VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 484
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 650
Евала на Йоана, сложи го тарикатчето на място, а уж не играела. На мен ми харесват стратегическите съждения на Пламен и Мариян. Стойко снощи го съжалих как ББ се гъбарка с него, за момент си мислех, че гледам Господарите да го имитират  Mr. Green забавен ми е Laughing

# 1 651
  • София
На мен пък ми се струва, че Пламен не играе чак толкова.
И с Йо щяха да бъдат голям тандем, ама тя нещо не го разбира

# 1 652
  • София
На мен пък ми се струва, че Пламен не играе чак толкова.
И с Йо щяха да бъдат голям тандем, ама тя нещо не го разбира
И аз така мисля, тя не го разбра  Hug

# 1 653
Егати унижението е да участваш в ББ

Абсолютно, и аз мисля така.

И да гледаш е унижение тогава.  Shocked

# 1 654
Какво е станало с Пламен и Йоана, че не гледах?
Кефят ме и двамата супер много и смятам, че заедно биха били страхотни. Майката на детето му може да е хубава физически, ама с тая болна ревност и истерия дето му спретна. Sick При това в развод.

# 1 655
  • София
Кефят ме и двамата супер много и смятам, че заедно биха били страхотни. Майката на детето му може да е хубава физически, ама с тая болна ревност и истерия дето му спретна. Sick При това в развод.

Да, бе много са готини двамата. И той иска нещо, обаче не може да й го каже направо и се оплете съвсем. А пък тя изобщо не го разбра Simple Smile
Той я извика горе на кафе. Седнаха и той й каза : "Kaкво искаш да ми кажеш? Пращаш ми знаци, сериозно ли да ги приемам?"
И тя като изфуча : "Чупи гипса, нищо няма... с всички се държа така"
После бяха във фитнеса. Той според мен се опитваше не да й каже за кого да гласува, както от предаването ни насочиха, а пак да си поговорят за тях двамата или просто, че са добър тандем и ще стигнат далеч. Обаче тя пак не го разбра...Каза му, че е палячо.
Накрая той отиде при нея последно нещо да й каже и да я попита с него ли е или не? А тя му каза, че е актьор и да се маха, че не иска да е снего.

Обаче според мен Ваня разбира накъде отива Пламен и я е страх, че ако се обединят ще стигнат до финала и само я насъсква срещу него. Не знам... струва ми се обаче, че Йоана ще схване все пак

# 1 656
ЕЕЕ не и Лияна кърпата обиците и сълзите. Joy
Аман и от тая красота, акъл си трябва...

А не бе smile3521 Пък то и една красота Crazy
Татуировките направо ми избождат очите Sick По-грозни татуси не съм виждала,никога,никъде Naughty
Ааа има и по- грозни, ама тя още не си ги е направила  Joy

# 1 657
  • Варна

Да, бе много са готини двамата. И той иска нещо, обаче не може да й го каже направо и се оплете съвсем. А пък тя изобщо не го разбра Simple Smile
Той я извика горе на кафе. Седнаха и той й каза : "Kaкво искаш да ми кажеш? Пращаш ми знаци, сериозно ли да ги приемам?"
И тя като изфуча : "Чупи гипса, нищо няма... с всички се държа така"

Разговорът беше силно редктиран/съкратен, има го  качен в дейлимоушън целият.
Вечерта преди разговора, Йоана е скочила в леглото на Пламен в 2 часа посред нощ,(скочила в смисъл раздрусала го е нещо) той спял и тя викала "не се прави че спиш" После той обиколи цялата къща да се оплаква от тази случка и да недоволства, че прекалявала.

# 1 658
Благодаря ви, момичета  bouquet Не знам дали той изпитва нещо. Честно казано не ми се вярва, но ще видим как ще ни го покаже ББ.

# 1 659
Пламен искал да и се обяснява в любов- да бе да. Пак искаше да се прави на интересен. Много правилно го прецени Йоана. Wink

А Лияна не каза лоши неща в изповедалнята, но много се прехласвате по външността и.

Ваня много неща е преживяла. Нищо изненадващо не виждам, и тя е човек, може да плаче.
Викането- като трябва да командваш хора се налага и да викаш. Професионално изкривение.  Crazy

# 1 660

Точно!
Да не говорим, че преценката им беше абсолютно необективна -даже в повече му е свободата , дето му е дала Мира, та най-често я злепоставя с изказванията си.
Всъщност не знам дали Ваня  не го спретна съвсем целенасочено това мероприятие- да  подразни Мира в момента и да им направи семеен скандал впослдствие.

