VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 378
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
По принцип медът е важен за всички и се предпочита пред бялата захар, но е по-важен за вегетарианците и правилно каза Мира - за онези, които пият лекарства, т.е. за Лияна.

разбрах   bouquet

# 2 131

А за меда не се излагайте, поне като не знаете не говорете други глупости. Медът е необходим и много по-важен от едните картофи и ориз. Като няма месо да дава енергия, медът дава и то много бързо.

Е, на Ваня колко енергия да и трябва? С толкова зареждане ще литне в космоса още малко ..  Shocked
Сигурна съм, че ако изобщо нямаше мед в къщата, той едва ли щеше да и липсва, ама този буркан нали Мира го беше прибрала ... Как да пропусне случай да не я насмете набързо пред всички. Много гнусно същество
е, как колко, за това крещене и викане всекидневно бая мед си трябва  Mr. Green

# 2 132
По принцип медът е важен за всички и се предпочита пред бялата захар, но е по-важен за вегетарианците и правилно каза Мира - за онези, които пият лекарства, т.е. за Лияна.
Меда е много полезен и за диабетиците. Ваня до този момент не им беше казвала ,че е болна.
Тя се опита да бъде справедлива в случая. За енергия да си хапват яйчица ,ако не са вегани Laughing

За диабетиците меда не е за енергия Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:36 от pavlinaio

# 2 133
  • Варна
Aни е веган, а Лияна вегетарианка.

# 2 134
  • София

Мира е много права (айде нали вече официално съм и фенка, така или иначе Wink) -  Станка не вдява, че въпроса не е в полата или роклята, дето не и "отивала", а в това че трябва да покаже по някакъв начин че е жена "мама му стара" Laughing, както каза Лилето, ако иска да си намери мъж.  Може като малка да се катериш с момчетата по дърветата, да  стреляш с фунийки, ама идва време да свалиш панталонките  и да станеш момиче - ако не с визия поне с поведение да покаже, че е нещо различно, а тя се държи като Чък Норис и сега ... що не и обръщали внимание мъжете и я оставяли да плаща сметката ... е, те з'тва.  Mr. Green
А тя точно Ваня си избра за  ментор, дето прилича на застарял травестит и като поведение и като визия. Ми, успех и на двете  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  ЧЪК НОРИССС   Joy Joy Joy БРАВОССС Banshee  Joy Joy Joy Joy

# 2 135
  • София
Ани е веган  Shocked а яде кашкавал. Или аз не знам достатъчно за веганите Thinking

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%8 … D1%82%D0%B2%D0%BE
Че даже и мед не ядат  Joy

# 2 136
Ани е веган  Shocked а яде кашкавал. Или аз не знам достатъчно за веганите Thinking

Да ,аз по-скоро мислих че Лияна е веган ,защото не съм виждала какво яде.

# 2 137
  • София
Крайните вегани и мед не ядат.

# 2 138

Смятат го за не суров ,преработен ли?

# 2 139
  • София

Аз съм я виждала - телешки пенис ! Joy

# 2 140
Е,по дяволите, те тогава какво ядът  #Crazy Никога не съм разбирала идеологиите на хората, лишаващи себе си от най-ценните блага, който получаваме естествено и натурално от природата. Естествено, изключвам случаите, когато става въпрос за медицински проблем.
Съжалявам, ако мнението ми обижда хората вегани/вегетарианци, аз не целя това.

# 2 141
  • София

Смятат го за не суров ,преработен ли?

С животински произход е.

# 2 142

ООооооо, как не се бях сетила! То смята ли се за месо Mr. Green

# 2 143
  • София
Е,по дяволите, те тогава какво ядът  #Crazy Никога не съм разбирала идеологиите на хората, лишаващи себе си от най-ценните блага, който получаваме естествено и натурално от природата. Естествено, изключвам случаите, когато става въпрос за медицински проблем.
Съжалявам, ако мнението ми обижда хората вегани/вегетарианци, аз не целя това.
Общо взето плодове и зеленчуци обикновено в суров вид, ядки  и май това. Говоря за веганите. Вегетарианците ядат всичко без месо, ама риба хапват все едно това не е месо  hahaha hahaha

# 2 144
  • София

ООооооо, как не се бях сетила! То смята ли се за месо Mr. Green

Не знам тя за какво го смята, но си го хапна с видимо удоволствие  Joy

Общи условия

Активация на акаунт