VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 435
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 665
Това с леглото не е ли  ,когато Йоана е била пийнала? Мисля си ,че тя и затова се впрегна
в килерчето Simple SmileМислеше ,че Пламен я гъбарка за алкохолните преживявания.
За мен в това ,че човек си пийне няма нищо лошо.

# 1 666

Разговорът беше силно редактиран/съкратен

както и мн. други  Laughing

продължавам да се дивя на хората, който не гледат реално, но са готови да спорят, ей така, за спорта  Mr. Green

# 1 667
ЕЕЕ не и Лияна кърпата обиците и сълзите. Joy
Аман и от тая красота, акъл си трябва...

А не бе smile3521 Пък то и една красота Crazy
Татуировките направо ми избождат очите Sick По-грозни татуси не съм виждала,никога,никъде Naughty
Ааа има и по- грозни, ама тя още не си ги е направила  Joy

Сега е време за татус ,,НЕ СЪМ ТАКАВА КАКВАТО ИЗГЛЕЖДАМ" Нооо...трябва да е на по-видно място
 Naughty Да кажем,около зърната newsm47

# 1 668
Точно кои неща бяха истинските в изповедалнята? Че се чувствала у дома си и се държи като у дома си. У тях все така ли я бърникат кой където и както свари?
Ами къде другаде, вкъщи я  Joy
Личи от километри, че е много наранявана и има психически белези. И сама си го каза.
Не оправдавам фриволното поведението пред камерите, но толкова черна не е.

# 1 669
За виковете на Ваня. Разбрах ,че някой се е карал за това ,че пипат продуктите в кухнята. Разкрещя се,че идват да я питат  ,все едно забраната идва от нея ,демек пак тя е виновна.
Не съм сигурна и,че Ваня завижда на Мира . Едва ли някой би завиждал ,като види отношението
на Иво .
Ами Ана,какво сподели тази вечер. Нещо от рода- оставям я да си дудне ,съгласявам се с нея и после си правя ,каквото си реша. И на всичкото отгоре стихията на Мира е да дава непоискани съвети.

# 1 670
подценяваш Ваня  Laughing

но бъди си фенка на Мира, лошо няма  Peace

и... дано на никой не му се случва да го стрелят, или даже да му размахват пистолет под носа  Stop
ей тогаз искам да видя кой как ще реагира и как ще излезе от този шок
и съвсем няма значение, защо са я стреляли  #2gunfire
видяла съм и за по-малко да бият, пребиват, стрелят и ....  Mr. Green
ама не е по темата, да се обяснявам повече

Дано не се случва на никого - тук съм съгласна  Peace  
Обаче и Ал Капоне са го стреляли, а и в България изпозастреляха сума ти народ - да не изреждам имена, че няма да ни стигне времето до края на ББ,  ама не им съчувстваме толкова, а причината е щото те не са вкарвани в Биг Брадър ли?  Rolling Eyes  
Ваня не я познавам, но най-близкият ми човек я е познавал - били са състуденти и да ... вярвам му. Peace  Или на теб да вярвам?  Wink  
Хайде по-малко да драматизираме, да сме по-обективни и да не си го слагаме чак толкова на сърце - бива ли?  Hug

# 1 671
стихията на Мира е да дава непоискани съвети

Днес в разговора със Станка в началото така изглеждаха нещата, в един момент в разговора Мира каза "еми, ти ме питаш и ти казвам".

Има много неща, които се случват, дребни моменти, дребни но важни и за добро или лошо няма как да се види всичко. Само ББ знае всичко.  Laughing

# 1 672

Хайде по-малко да драматизираме, да сме по-обективни и да не си го слагаме чак толкова на сърце - бива ли?  Hug

бива разбира се

аз нито едната, нито другата и на километри не съм ги подушвала

съдя за всички участници само от това, което показват в къщата )

# 1 673
  • София
Уау! Каква лигла е дъщерята на Мира - Ана! Е, такова чудо - НЕМА! Не стига , че й слугуват в къщата, ами и лигоч! И има самочувствие това лай.....о Sad
Не ги издържам Мира и Ана! Д аси вървят! Крайно време е, нали?
Браво на Пламен! Казва им всичко директно в очите, без заобиклаки и дипломация!   bouquet

Аууууууууууу, Лиянчето бели картофи! Не, не може а бъде! И колко остри ножове има в къщата! Как може да сложите толкова остри ножове, та Лиянка ще се пореже?!

# 1 674
А какъв е случая с Ваня-кой и за какво са я стреляли по нея? Някой може ли да разкаже?

# 1 675
Само ББ знае всичко.  Laughing

що ли си мисля, че и  той на моменти е изненадан  Joy

# 1 676
  • София
Само ББ знае всичко.  Laughing

що ли си мисля, че и  той на моменти е изненадан  Joy

Дааааааа, от реакцията на съквартирантите!

# 1 677
  • София
А какъв е случая с Ваня-кой и за какво са я стреляли по нея? Някой може ли да разкаже?
В гугал пише, версии много. Всеки да прецени сам на какво да вярва.

# 1 678

Днес в разговора със Станка в началото така изглеждаха нещата, в един момент в разговора Мира каза "еми, ти ме питаш и ти казвам".

Има много неща, които се случват, дребни моменти, дребни но важни и за добро или лошо няма как да се види всичко. Само ББ знае всичко.  Laughing

Аз имах предвид разговора й с Пламен. Той направо я попита ,дали му е давала съвети
без да й ги иска . Просто я постави натясно и тя си призна.
Случвало ли Ви се е някога да се съгласявате с човек ,който Ви  е неприятен и да гледате  да се отървете от него ? На мен ми се е случвало и си мисля ,че и Станка ,а и други са в това положение. Това пилене по цял ден си е уморително. hahaha

# 1 679
  • София

Аз имах предвид разговора й с Пламен. Той направо я попита ,дали му е давала съвети
без да й ги иска . Просто я постави натясно и тя си призна.
Случвало ли Ви се е някога да се съгласявате с човек ,който Ви  е неприятен и да гледате  да се отървете от него ? На мен ми се е случвало и си мисля ,че и Станка ,а и други са в това положение. Това пилене по цял ден си е уморително. hahaha

Това означава , че те са й позволили да го направи!

Общи условия

Активация на акаунт