Според мен Ваня се е чувствала адски некомфортно в близост до влюбената като тийнейджърка Мира, която не спираше да се превъзнася по Ивченце -    "седне-стане" все за него си говори (какъвто и мухльо да ни изглежда  на нас отстрани) и се вижда,  че си е истински щастлива и не се преструва, а това е било още по-дразнещо.
Скрит текст:
Нали казват: по-щастлив си,  ако обичаш, а не ако си обичан. Мазохистично и парадоксално, но е факт.   Най-добре е да се случват едновременно, но не всички имат този късмет.  Peace
Та има си причина явно, за да не остава сама тази жена - Мира имам предвид. Също има причина Ваня да е самотница и нещастна в личния си живот. Та ето, откъде е дошла и идеята да ходят и да я съветват ...  Е, как така жена на нейните години ще си позволява да е влюбена и щастлива ...   Ъмм  Close :   Я, Станче да ходим да я "посъветваме"    Wink

# 1 661
Лияна не каза лоши неща в изповедалнята

Много ми хареса днес в изповедалнята, независимо дали беше истинска или не.

По този повод: http://www.youtube.com/watch?v=DlO7Fin9rXM  newsm68

# 1 662
  • Ямбол
Точно кои неща бяха истинските в изповедалнята? Че се чувствала у дома си и се държи като у дома си. У тях все така ли я бърникат кой където и както свари?

# 1 663

Точно!
Да не говорим, че преценката им беше абсолютно необективна -даже в повече му е свободата , дето му е дала Мира, та най-често я злепоставя с изказванията си.
Всъщност не знам дали Ваня  не го спретна съвсем целенасочено това мероприятие- да  подразни Мира в момента и да им направи семеен скандал впослдствие.

Според мен Ваня се е чувствала адски некомфортно в близост до влюбената като тийнейджърка Мира, която не спираше да се превъзнася по Ивченце -    "седне-стане" все за него си говори (какъвто и мухльо да ни изглежда  на нас отстрани) и се вижда,  че си е истински щастлива и не се преструва, а това е било още по-дразнещо.
Скрит текст:
Нали казват: по-щастлив си,  ако обичаш, а не ако си обичан. Мазохистично и парадоксално, но е факт.   Най-добре е да се случват едновременно, но не всички имат този късмет.  Peace
Та има си причина явно, за да не остава сама тази жена - Мира имам предвид. Също има причина Ваня да е самотница и нещастна в личния си живот. Та ето, откъде е дошла и идеята да ходят и да я съветват ...  Е, как така жена на нейните години ще си позволява да е влюбена и щастлива ...   Ъмм  Close :   Я, Станче да ходим да я "посъветваме"    Wink

подценяваш Ваня  Laughing

но бъди си фенка на Мира, лошо няма  Peace

и... дано на никой не му се случва да го стрелят, или даже да му размахват пистолет под носа  Stop

ей тогаз искам да видя кой как ще реагира и как ще излезе от този шок
и съвсем няма значение, защо са я стреляли  #2gunfire
видяла съм и за по-малко да бият, пребиват, стрелят и ....  Mr. Green

ама не е по темата, да се обяснявам повече

# 1 664
  • София

Точно!

Според мен Ваня се е чувствала адски некомфортно в близост до влюбената като тийнейджърка Мира, която не спираше да се превъзнася по Ивченце -    "седне-стане" все за него си говори (какъвто и мухльо да ни изглежда  на нас отстрани) и се вижда,  че си е истински щастлива и не се преструва, а това е било още по-дразнещо.
Скрит текст:
Нали казват: по-щастлив си,  ако обичаш, а не ако си обичан. Мазохистично и парадоксално, но е факт.   Най-добре е да се случват едновременно, но не всички имат този късмет.  Peace
Та има си причина явно, за да не остава сама тази жена - Мира имам предвид. Също има причина Ваня да е самотница и нещастна в личния си живот. Та ето, откъде е дошла и идеята да ходят и да я съветват ...  Е, как така жена на нейните години ще си позволява да е влюбена и щастлива ...   Ъмм  Close :   Я, Станче да ходим да я "посъветваме"    Wink

+1 за Ваня.

А на мен пък малко в повече ми дойдоха драмите й. Съгласна съм, че сигурно не е приятно, да се видиш с оня свят и да се върнеш. Ама, за да стрелят по теб... явно си набъркала на някой в територията. Я за проституция, я за наркотик. И честно казано, няма земна сила, която да не ме накара да си променя мнението за тази жена. 100% е имала нечист бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт