VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 388
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 680
Браво на Пламен! Казва им всичко директно в очите, без заобиклаки и дипломация!

И на мен ми хареса, как постъпи, не ми харесва обаче, че сме в позиция да му казваме "Браво" за тия действия, но т'ва е положението. Гледам обаче от позитивната страна, все пак можеше вече да го няма в къщата.

# 1 681
стихията на Мира е да дава непоискани съвети

Днес в разговора със Станка в началото така изглеждаха нещата, в един момент в разговора Мира каза "еми, ти ме питаш и ти казвам".

Има много неща, които се случват, дребни моменти, дребни но важни и за добро или лошо няма как да се види всичко. Само ББ знае всичко.  Laughing

Мира е много права (айде нали вече официално съм и фенка, така или иначе Wink) -  Станка не вдява, че въпроса не е в полата или роклята, дето не и "отивала", а в това че трябва да покаже по някакъв начин че е жена "мама му стара" Laughing, както каза Лилето, ако иска да си намери мъж.  Може като малка да се катериш с момчетата по дърветата, да  стреляш с фунийки, ама идва време да свалиш панталонките  и да станеш момиче - ако не с визия поне с поведение да покаже, че е нещо различно, а тя се държи като Чък Норис и сега ... що не и обръщали внимание мъжете и я оставяли да плаща сметката ... е, те з'тва.  Mr. Green
А тя точно Ваня си избра за  ментор, дето прилича на застарял травестит и като поведение и като визия. Ми, успех и на двете  Mr. Green

# 1 682

Това означава , че те са й позволили да го направи!

Toчно! К'ва беше приказката, кучето скача според тоягата.

Ама и ситуацията в къщата не е нормална де, заключен човек с една дузина непознати хора седмици наред. Чак ми се прииска да вляза.  Laughing

# 1 683
  • София

Това означава , че те са й позволили да го направи!

Toчно! К'ва беше приказката, кучето скача според тоягата.

Ама и ситуацията в къщата не е нормална де, заключен човек с една дузина непознати хора седмици наред. Чак ми се прииска да вляза.  Laughing

.............И всеки със своя характер, изисквания.....начин на живот..............

# 1 684
стихията на Мира е да дава непоискани съвети

Днес в разговора със Станка в началото така изглеждаха нещата, в един момент в разговора Мира каза "еми, ти ме питаш и ти казвам".

Има много неща, които се случват, дребни моменти, дребни но важни и за добро или лошо няма как да се види всичко. Само ББ знае всичко.  Laughing
Мира е много права (айде нали вече официално съм и фенка, така или иначе Wink) -  Станка не вдява, че въпроса не е в полата или роклята, дето не и "отивала", а в това че трябва да покаже по някакъв начин че е жена "мама му стара" Laughing, както каза Лилето, ако иска да си намери мъж.  Може като малка да се катериш с момчетата по дърветата, да  стреляш с фунийки, ама идва време да свалиш панталонките  и да станеш момиче - ако не с визия поне с поведение да покаже, че е нещо различно, а тя се държи като Чък Норис и сега ... що не и обръщали внимание мъжете и я оставяли да плаща сметката ... е, те з'тва.  Mr. Green
А тя точно Ваня си избра за  ментор, дето прилича на застарял травестит и като поведение и като визия. Ми, успех и на двете  Mr. Green

ОХХХХХХХХХ  ooooh!

Станче, Станчеее що си се хванала на туй хоро  ooooh! Mr. Green

абе вие луди ли сте?

всички трябва като Лилиту мъж да си търсят, като нея да изглеждат...

ooooh!

бедна ми е фантазията в какво ще се изроди майка България след време  Confused

# 1 685
  • София
Лилитууууууууу ми е като пеперудка, кацаща от цвят на цвят.........офффффффффф....... Sad

# 1 686
Е, Ваня не става за ментор ,но Мира става ли?! Харесва ми отговора на Станка Златева -"Това нещо ме е направило това, което съм - Станка Златева" Не е проста. Друга се показа дребнава и невъзпитана.

# 1 687
  • София
Е, Ваня не става за ментор ,но Мира става ли?! Харесва ми отговора на Станка Златева -"Това нещо ме е направило това, което съм - Станка Златева" Не е проста. Друга се показа дребнава и невъзпитана.

Мира за ментор?! Та тя като започне да анализира и............няма да има край! Ще се отнесе в друга тема и ще забрави основната. И разбира се, ще ухапе много яко, който не й е на сърце!

# 1 688

Мира за ментор?! Та тя като започне да анализира и............няма да има край! Ще се отнесе в друга тема и ще забрави основната. И разбира се, ще ухапе много яко, който не й е на сърце!
Да! Точно!

# 1 689
  • София

Да! Точно!

newsm10    Joy

# 1 690
всички трябва като Лилиту мъж да си търсят, като нея да изглеждат... ooooh!

Може и така:

# 1 691
  • На морето!
И аз се изумявам, че има хора, които поощряват и считат за редно жената да се възприема като  продукт, който има нужда да се префасонира и опакова в атрактивна опаковка и свеж търговски вид, според капризите и изискванията на потребителите, за да се наложи на пазара на мъжете.   Crazy

# 1 692
  • Ямбол
....
Е, все пак има надежда. Поне един е разбрал думите на Мира към Станка. Тя все бърза да репликира, без да изслушва докрай, не че Мира може да има край, но все пак.

# 1 693
  • София
всички трябва като Лилиту мъж да си търсят, като нея да изглеждат... ooooh!

Може и така:

Скрит текст:

Ааааааааа, Лияна не знае какво означава това!  :35:

# 1 694
ОХХХХХХХХХ  ooooh!

Станче, Станчеее що си се хванала на туй хоро  ooooh! Mr. Green
абе вие луди ли сте?
всички трябва като Лилиту мъж да си търсят, като нея да изглеждат...
 ooooh!
бедна ми е фантазията в какво ще се изроди майка България след време  Confused

Е, питай я де? Тя сама си каза,  че има проблем с намирането на партньор - ти ако можеш да я убедиш, че не и трябва ... ОК.  Wink  Може би знаеш по-добре  Peace  Laughing
Да ти споделя, че май не е задължително да изглежда и се държи баш като Лилиту, ама и като Хълк Хоган няма да стане  Laughing  
пп. Любопитно ми е в какво според теб ще се изроди нашата  "майка" след време - нещо кюрдско-циганско-помашко-сирийско  ...?  Wink  А, и картинка сложили с бурките  - супер находчиво. Rolling Eyes
Е, може някой мъж като Тервел да речем, да си търси не партньор, а спаринг-партньор и една най вече физически тренирана съпруга ще му е от полза  Joy 

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 23:04 от Banshee

Общи условия

Активация на акаунт