VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 366
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 145
Крайните вегани и мед не ядат.

Смятат го за не суров ,преработен ли?

С животински произход е.

В смисъл ,че пчелата го държи в устата си и го "дъвче"  newsm78

# 2 146
  • Варна
Всъщност Мира обяви Лияна за вегетарианка, Лияна не е коментирала въпроса, а аз съм я виждала да яде само  ябълка или кис. мляко.
 Също от Мира е информацията , че Ани е веган, знам че си поръчват соево мляко, може и кашкавалът да е бил соев.

# 2 147
Пропуснах цял ден и десетки страници......

Въпрос:    Коя от двете ви е по-приятна?  

Ваня    - 120 (53.3%)
Мира    - 105 (46.7%)

Общ брой гласове: 225

# 2 148
Е,по дяволите, те тогава какво ядът  #Crazy Никога не съм разбирала идеологиите на хората, лишаващи себе си от най-ценните блага, който получаваме естествено и натурално от природата. Естествено, изключвам случаите, когато става въпрос за медицински проблем.
Съжалявам, ако мнението ми обижда хората вегани/вегетарианци, аз не целя това.
Общо взето плодове и зеленчуци обикновено в суров вид, ядки  и май това. Говоря за веганите. Вегетарианцията ядат всичко без месо, ама риба хапват все едно това това не е месо  hahaha hahaha
Ужас!!! И това защо?! Разбирам защитниците на животните, жал ги е и сигурно сънуват кошмари свързани с екзекуции на животни Grinning Ама това другото не го разбирам...

# 2 149
Месата са тъпкани с хормони.
Много хора не ядат месо по здравословни, не по животнозащитнически причини.  Wink

# 2 150
  • София
Е,по дяволите, те тогава какво ядът  #Crazy Никога не съм разбирала идеологиите на хората, лишаващи себе си от най-ценните блага, който получаваме естествено и натурално от природата. Естествено, изключвам случаите, когато става въпрос за медицински проблем.
Съжалявам, ако мнението ми обижда хората вегани/вегетарианци, аз не целя това.
Общо взето плодове и зеленчуци обикновено в суров вид, ядки  и май това. Говоря за веганите. Вегетарианцията ядат всичко без месо, ама риба хапват все едно това това не е месо  hahaha hahaha
Ужас!!! И това защо?! Разбирам защитниците на животните, жал ги е и сигурно сънуват кошмари свързани с екзекуции на животни Grinning Ама това другото не го разбирам...

Може би това е една от причините (днес от fb):
http://-spam185-/videos/1934/shte-se-zamislish-predi-sledvashtiya-hamburger

# 2 151
  • Варна
Има живо излъчване. Пеят, Мариан разлял дом.сос и чисти.

# 2 152
  • Варна
Пламен казва : Много яки два дни.
Павел и Стойко замислят някакъв номер.

# 2 153
  • Варна
Слагат на някого в леглото умряла лисица. (май е от яка Laughing) за да го стреснат.

# 2 154
  • Варна
Относно Шамара и това,че изгрял(или каквото там беше) с Ванко 1 да кажа,че началото му беше с "Гумени глави" преди мнооого години(когато бях малка Sunglasses).Тоя Ванко,кога точно се завъртя не си спомням с точност,но със сигурност не е било в "зората" на кариерата на Мишо.И в тоя ред на мисли,смятам че мн го неглижират Мишо в предаването.Нещо все го подбъзикват тънката,вкарали са го в масовката и няма изкарване.Зрителят трябва да гледа едни и същи/о отново и отново..Чак ме е яд,че всеки път се зарибявам да го гледам това предаване.
Ваня нещо ми се върти в главата,че си беше слагала пръстен на стомаха.Ако още не го е махнала(предполагам има такава опция),може за това да има нужда да хапва по малко,но по-на често PeaceМоже и да се бъркам,не знам.
Мен тя пък не ме дразни(на екран де).Може да не е приятна за гледане,но си казва всичко "Куме в очи",което си е мн точно поведение.Смятам,че българинът е мн нетолерантен към хората с всякакви недъзи,несъвършенства и т.н.(без да ги слагам в една група).

# 2 155

Бай Брадъра се е объркал нещо и пусна live от Къщата ...

# 2 156
  • Варна
шшшшшшт,тихо  Wink

# 2 157
  • Варна
Мира фемили +Лияна и Мишо пеят като за последно.
Йоана , Ваня и Стойко се оплакват от шума, вече си лягат. Тервел и той май ляга.
Мариан и Пламен пак си говорят за номинации..

# 2 158
Тъкмо пуснах и ББ говореше нещо. Какво им каза?

# 2 159

Общи условия

Активация на акаунт