъжкото й поведение. Все пак говорим за състезателка по борба, не за фолк дива, както тя самата каза. От цялата къща не е тя човекът, който трябва да си коригира поведението Rolling Eyes .

# 1 697
за да се наложи на пазара на мъжете

Пазарите, много са, не един. Както има харесващи тънките крачета на Лияна, така има и такива които си падат по мускулестите на Станка, не ме питайте откъде знам.  Laughing

Просто трябва да прецениш къде да пласираш стоката с която разполагаш. Ако имам 5 кг. риба  Hug ще искам да ида на рибния пазар, а не в магазина за техника да я продавам.

# 1 698
имам усещаненето че в темата пишат фльорци тип Лияна, или фльорчовци Rolling Eyes Embarassed /простете, ама...  Rolling Eyes
според мнението на който, ако не си 90-60-90

не си жена  Mr. Green

по нататък няма да изреждам ако какво още не си, че ...

темата е отворена и за тези под 18  Mr. Green

# 1 699
Ми едно е да продаваш в Амазон или Ибей (не ме питайте откъде знам Wink), а друго на Женския пазар. Докато го продадеш  и то му изтекъл срокът на годност   Mr. Green

Хайде стига за днес - Лека и спокойна нощ  - и утре е ден, и пак ще се дъвчем, няма лабаво!  Hug

# 1 700

абе вие луди ли сте?

ooooh!

абе аз не само допускам, ЗНАМ, че има и други  Laughing

но четейки темата... получавам амнезия  Joy Joy Joy Joy

# 1 701
  • out of space
А какъв е случая с Ваня-кой и за какво са я стреляли по нея? Някой може ли да разкаже?

Преди години, по повод разпределението от мафията на бизнеса с минерална вода. Ваня собственик на една марка. Изнудвали я, не се поддала на Б.Ц. пратил хора за нея.

# 1 702
ако не си 90-60-90

не си жена  Mr. Green

Ако не си раждала - не си жена,
ако не си ходил в казармата - не си мъж.
 Mr. Green

# 1 703
имам усещаненето че в темата пишат фльорци тип Лияна, или фльорчовци Rolling Eyes Embarassed /простете, ама...  Rolling Eyes
според мнението на който, ако не си 90-60-90

не си жена  Mr. Green

по нататък няма да изреждам ако какво още не си, че ...

темата е отворена и за тези под 18  Mr. Green

Говорим за женственост, не за мерки.

# 1 704

абе вие луди ли сте?

ooooh!

абе аз не само допускам, ЗНАМ, че има и други  Laughing

но четейки темата... получавам амнезия  Joy Joy Joy Joy

Wink

# 1 705
На Пламен някой да не му е подсказал? Той мн точно им ги наби и на Мира и на Йоана.
А Мира защо продължава да се занимава със Станка? Какво й вади очите това момиче? То си е найна работа дали ще е с рокля или с панталон.
И в крайна сметка не мога да разбера- хем да вкараме дъщерята в къщата, хем на нея не й се пеело там  Thinking

# 1 706
На Пламен някой да не му е подсказал? Той мн точно им ги наби и на Мира и на Йоана.
А Мира защо продължава да се занимава със Златка? Какво й вади очите това момиче? То си е найна работа дали ще е с рокля или с панталон.
И в крайна сметка не мога да разбера- хем да вкараме дъщерята в къщата, хем на нея не й се пеело там  Thinking

Златка Станчева.  Laughing

По същата логика, то си е на Мира работа с кого ще продължава да се занимава или не.

# 1 707
Мъжете сигурно харесват Станка ,защото не е грозна ,но се и страхуват. Naughty
Все пак нали видяхте ,че тренира със   Симеон Щерев и добре го бори Simple Smile Ами Тервел ,Иво...
Страшно си е Twisted Evil  Представете си ,че не е борец. Цял живот ще го бъзикат ,че жена му
го шамаросва,че ще е под чехъл и подобни... Не ,че и останалите мъже не са  Mr. Green,но поне не е видно Wink

# 1 708

Мира е много права (айде нали вече официално съм и фенка, така или иначе Wink) -  Станка не вдява, че въпроса не е в полата или роклята, дето не и "отивала", а в това че трябва да покаже по някакъв начин че е жена "мама му стара" Laughing, както каза Лилето, ако иска да си намери мъж.  Може като малка да се катериш с момчетата по дърветата, да  стреляш с фунийки, ама идва време да свалиш панталонките  и да станеш момиче - ако не с визия поне с поведение да покаже, че е нещо различно, а тя се държи като Чък Норис и сега ... що не и обръщали внимание мъжете и я оставяли да плаща сметката ... е, те з'тва.  Mr. Green
А тя точно Ваня си избра за  ментор, дето прилича на застарял травестит и като поведение и като визия. Ми, успех и на двете  Mr. Green

Joy Много точно. Ама това, че е световна шампионка не значи, че всичко и е позволено и всички трябва да и водят евала. Много дразни с тия наставления и непоискани съвети па да му се не види.

# 1 709
А Мира защо продължава да се занимава със Златка? Какво й вади очите това момиче? То си е найна работа дали ще е с рокля или с панталон.

Златка Станчева.  Laughing

По същата логика, то си е на Мира работа с кого ще продължава да се занимава или не.

Mr. Green

По коя логика?
Малко рехаво гледах, ама от де тръгна тая работа?
Последните няколко пъти гледам, че Мира върти, сучи, нещо не е сдържа покрай Станка.

Общи условия

Активация на акаунт